Prečo vam tak vadi nadavanie?....v poslednej dobe ked pridem na birdz tak to tu stale rozoberate ze ako odnaucit ludi nadavat a podobne...a co je na tom???..ja vazne nechapem..ved kazdy ma svoj sposob vyjadrovania a nadavky niesu nic zle..su to len slova
Prisaham, este jedna tema a niekto ma tu fakt nahneva. nestaci vam tie co boli? Aspon keby sa tu riesilo nieco ine oproti tomu druhemu. Dako mi to nevadi. Ale asi zacne!
lenze ide o to, ze niektori ludia pouzivaju nadavku v kazdom druhom slove a to uz je pozastavenie nad tym, ci nadavaju preto, ze im chyba slovna zasoba a vyplnaju prazde miesta v kontexte alebo... alebo??? alebo neviem... ked ma napadne co som chcela napisat za alebo napisem xD
mozno su nadavky len slova ale asi neves ich skutocnu podstatu(vyznam)..... niekomu to pride prirodzene nadavat ale podla mojho nazoru je to len nevkus a odzrkadlenie jeho charakteru......ja ked som bola v tvojich rokoch a mladsia tak som tiez vela nadava a zistila som ze nieje to nic moc a nic mi to ani nepomaha a ludia ma len ohovarali ze niesom vychovana........a po case som zistila ze to nema ani zmysel nadavat....vsak sa da aj dorozumiet inym a krajsim sposobom.....
Nadávanie o každom vypovie svoje. Keby som mal takéto fórum, tak by som vás vyhadzoval rad radom za nadávanie. Je to seriózna stránka, a nie ste vonku s kamarátmi. Len v kuse nadávate, a potom ked budete starší tak nebudete mať o nič lepší slovník ako roboši na stavbe. Je kopec iných spôsobov ako vyjadriť mnohé veci - pre tých hlúpejších - hovorí sa tomu synonymá To ako sa viete vyjadrovať o vás niečo hovorí. A každý si hned spraví o vás obraz, ked vás 10 minút počúva. A potom ked si o vás pomyslí niečo zlé, tak jediné čo dokážete odpovedať je : Je mi jedno čo si o mne myslíte, mám vás v piči, a podobné kraviny. Ste schopný všeličoho, ale vyjadrovať sa a písať tak to sa nenaučíte nikdy. To je zaujímavé...
ja by som povedal že to riešia len ludia, čo sa nevedia inak vyjadrovať...to za chvílu by tu začali ktovie čo všetko žiadať užívatelia. Pravidlá sú pravidlá, a myslím že sú znesitelné. Nikde nemáte povolené hrešiť, a neviem prečo by to malo byť povolené. Proste nie je dôvod prečo to povoliť, len potom by diskusie vyzerali hrozne, a boli by plné nadáviek....
ja si tiez myslim ze sa nadavanie zbytocne prilis riesi ajtak cloveka nadavajuceho nikto neodnauci nadavat kazdy jeden zvlada svoje nervy rozne,ani ja nemozem ako aj ostatni co nadavaju za to ze nadavaju...to je povahou...ja nenavidim to,ked sa fakt niekto az tak neovlada ze kazde druhe slovo ked sa o niecom bavi je kurva dopice a len si stazuje atd takyto ludia sa mi fakt znechutia ale zien sa to skoro nikdy netyka to uz povazujem sa psychicky velku labilitu
este im to jebka v hlavach mam plno kamosov Ing. s takym platom, ze vasi fotrovci tolko nemaju rocne a nadava a urcite je strasne neinteligentny z toho vyrastiete.
no ani podla mna vulgarizmy s iq prilis nesuvisia.. ale ked uz niekde vidim "ty k..,tvoja matka je p.." a pod., obcas uplne bezdovodne, tak to na 100% s inteligenciou autora nie je velmi slavne
@22 myslim,ze to nadavanie ma spojitost ani nie tak z inteligenciou ako z povahou cloveka,to ze aj inteligentny ludia pouziju slovnik 3 cenovej skupiny,neznamena ze su sprostí. Ide o expresivne slova,ktore pouziju aby clevek na ktoreho reaguju lepsie pochopil co myslia danym vyrazom.
