jj headbanger na fmku... ale inak preto, ze vacsina ludi to nepocuva a neni to ani radiovy format. mna ale skor sere, ze nehraju uz ani hiphop, co ma tam po metale
Ja rádiá nepočúvam, ale asi je to agresívna hudba ktorá by mohla poslucháčov vydesiť než to stihnú stíšiť. Určite ju hrajú v nejakých rádiách určených na to.
lebo väčšina ľudí je asi otupená z tých moderných popových shitov...a keďže chcú aby ich niekto počúval tak sa prispôsobujú...a vlastne ľudia sú otupení práve kvôli rádiám...čiže ide to stále dokola
aj mňa by zaujímalo ... aspoň, že sem-tam dajú rock..a také jemnejšie ..čo počúvam od skupín napr: LP, Rasmus, Simple Plan, Bon Jovi, ... na exprese nejak zrazu hrajú Metallicu a Limp Bizkit .. ale jak hovorím, len jemnejšie.. aspoň niečo
@obnoxious nie je rock ako rock a pop ako pop, omg ._________________. hovorím o celkovom priemere, jasné že aj v rocku sa nájdu mega shity
(a tie tvoje epsničky si ani nepúšťam)
ja narozdiel mám o teba hudobné vzdelanie a ovládam 4 hudobné nástroje. Čiže mudruj si svoje, ja som to narozdiel od teba študoval. A je mi jedno aký máš názor, ja proste hovorím fakt. A nie je žiadna novinka že laici sa do hudby nevyznajú a počúvajú čo ide v rádiách.
@obnoxious načo by som si vymýšľal dpč.. za to že ty to robíš neznamená že budem aj ja, nepotrebujem sa na nič hrať. A je mi jedno že mi nejaký kkt neverí že sa vyznám v hudbe.
@obnoxios lebo tebe ako človeku čo sa absolútne nevyzná sa páčia pop sračky, tak teraz je to kvalitná hudba? Chytľavé to byť môže, ale tak je to napísané. Ale keby si vedel rozoberať hudbu zistíš, že je vo väčšine nejaký primitívny podmas ktorý sa opakuje dokola, absolútne elementárna melódia rôznych sloh ktoré sa opakujú a refrén čo na nevedia ani poriadne nadviazať, len ho tam hodia. Základná harmónia čo sa skladá z toniky, subdominanty a dominanty dokola a dokola, proste tak to býva, nič nové, zaujímavé. A v tom ešte lepšiom pope prinajlepšom ani nie je nejaký melodický podmas, len tuc tuc.
kto bude počúvať také vrieskaniny, potom budú mať menej poslucháčov, také sračky uvreťasné počúvať, to si radšej zapískam na tráve, ktorá rastie pred mojím domom
to je názor človeka čo tú hudbu nikdy nepočul... ja ti to samozrejme neberiem ale ja sa aspoň narozdiel od teba nevyjadrujem k hudbe ktorú nepoznám/ nepočúvam
ja by som to ani nechcela... lebo ešte by mi moje obľúbené veci degradovali detičky, čo to počúvajú len preto, lebo to počuli v rádiu
kto chce, si veci pre svoje veci nájde aj bez rádia
(čo mi pripomenulo, ako som dnes lúštila krížovku, tam "hudobný žáner", Hovorím si, toho môže byť veľa, počkám na ďalšie písmenká. Za chvíľu sa zjavilo prvé M... nič mi nenapadalo... až keď už stačilo doplniť len T, tak mi doplo... no čo, nečakala som, že sa to dostane do krížovky
tu nejde o to kto si čo mysli že je lepšie. Proste metal nie je hudba pre široke spektrum ľudi. Si predstavte, že na tom začnu vyrastať male deti. Je to len pre uzky okruh ľudi, pre ktorych je to asi životny štyl a maju tento žaner radi.
