Preco wsetci hladia na to ako pisem a nie na obsah toho o pisem???
wsetci mi howoria ze mam zly prawopis lebo pisem "W" namiesto "v"...ale preco kazdy hladi na to wed nie je podstatny prawopis ale obsah napisaneho textu ci nie???
neškatuľkuj všetkých.......a nerieš blbosti, podľa mňa je každého osobná vec akým spôsobom píše, či už mení "w" za "v", "q" za "k", alebo strieda malé a veľké písmená čítať sa to dá, takže podľa mňa to nie je problém.....
@4 hej lenze je to len w nie je to tak skakane ani nepisem q len jednoducho w ale akoze nic w zlom keby som napisala nieco skuticne na zamyslenie...newrawim ze napisem ...tak wsetci budu pisat o tom w a mozno jeden clowek napisak ze aku mas prawdu podla mna by to malo byt naopak
dufam ze raz z toho vyrasties...strielal by som takych co tak pisu, nehovorim ze ja pisem spisovne,ale hentie pi.. fakt lezu na nervy. a ked nevies pisat normalne tak nepis nic preboha,najradsej by som ti to WWWW vybral.a vyhodil z okna !
@7 Trošku by som ti konkuroval, vôbec sa to nedá čítať /: A problém je práve v tom. Ako každý človek, ktorý sa učí slovenčinu od malička a snaží sa vyhýbať pravopisným chybám nerozumie niekomu kto tie chyby píše zámerne... /:
lebo je to otrasne, ked vidim to WV YJ .. .a pravopis? hned vidim aky je clovek inteligentni ked vidim ako pise a aj ked niekto urobi chybu (stava sa) pozriem sa co napisal a aj ked mam nutkanie ho upozornit... ALE TY @0 PISES SAME HOVADINY!
@matrinkoooo pochop niekomu sa to paci wed pouziwam iba w si predstaw ze niekto pouziwa wsetko w jednom a chcem ti powedat ze rada pisem spieowne wed moj naj predmet je slowina lenze tu nie sme w SKOLE tu si konecne mozem wydychnut ale este aj tu to ludom wadi
Jsem ti rikala, ze jsem wcera potkala Wercu, jsme se asi dwa roky newideli
No to je hezky, co delas zitra odpoledne, mas nekoho doma?
Nemam, chces prijit?
jj prijdu
a vezmu sebou nacini
chich
a tim nacinim ti rozmontuju klavesnici a vyndam ti to podelany Wecko!
nah W by este tak nevadilo to som pisala ked som mala 1. tyzden doma pocitac xD a nevedela som najst v tej rychlosti V ... ale ked niekto pise tak ako novodobi emaci (cest vynimkam) ozaj sa to da len velmi tazko prelustit.. a obcas si to treba aj nahlas povedat aby sme pochopili .. ze jo ~_~
pretoze sa na to neda kurva pozerat, potom sa vsetci pytaju preco vadia gramticke chyby a preco vadi hento a blaa blaaa blaaa ked sa to raz neda citat tak sa to neda citat a je jedno co napises. howgh
@22 myslela som na to, ze 90% toho co si zalozila su veci ktore pomerne otravuju ludi, ako aj tato diskusia nema opoctatnenie, kedze vies ze to ludom vadi, naco s tym este rypes?
lebo načo sa zamýšlať nad podstatou písaných vecí?
je to pravda že to aj irituje ale tak ked je to tvoj štýl tak na to kašli
možno raz tí ludia pochopia tvoje pisanie,teda obsah a nie formu
@vewe moja zlata vewe, ja tak nepisem, len som chcela poukazat na to, ze to je neuveritlne iritujuce a poukazuje to na tvoj detsky vek....ak by si pisala normalne, som si ista ze by ta ovela viac ludia bralo vazne. Tvoj styl je detsky, emotivny a skratka a dobre, nepekny. Zamysli sa nad tym
@45 mne to neboli jednoducho sa mi to paci JASNEEE newiete pochopit ze ludom sa to paci??? tak ako sa wam paci nieco ine ale inym nie...ale samozrejme to je ine wak??? ...to WOBEC NIE JE INE...ale podla toho widno aky ste lebo ked wam neide o obsah len o gramatiku je jasne ze ste POWRCHNY...ale niektory ktorym ide o obsah to prehladaju a az ked im to niekto powie powie ze sa tam tak pise pridu na to...a takych ludi si WAZIM
myslim,ze taketo prispevky/ankety/diskusie pisane tymto dementnym sposobom ani nestoja za precitanie lebo pravdepodobne to bude dalsia stupidita vychadzajuca z jedincovej intelicie.
@60 ale nic si z toho uz nerob sak to je pre boha trapne ked niekomu vadia take nepodstatne veci,sak si idem precitat blog a dajake w mi nemoze predsa vadit
@Vewe@59 : Ja ti nehovorim ze si dement. Vela ludi si myli priciny s dosledkami.
Pokusim sa to vysvetlit (aj ked to pravdepodobne nema vyznam)
Kazdy clovek sa chce niecim lisit od ostatnych, to je jedna zo zakladnych ludskych vlastnosti ---- pricina
Ked si prvykrat uvidela niekoho pisat w namiesto v, tak si tvoj mozog povedal nieco v zmysle "ked budem pisat w namiesto v, budem odlisna".
