Ahojte, neviem si rady tak som dúfala, že mi môžno nejaká dobrá duša pomôže. Takže, chodila som s jedným chlapcom, no po krátkom čase sme sa rozišli. Stroskotalo to hlavne na tom, že som sa s ním nedokázala rozprávať. Proste som sa mu nemohla otvoriť. Neb
Ale chápem ťa, ja som bola zo svojho priateľa strašne mimo, keď sme sa prvý raz videli (spoznali sme sa cez net) asi 3 hodiny som čumela ako bacil do lekárničky, a asi zo mňa za ten čas tiež nevyšlo nič zmysluplné
No ja som mala niečo podobné s najlepšou kamoškou, ona mi všetko vravela ale ja som proste nemohla. A dobre som spravila, že som jej nič nevravela. Pohádali sme sa, vlepila mi ( ja nie lebo nedokážem vlepiť niekomu koho mám rada). Už vyše roku sa s ňou nebavím, ona sa snaží byť vo všetkom lepšia akokeby si myslela že s ňou súťažím. Niekedy mi je jej strašne lúto lebo sa s ňou nik nebaví ale ja ju proste ani cítiť nemôžem.
sama si si odpovedala...lebo ti na nom neskutocne zalezi, a podvedome sa snazis byt "dokonala" a "bezchybna", preto sa kontrolujes a prilis premyslas....skus sa nejako uvolnit, najlepsie alkoholom
Ja som tiež bola tichá a nie len pi chalanoch.. ešte občas aj som.. podla mna sa musíte viacej spoznat.. skús sa častejšie rozprávat s cuszími ldumi.. ono sa to podla mna dá , nacvičit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Alebo sa už vymáčkni a rozprávaj , moc premýšlaš nad tým.
tak si predstav, že si píšete že to nie je naživo
Ale chápem ťa, ja som bola zo svojho priateľa strašne mimo, keď sme sa prvý raz videli (spoznali sme sa cez net) asi 3 hodiny som čumela ako bacil do lekárničky, a asi zo mňa za ten čas tiež nevyšlo nič zmysluplné
To by asi chcelo čas, teda aspoň podľa mňa
Ale čím som staršia, tým je zo mňa väčšia držka
S chalanom s ktorým sedím som tiež nevedela kecať, ale on našťastie nie je idiot a ukázal mi, že nehryzie a rozprávaním sa nedá nič pokaziť...