@mielikki ja neeviem teraz si budem pripadať ako staromodny, ale neni to trochu odvažne? ja neviem ale aspoň ja z tejto hudby mam skor taky pocit, že je to hudba jak z hororu, to sa nebudeš bať, že z tvojich deti nakoniec možu vyrasť psychopati? Ako nevravim, že metalisti su psychopati, ale myslim si, že by to možno mali počuvať ľudia až od určiteho veku s vyvinutym intelektom
@masummer čo je na tom ako z hororu? Teda možno nejaký depressive suicidal black, ale to by sme už išli do extrémov... nehľadiac na to, že brutal deathom by som asi novorodenca neuspávala, ale na takých štandartných žánroch nevidím nič nevhodné pre deti (teda, pokiaľ moc skoro nebudú rozumieť niektorým textom
@obnoxious to posledné by som vyškrtla, to predposledné asi tiež s ohľadom na pôrod a... beztak by to bolo zaujímavé
(moje decká sa naučia growl skôr ako rozprávať.... a tvárim sa, že to nie je klasický rodičovský rys, kedy sa od decka požaduje to, čo sám rodič nikdy nedokázal )
dpc toto su otazky sa zmierte s tym ze v radiu hraju furt to iste a to vacsinou pop . rad si vypocujem radio ale viac ako hodinu ked pocuvam uz mad dost . nee ze by som mal neco proti taj hudbe ale hraju furt dokola to iste
jak vidím veselo tu je myslím že nijaký poslucháč by nemal problém keby sa občas nejaký metal v rádiu objavil, napr. niečo od Soilwork, Trivium, Killswitch Engage, alebo mäkšie mainstreamové veci... ale keď v rádiu nezahrajú ani Démona pomsty od Tublatanky, ale stále len balady, tak potom je ťažké sa dohadovať prečo metal nehrajú. A koho vlastne v dnešnej dobe trápi že sa niečo hrá/nehrá v rádiu. Už nie je doba keď internet bola vec úzkej skupinky ľudí alebo že jeho dostupnosť bola malá. Každý si môže pustiť buď internetové rádio podľa jeho chuti, alebo mp3jky, vynil,origo CD alebo aj kazetu... A problém vybavený.
@inequity ty si asi retardovaný ale vážne toto už neni normálne. ani si nedokážeš logicky spájať informácie a mne vravíš že som ludský odpad. ty si vážne nejaký dement
@obnoxious Ľudský odpad je "človek" ktorý na každého útočí, pre mňa za mňa nech je aj inteligentnejší ako ja, vždy to bude kokot. Aj Hitler bol ľudský odpad a nehovorím, že bol hlúpy. A že mi TY hovoríš že som dement ma vôbec netrápi. Aspoň nie som
@antifunebracka ďalší muzikant čo sa vyzná ako hovado. ty ma voláš ofinka, budem ťa ja volať opička? Na celom tele máš dokopy o 30 cm dlhšie chlpy ako ja vlasy
@inequity ja sa ti len čudujem čo sa tu tak rozohňuješ...veď máš svoj názor a oni majú svoj názor...čo tak sa rešpektovať a nenadávať jeden na druhého?
@magick55 ako nehovorím že pop sa im nemôže páčiť viac, ale po hudobnej stránke proste nie je možné aby tvrdili že je lepší ako rock.. ja mám vyštudovaný klavír, samouk gitara, samouk flauta a samouk bicie
@antifunebracka vyznať sa môžeš, môžeš počuť pesničku a vedieť čo to je, môžeš mať prehľad. ale pokiaľ tvrdíš že pop je lepšie a kvalitnejšie spracovaný, tak sa do hudby hlavne nerozumieš (aj keď vyznať sa môžeš)
@inequity ja si zas myslim, ze je nemozne nadradovat 1 styl nad iny, kedze vsetky su viac-menej rovnako hodnotne (ok, mozno okrem crunkcore, h8core a podobnych vyslovenych sraciek)
@inequity tým som len chcel povedať že každý má svoj názor..pre nich je tamto hudba a pre teba rock..pre mňa osobne tiež. Ale oni asi niesu takto po hudobnej stránke študovaný tak nemôžeš čakať že sa budú rozumieť a hádzať tu nejaké poučky lebo to čo si tam hore písal o tonike, subdominante a dominante a neviem čo ešte tak pochybujem že majú páru čo to je..tak ako ja. Aj tamto je hudba, hoci po umeleckej stránke nič moc ale im sa to páči tak prečo sa s nimi hádať. Oni budú stále tvrdiť svoje a ty tiež.
