To pozna hadam kazdy z vas...idete po meste a neviete kam lebo vas bar je vzdy o tom istom a pomaly sa nudite alebo cele mesto je ako v hlbokom spanku a to nieje este osem hodin vecer....tak co stym?kam sa zabavit?ako zabit nudu aby si nemusel vyprazdnit
teda to je naozaj zvláštne že ludia po nociach nechodia po vonku. vôbec totiž nechodia do práce, aby mali čo jesť a kde bývať, vôbec nie sú po celom dni unavení, vôbec.
A tiež som si nemyslel že potrebujem plné mesto ludí, alebo bary na to aby som sa vedel zabaviť s priateľmi. Ale ešte že to už viem.
ja som sa nudila......mna nezaujimaju mesta a ani co sa deje po baroch lennahadzujem temy mna zaujima socialna pomoc....a socialny urad rodiny a prace ......a skola ostatne mi je fuk ale aspon viem ze aj vy sa nudite
Zvolen neni nodny..musis len vedeit ako a kde sa zabavit ked je s kym tak sa da zabavit hocikedy a hocikde .. a to nase namestie je fakt hruuuza a des... Vitajte v betonovej dzungli : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Takú mala aj babka v "babí léto"
Mali by sme zavolať do krízového centra ...
minule mi celu noc pod oknom hulakal nejaky ozraty typek a spieval si "naaacooo pooojdem domoooov"
A tiež som si nemyslel že potrebujem plné mesto ludí, alebo bary na to aby som sa vedel zabaviť s priateľmi. Ale ešte že to už viem.