Je pravda,ze ked niekto stale len nadava,tak moze amt v hlave pekne nasrate a jeho slovna zasoba je obmedzena na 10 vulgarnych slov,tam asi velmi inteligentov nehladajme. Ale ak si niekto onadava zo zurivosti,nemusi byt hned debil,len vsetko s mierou.
@27 ja neviem, kde pracuje a nemyslel som priamo jeho, kedze ho nepoznam.. plat a inteligencia proste vo vseobecnosti nemusia spolu suvisiet, presne tak isto ako nadavanie a inteligencia. to len taky moj skromny nazor, nie prilis suvisiaci s temou.
no studujem a pracujem v Prahe. Neviem si predstavit, ze by som tam v praci v kancli zacal nadavat tak ako je to bezne na Slovensku - zasmiali by sa, ale by si o mne pomysleli ze som obycajny sedliak zo slovenska (som pocul ich koment k inemu nadavajucemu slovakovi, som sa musel hambit).
Je rozdiel, ked niekomu padne na nohu tehla, a ked niekto nadava v kazdej vete, alebo len meni predlozku pred nadavku a vystaci si v podstate s 5 nadavkami ked hovori o comkolvek - to uz je dokaz obmedzenosti a primitivizmu cloveka, ktory nema slovnu zasobu. Vseky veci su ta pi..na, a jedine sloveso je vy- za- od- pri- .bat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
lenze ide o to, ze niektori ludia pouzivaju nadavku v kazdom druhom slove a to uz je pozastavenie nad tym, ci nadavaju preto, ze im chyba slovna zasoba a vyplnaju prazde miesta v kontexte alebo... alebo??? alebo neviem... ked ma napadne co som chcela napisat za alebo napisem xD
na internete sa nebavim z ludmi ktori pozivaju nadavky, no v realnom zivote je to uz nieco ine.
treba to rozlisovat
ps:kurvaaaaaaaaaaa
btw ja sa zas zvycajne na nete nebavim s ludmi, ktori neovladaju gramatiku a hraju sa na inteligentov
este im to jebka v hlavach mam plno kamosov Ing. s takym platom, ze vasi fotrovci tolko nemaju rocne a nadava a urcite je strasne neinteligentny z toho vyrastiete.
Je pravda,ze ked niekto stale len nadava,tak moze amt v hlave pekne nasrate a jeho slovna zasoba je obmedzena na 10 vulgarnych slov,tam asi velmi inteligentov nehladajme. Ale ak si niekto onadava zo zurivosti,nemusi byt hned debil,len vsetko s mierou.
Je rozdiel, ked niekomu padne na nohu tehla, a ked niekto nadava v kazdej vete, alebo len meni predlozku pred nadavku a vystaci si v podstate s 5 nadavkami ked hovori o comkolvek - to uz je dokaz obmedzenosti a primitivizmu cloveka, ktory nema slovnu zasobu. Vseky veci su ta pi..na, a jedine sloveso je vy- za- od- pri- .bat.
Cesi maju ty wole, a uz to povazuju za nadavku.
Vieš moja tu žijeme v dobe predsudkou a blbistického Tantorizmu.. To nikto nechápe že taká nadávka ti môže krásne uľaviť...
a nadávať jak "sedlák" dokáže ktorýkoľvek z nás..
ak sa niekto chce prezentovať týmto spôsobom..nedbám je to jeho vec
každému sa stane že povie vulgarizmus.. alebo iný hrubý výraz..
avšak to nepovažujem za dialóg na úrovni..
Presne tak, je to totálne pritiahnuté za vlasy
To je len môj obľúbený extrémny príklad, ktorým ukazujem ľuďom ich zlé uvažovanie