@baarculiq hej ten tak teplo rozpraval jaj ale tie bičanove hlašky boli skvele...a stale hovoril ze "Ssssranda"!ale zakazali mu to, lebo ze sranda nieje spisovne tak potom hovoril "humor!!"
jj to si pamatam, stale zo skoly aj nevyzuta som hnedkaj pred telku letela, pevna linka v ruke a zapinamé jj to bolo kulove, hlavne zimny level skoda ze to uz nechodi
Maxihru som milovala, vzdy som to pozeravala, aj som skusala volat, ale nikdy som sa nedovolala. A Bican tam bol uplne skvely, odvtedy je to moj najoblubenejsi moderator A pamatam si aj na Didianu a este Katku
Maxihra bola loooow... ale vy skor narodeni, pamatate si na Level majstrov s Jozom Prockom a Zuzanou "Fialkou" Fialovou? To bola haluz Tusim to chodilo na VTV
som bola mala ked to chodilo..ale zrovna pri jednom dieli mi dal otec plysaka a tam sutazila taka valentina..tak tak sa vola moja plysova verericka.. bolo to fajn nikdy som nechapala jak sa da cez telefon hrat.. a na konci boli vzdy ze: Neviemconeviem, maxihra konci!
ak sa dobre pametam tak maxihru kupila markiza, vymenili moderatorov, vymenili hry, uz to nebol Crash Bandicoot ale nieco ine a tym stratili divakov a bola nizka sledovanost a tak to zrusili
jeej to si pamatam ked som si to na VHS natacal...a medzi moderatorkami tam bola aj Danica Jurcova( meno pri zaciatku mavala ze D.J.) Bican sa vzdy pytal, ze ak hra dospely, ci ma pri sebe dieta, a ak nemal, tak ho odpojil . Didianine Bendy micus startuj cicus legendarne...
ja som sa nikdy nepokúšala dovolať, ale vtedy som bola ešte malá a milovala som, keď som sa to chodila hrať ku kamošovi. milovala som to!!! a chcem sa zahrať aj dnes!
ja som mal rad tu babu (asi Didianu?) ten jej pokrik s tou cicus micus uz si ho nepamatam
a zapojil som sa aj do takej vianocnej sutaze kde kazdy den dali jedno slovo ako indiciu a ty si potom z toho musel to spravne dostat ze VIANOCE a som zavolal spoluziaka k sebe domov lebo raz davali vsetky slova tak mi to musel nahravat na diktafon na mobile lebo ja som nemal bose, jako davno to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale neskôr dávali aj Lilo & Stich ... a dávali aj takú hru kde bola lopta a zbierala ovocie či čo.... len neviem jak sa vola tá hra...
nahodou neviete jak sa vola ta hra... s tou loptou čo chodila po arkáde??
a ako sa to da? D
strasne super to bolo stale som to pozerala
ja som sa nikdy nepokúšala dovolať, ale vtedy som bola ešte malá a milovala som, keď som sa to chodila hrať ku kamošovi. milovala som to!!! a chcem sa zahrať aj dnes!
a zapojil som sa aj do takej vianocnej sutaze kde kazdy den dali jedno slovo ako indiciu a ty si potom z toho musel to spravne dostat ze VIANOCE a som zavolal spoluziaka k sebe domov lebo raz davali vsetky slova tak mi to musel nahravat na diktafon na mobile lebo ja som nemal bose, jako davno to bolo