@natus39 ešte som také dievča nevidela... skôr dievčatá odmietajú chalanov, lebo nie sú pekní, alebo nemajú dobrú povahu a "forever alone" je toho výsledkom
@dievcatko13 no ale keď napríklad sa poznajú (krátky čas) s nejakým chalanom, a potom im niekto povie že ten chalan je forever alone, tak oňho nestratia záujem?
ako on vie, že je to "len preto", ako je v nadpise? povedala mu do očí, že je to je dôvod? toto mi príde ako totálne domýšľanie si a hľadanie chyby tam, kde nie je.
môže tam byť samozrejme istý súvis. ak sa chalan (alebo aj baba) chce štelovať do pozície obete a prezentovať sa ako posledný forever alone zúfalec a vlastne hľadá niekoho, kto ho bude ľutovať a dáva to dosť jasne najavo, musí sa pripraviť na to, že nie každému je takéto správanie sympatické.
aha, už vidím, že odpoveď na moju prvú otázku je v @12 , ale to si neviem predstaviť, že by sa stávalo tak často, aby sa na to dalo použiť "veľa dievčat/žien" a stále nie je jasné, či práve preto stratila záujem.
moze byt ze tie baby to nejak tak vycitia z jeho spravania aj ked im to nikto nepovie. Podla mna to bude v tom ze ten dotycny sa privelmi snazi aby uz konecne nejaku babu mal,.... cize mu nejde o tu babu konkretne ale o to aby uz konecne mal vztah a dokazal si ze nie je "forever alone" ale tym si vlastne len potvrdi tuto svoju poziciu osamelca, lebo baby ho koli tomu extremnemu snazeniu odmietaju..... neviem ci to tu uz bolo niekde, ale niekde som pocul pekne prirovnanie vztahy su ako prdy. ked privelmi tlacis je z toho hovno...
forever alone je len mierne odpinkanie aby ti ta baba nepovedala priamo,ze ta nechce lebo si... atd.. .. takze to ber ako odjeb a neries to lebo otehotnies..
@natus39 ak sa do teba dievča skutočne zamiluje tak je úplne jedno že si pred ňou žiadnu nemal... no ide o to že ak je chalan flustrovaný s toho že si nevie nájisť dievča, je to na ňom aj vidieť a dievča s teba potrebuje cítiť pocit bezpečia a sebavedomia, no keď ťa vidí ako si posraný len osoloviť nejaké dievča ako má v tebe vidieť svojho ochráncu... takže to nemá nič s tým že ešte nemal dievča skôr ide o správanie sa v spoločnosti atraktívnych dievčat a celkovo v spoločnosti...
muzom je jedno, ci je ta baba forever alone alebo nie, ale uprimne kolko poznas bab, ktore su forever alone? .skor to je problem chlapov, ale tam je to kvoli spravaniu, a kvoli tomu, ze zena sa zamysli nad tym, ze preco si vlastne forever alone, a vyjde jej dovod, ze nieco na tebe musi byt zle, minimalne spravanie a sebavedomie.....
čo je to forever alone ? nemyslim preklad do slovenčíny ale... je to v jednom statuse na FB a už to používa 80% negramotných detí, je mi z toho zle, dajte sa liečiť,,,ako hore koment - zúfalci čo zakladajú podobné témy, prídu domov a pozerajú FB či nemajú nový friend req. a čo sa stalo počas ich nepritomnosti na FB...
forever alone nie je pre mna single osoba, ktora je takto spokojna, ale nejaky zufalec, ktory silou mocou hlada vztah, len aby nebol sam a takych ludi asi kazdy vyciti a uprimne, na okolie posobia dost odpudivo a neprijemne
@natus39 Podozrive pre to, ze preco nema babu, ze nechce? Alebo preco? Odpudzuje baby? Alebo sa mu len nedari? ... toho je vela ...
@kail91 no sak dobre, nech im je dobre samym, to je fajn, len mna zaujima preco a ci chcu aj vztah alebo nie ... clovek musi byt najskor v pohode sam so sebou a az potom s inym, pokial je sam a nechce nic, tak na to som zvedava
Zrejme preto že Forever Alone nieje in a to je babská nezmyselná logika nechcú niekoho koho by mohli mať len pre seba keby sa toho ujali... Prečo samé nevedia...
@alysia tak som sa ich na to nikdy nepýtal, ale vyzerajú spokojne a podľa mňa je sprostosť hľadať nasilu vzťah, keď to nie je niekomu súdené, tak čo aj samota poteší a aj tak si myslím, že to je o zvyku, ak si človek zvykne na samotu, tak mu nevadí a žije si podľa seba bez záväzkov, každý sa dokáže prispôsobiť, len treba na to čas a najskôr aj sa budem pýšiť týmto statusom "forever alone" a áno, nie som vyrovnaný sám so sebou a ani len tak skoro nebudem - typujem to tak na niekoľko rokov, keď vôbec niekedy, tak baby to nejako vycítia, že človek nie je so sebou v pohode a nemajú záujem, ešte prednedávnom by ma to tiež štvalo, ale povedal som si, načo to budem siliť, kašlem na to, veď život nie je len o vzťahoch
@kail91 kto tu hovori nasilu hladat vztah? Proste kebyze spoznam chlapa, co ma 30 rokov alebo viac a povie mi, ze nemal vztah, tak sa tomu divim proste... asi ako cloveku co nema v 20 mobil ... neviem ako ti to mam vysvetlit, asi kazdy hovorime o inom ...
Otazka hore na zaciatku bola tusim inak podana...
Ja by som sa nechvalila, ze som navzdy sama... aby ma ludia lutovali? ... kazdy pod tymi slovami chape asi nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ako ty napriklad
uverim ti, ze si forever alone, ked si to cele nastudujes, zacnes sa tak spravat a nezbalis ziadnu...
ako on vie, že je to "len preto", ako je v nadpise? povedala mu do očí, že je to je dôvod? toto mi príde ako totálne domýšľanie si a hľadanie chyby tam, kde nie je.
môže tam byť samozrejme istý súvis. ak sa chalan (alebo aj baba) chce štelovať do pozície obete a prezentovať sa ako posledný forever alone zúfalec a vlastne hľadá niekoho, kto ho bude ľutovať a dáva to dosť jasne najavo, musí sa pripraviť na to, že nie každému je takéto správanie sympatické.
@lenkaska1 ked je niekto forever alone tak je automaticky looser?
@etelnair bol, iba tomu ludia nevedeli vymysliet spravny nazov
su ako ty
?? ešte som nevidela aby dievča odmietlo chalana len preto že je "forever alone"
@kail91 no sak dobre, nech im je dobre samym, to je fajn, len mna zaujima preco a ci chcu aj vztah alebo nie ... clovek musi byt najskor v pohode sam so sebou a az potom s inym, pokial je sam a nechce nic, tak na to som zvedava
Otazka hore na zaciatku bola tusim inak podana...
Ja by som sa nechvalila, ze som navzdy sama... aby ma ludia lutovali? ... kazdy pod tymi slovami chape asi nieco ine