Myslím, že veľa ľudí ani nemá nejaký skutočný dôvod, prečo ho nenávidí/nemá v láske, len to videli u iných... A nenávisť (alebo závisť) je nákazlivá.
Keď som o ňom počula prvýkrát, bolo to v negatívnom zmysle, vlastne žiadnu pozitívnu reakciu naňho som ešte nepočula. A toto určite pomáha vytvoriť si často nesprávny názor.
Dovolím si tvrdiť, že preto, pretože Justin Bieber je čistým a dokonalým príkladom toho, ako sa z niekoho bez, alebo iba s minimálnym talentom dá urobiť pomocou komerčného nátlaku a vymývania mozgov megahviezda.
Je jasnou ukážkou manipulácie mládeže, a to myslím teda viacmenej mladšej, než je vekový priemer užívateľov Birdzu, jasnou bábkou v rukách hudobného PRIEMYSLU, ktorý s umením nemá nič spoločné a jediným jeho cieľom, a to si dovolím povedať, že naozaj jediným, je zarábanie prachov a mastenie si kapsy najrôznejších manažérov, maklérov a iných pseudopracovníkov.
Ja osobne nemôžem povedať, žeby som ho nenávidela, a dovolím si povedať, že tak je to s väčšinou ľudí, ktorí voči Justinovi Bieberovi cítia hlboké antipatie. Nestojí nám za nenávisť, ale keď ho niekde vidíme, ježia sa nám vlasy, pretože takýto zjav nemá byť prečo fenoménom, je to ako pretláčanie idiocie do našej kultúry. Vyjadruje sa nesúvisle, pôsobí naozaj dosť zle, jeho piesne nemajú do seba nič a ani sa nedá povedať, žeby mi boli "neutrálne", pretože ony naozaj sú dosť zlé, bez nápadu, neoriginálne, často so silnou influence niekoho známejšieho (rozumej plagiát). Preto Justina Biebera nemám rada, preto sa na neho nerada kdekoľvek pozerám, preto krčím nosom, ak ho niekto ospevuje, a preto si s veľkou úľubou z neho robím dosť častú srandu
Keď sa nás niečo/niekto snaží zmanipulovať takýmto spôsobom, nutne mi to ako zdravo rozmýšľajúcemu človeku nemôže byť sympatické.
Možno preto, lebo sú niekde (zrejme v práci) nútení počúvať ho a nepáči sa im to, nuž si celkom prirodzene vytvorili k nemu silne negatívny vzťah. Alebo sa im iba nepáči a že je in neznášať takýto pop, ak máš rada metal alebo punk alebo bársčo iné, tak ho neznášajú. Alebo (ale to už je podľa mňa extrémne hlúpe) ho neznášajú z princípu. Lebo. Lebo oni počúvajú iné a jeho počuli párkrát v živote, ale nie je to to, čo počúvajú. Takže let us hate that evil boy!
Popravde, mne ho prišlo ľúto, keď internetom chodili videá s tým, že mu niekto hádže fľašu ho hlavy. A vraj ohromná zábava, no hahaha hohoho chrrr, príde mi to ako smiať sa niekomu na vozíku. (cyanide and happiness nerátame) Veď aj mentálne postihnutým deťom hovoríme, aké pekné nakreslili a jemu takto natvrdo dávajú najavo, že robí mizernú hudbu... a on sa pritom možno tak snaží. Ešteže má peniaze na dobrého psychológa, inak by to mohlo na jeho duši zanechať nepekné stopy.
@sarah_whiteflower z velkej casti suhlasim, ale netvrdil by som, ze makler, a manazer je "pseudopracovnik... Suhlasim, ked povies, ze vela z nich zaraba priliz vela v porovnani s tym co robia, a s tym co robia ludia v inych pracach, ale byt dobrym manazerom a maklerom niekedy nie je az take lahke...
@jaro1991 Aby som to upresnila... ja som nemyslela všetkých manažérov a maklérov... ale tých, ktorí sa točia okolo Justina Biebera... a tí musia byť podľa môjho názoru nutne PSEUDOpracovníci, nutne nie kvôli tomu, žeby nič nerobili alebo sa iba tvárili, že pracujú (naopak, je mi jasné, že ich práca v zákulisí musí byť v jeho prípade dosť náročná...!), ale kvôli tomu, NA ČOM tak svedomite pracujú a čo vlastne vytvárajú...
Hádam je to teraz jasnejšie Rozhodne nechcem zhadzovať všetku manažérsku a maklérsku prácu, mala som sa vyjadriť jasnejšie.
@jaro1991 - pseudopracovníkov, akých mala @sarah_whiteflower na mysli sú v hudobnom priemysle megakopy, nielen tých okolo Justina No tých skutočne kvalitných manažérov, agentov či producentov je ako šafránu a o väčšine sa ani nevie - 99% ľudí v tomto biznise sa nemôže ani len porovnávať s takými osobnosťami, ako Brian Epstein, Frank Farian, Stig Anderson, Malcolm McLaren, Jim Beach, Chas Cole alebo Michele Torpedine...
@sarah_whiteflower v podstate suhlasim; az na jednu dolezitu vec. justin bieber NIE JE vytvorom producentov. neviem, do akej miery, a ci vobec, sa zaujimas o jeho zaciatky, ale justin sa vypracoval sam, nikto ho do soubiznisu nepretlacil (ako napr miley a ostatne disneyho hviezdicky).