akoze ja mam paru o tonike, subdominante aj dominante a furt sa mi paci viac pop a hip-hop (btw aj rock) ako metal...nechapem preco vzdy sa metlaci a punkeri a neviem kto musia srat do inych stylov a picovat...neviem asi komplexy z toho ze vas nehraju v radiach, to by ste ale museli vymyslet nieco co sa da pocuvat
@magick55 no veď nehovorím že sa im to nemôže páčiť viac, ale proste keď hovoria že je to najkvalitnejšia hudba tak to už nechápem, nakoľko hudbe nerozumejú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
a mas dost rokov na to, aby si pochopil, ze komercne radia budu hrat hudbu, ktora ma dosah na siroku verejnost. preto tam nehraju metal ani punk.
inu, pusti si mp3, ked ta to tak stve.
ale preto si idem na last.fm a ptm nemám nervy
(a tie tvoje epsničky si ani nepúšťam)
ja narozdiel mám o teba hudobné vzdelanie a ovládam 4 hudobné nástroje. Čiže mudruj si svoje, ja som to narozdiel od teba študoval. A je mi jedno aký máš názor, ja proste hovorím fakt. A nie je žiadna novinka že laici sa do hudby nevyznajú a počúvajú čo ide v rádiách.
@32 Vodka !!! (tralala)
uz som sa zlakol ze tomu nebude inak :/
ale toto už nie:
ja už som sa s tým zmierila ...a už nepočúvam rádia
len keď som v kuchyni, tak sa to nedá nepočuť
Nie len ze nerozumiem ale ani poriadne neni9 pocut tie slova
Ta rec mi pripomina trochu madarcinu a ked pocujem metal v tej reci tak mi je do smiechu , neviem preco
krásny zvyok dňa
to je názor človeka čo tú hudbu nikdy nepočul... ja ti to samozrejme neberiem ale ja sa aspoň narozdiel od teba nevyjadrujem k hudbe ktorú nepoznám/ nepočúvam
kto chce, si veci pre svoje veci nájde aj bez rádia
(čo mi pripomenulo, ako som dnes lúštila krížovku, tam "hudobný žáner", Hovorím si, toho môže byť veľa, počkám na ďalšie písmenká. Za chvíľu sa zjavilo prvé M... nič mi nenapadalo... až keď už stačilo doplniť len T, tak mi doplo... no čo, nečakala som, že sa to dostane do krížovky
tak ty sa úžasne vyznáš v hudbe. ja som v živote pop nepočúval
a... čo vravíš na toto?
už len zohna´t vhodného darcu genetickej informácie....
(moje decká sa naučia growl skôr ako rozprávať.... a tvárim sa, že to nie je klasický rodičovský rys, kedy sa od decka požaduje to, čo sám rodič nikdy nedokázal )
a ty budeš zbohom
ale sú rádia na to určené, treba len hľadať
a ak sa môžem spýtať, čo všetko ovládaš?
@antifunebracka vyznať sa môžeš, môžeš počuť pesničku a vedieť čo to je, môžeš mať prehľad. ale pokiaľ tvrdíš že pop je lepšie a kvalitnejšie spracovaný, tak sa do hudby hlavne nerozumieš (aj keď vyznať sa môžeš)
» www.rockjamradio.sk/page/...