@antifunebracka - meno Jim Roppo hovorí samo za seba... a s tou Justinovou pracovitosťou to tiež nie je také husté... Nijako sa nevypracoval, akurát na Youtube našiel nejaké jeho videá (ktoré tam dala jeho mama) jeden kváziproducentmanagére a ten spolu s ďalšími z neho urobil to, čím je dnes...
@salora pravda. ale stale je to, aspon podla mna, lepsie, akoby ho oslovil na ulici hladac talentov pre jeho fyzicku krasu - boli take pripady takto aspon vidno, ze mal snahu byt spevak, ze preto nieco robil. navyse sa podiela na tvorbe textov, co tiez nemoze povedat hocijaky interpret v jeho veku
@antifunebracka - mozno je chlapec snazivy, ale som si 100% istý, že tak o rok, dva sa po ňom zľahne zem a opäť príde nejaký ďalší Justin. Apropo - aj v Talentmanii ci CZSK má talent majú mnohí snahu byť spevákmi, ale holt snaha často nestačí... Na druhej strane je v oboch súťažiach rozhodne viac talentovaných spevákov, než JB len holt u nás showbiznis funguje troška inak než za veľkou mlákou
@salora aki pseudopracovnici? manazer sa ceni viac ked vie z hovna spravit diamant (z biebera hviezdu), ako ked spravi hviezdu z prirodzeneho talentu..
je to vlasne jednoduché, lebo vyzerá jak cukrík- takých chlapov nenávidím, nevie spievať- niečo otrasné, má uplakané pesničky, ktoré sa nedajú počúvať a mnoho ďalších vecí, ktoré sa mi tu nechce písať a vôbec neni inak pekný... neviem čo tie holky na ňom vôbec vidia...
neni to nenavist..ale nemam ho rad..maly, rozmaznany, mysli si o sebe a vyzera jak prijeb .. aaa jeho typ pesniciek neznasam ..hra sa na dospelaka atd .. a je to typ hviezdy ktora po chvily ,,uspechu,, vyhasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a je to nielen otazka dna, ale je to vlajkova lod vsetkych otazok, je to otazka emblemova, s nou mal @tomas zacat tu diskusiu.
Keď som o ňom počula prvýkrát, bolo to v negatívnom zmysle, vlastne žiadnu pozitívnu reakciu naňho som ešte nepočula. A toto určite pomáha vytvoriť si často nesprávny názor.
Je jasnou ukážkou manipulácie mládeže, a to myslím teda viacmenej mladšej, než je vekový priemer užívateľov Birdzu, jasnou bábkou v rukách hudobného PRIEMYSLU, ktorý s umením nemá nič spoločné a jediným jeho cieľom, a to si dovolím povedať, že naozaj jediným, je zarábanie prachov a mastenie si kapsy najrôznejších manažérov, maklérov a iných pseudopracovníkov.
Ja osobne nemôžem povedať, žeby som ho nenávidela, a dovolím si povedať, že tak je to s väčšinou ľudí, ktorí voči Justinovi Bieberovi cítia hlboké antipatie. Nestojí nám za nenávisť, ale keď ho niekde vidíme, ježia sa nám vlasy, pretože takýto zjav nemá byť prečo fenoménom, je to ako pretláčanie idiocie do našej kultúry. Vyjadruje sa nesúvisle, pôsobí naozaj dosť zle, jeho piesne nemajú do seba nič a ani sa nedá povedať, žeby mi boli "neutrálne", pretože ony naozaj sú dosť zlé, bez nápadu, neoriginálne, často so silnou influence niekoho známejšieho (rozumej plagiát). Preto Justina Biebera nemám rada, preto sa na neho nerada kdekoľvek pozerám, preto krčím nosom, ak ho niekto ospevuje, a preto si s veľkou úľubou z neho robím dosť častú srandu
Keď sa nás niečo/niekto snaží zmanipulovať takýmto spôsobom, nutne mi to ako zdravo rozmýšľajúcemu človeku nemôže byť sympatické.
Popravde, mne ho prišlo ľúto, keď internetom chodili videá s tým, že mu niekto hádže fľašu ho hlavy. A vraj ohromná zábava, no hahaha hohoho chrrr, príde mi to ako smiať sa niekomu na vozíku. (cyanide and happiness nerátame) Veď aj mentálne postihnutým deťom hovoríme, aké pekné nakreslili a jemu takto natvrdo dávajú najavo, že robí mizernú hudbu... a on sa pritom možno tak snaží. Ešteže má peniaze na dobrého psychológa, inak by to mohlo na jeho duši zanechať nepekné stopy.
Tak a teraz sa hanbite.
Hádam je to teraz jasnejšie Rozhodne nechcem zhadzovať všetku manažérsku a maklérsku prácu, mala som sa vyjadriť jasnejšie.
@jaro1991 - pseudopracovníkov, akých mala @sarah_whiteflower na mysli sú v hudobnom priemysle megakopy, nielen tých okolo Justina No tých skutočne kvalitných manažérov, agentov či producentov je ako šafránu a o väčšine sa ani nevie - 99% ľudí v tomto biznise sa nemôže ani len porovnávať s takými osobnosťami, ako Brian Epstein, Frank Farian, Stig Anderson, Malcolm McLaren, Jim Beach, Chas Cole alebo Michele Torpedine...