Tym ze si nevidela ako niekto na to nadaval (alebo ked nadaval tak bol prehluseny) ti tvoj mozog zkonstatoval ze toto je dobra cesta za individualitou a vydal ti signal: "toto sa mi paci" ---- dosledok
@smichi prepac ale ja som baran takze mozes sa so mnou hadat ale aj tak nic w zlom ale ja by som mala wediet co moj mozog powedal nie??? cisto teoreticky
@bejacik ja tolerujem tych ludi co pisu normalne v newiem skade to mas ze ich netolerujem len chcem wediet preco sa im to nepaci co je zle na zwedawosti???
@Vewe@78 : Ako ked mas nejaku otazku, alebo sa chces nieco doucit, alebo pomoct z prikladom, tak mi napis TS, alebo na ICQ, ja rad pomozem s takymi zakladoskolskymi ulohami. To mi vzdy zdvihne naladu, nie riesit vysokoskolske ulohy.
@vewe neprekrucuj moje slova- hovorim ze toleruj to, ze ludom sa nepaci ako pises
je to vec nazoru ze ked niekto pise jak dement tak ho ignorujem tak takyto nazor laskavo toleruj!!!
@83 wed ja tolerujem wsetky nazory je to kazdeho osobny nazor kazdy ma nazor akurat ze niektori pokladaju moj nazor za howainu...nemyslim teba ak tolerujes moj nazor...ale niektori ludia proste ked niekto powie iny nazor ako jeho hned ho zawrhnu...ja som tolerantna osoba podotykam
@85 ja mam tvoj nazor na haku...ked pises takto tak pre mna nie je dolezite co si myslis...lebo to si domyslim aj sama takze tolerujem to ze existujes ale tvoje nazory ma nezaujmaju
jaaj dzeci moje(niekomu tusim vadi aj narecie MFP)...hadate sa zas o ehmmm.."hovadinach"(ak by niekomu vadilo "nadavanie")...
a aj tak sa necudujte...nikdy to neskonci..preco?lebo nekery su zabrzdeny(a prepaaacte ze nepisem s makcenmi a inymi pikovinami )...(a aj za to ze mam rad vela bodiek)
myslim ze narecie nevadi asi nikomu.tak isto ako pisanie bez diakritiky.pripadne nejaka ta chybicka v i/y sa da lahko prehliadnut a tolerovat.to nemusi byt naschval.ale ked niekto prekruca slova,pise tam vselijake tie novodobe haluze,tak to je vazne na odstrel
mna napriklad zamienanie pismenok nenormalne irituje...myslim si ze viacerych ludi..preto im to asi vadi ne? na Slovensku po slovensky...ako aj toto je slovensky, ale s dristami ako w namiesto v, x namiesto ch a podobne sa chvalit nemusis...
Lebo sa mi to zdá neprirodzené, písať namiesto v w, namiesto k q, ch x a podobne.
Ak je tak napísané jedno slovo tak mi to nevadí, ale ak je tak napísaných niekoľko viet za sebou, štve ma to
V prvom rade: Preco tak pises? samotnej ti to urcite nenapadlo, len si to videla niekde napisane, povedala si si ze je to cool, a bezohladne si zacala hanit slovensky jazyk. Jednoducho si sa nechala ovplyvnit. Preto je to znakom duchovnej nevyspelosti.
Co sa tyka obsahu prispevkov, povedala by som, ze gramatika nie je az tak dolezita, ako ten obsah (sama pisem bez diakritiky, lebo sa mi nechce) ale patri to k sebe asi ako hlava k telu. Ako uz som spomenula, je to znevazovanie materinskeho jazyka, snahy a inteligencie nasich predkov. A je to ubohe...
Este jedna vec: OTRASNE SA TO CITA!
posobi to rusivo, ako bez makcenov dlznov este v pohode, ale ked dakto pouziva q namiesto k, w namiesto v, a x namiesto ch tak ma ide porazit. ono fajn, moze to byt stylove, pouzite napr v profile, ale nie zeby sa to pouzivalo v normalnom pisomnom prejave. v polovicke zvyknem stratit trpezlivost a radsej si docitam nejaky clanok v anglictine. s tym mam mensi problem ako s tym nazvem to stylpubertackym pismom, lebo ked vidim ze uz niekto pise takto , zacnem mat pochybnosti o obsahu toho clanku.
preco ?? tiez newem ..Kazdy krat sa nad tym niekto pozastaviii......Tiez to nechapem..Kazdy nieje jednickar.....A nemusi pisat po sloveńskyyyyy..A hlavne nie ekd je zahorak
Teba by asi zaujímala poľština ... Ale pokiaľ píšeš po slovensky tak si to "w" radšej odpusť... Veľa ľudí má bohužiaľ pod tým akosi zafixovanú nejakú 13 ročnú "strašne cool emo girl", ktorá nevie čo so sebou... Ale ak sa Ti to tak strašne páči... Wyser sa na nich
@111 ale ja neom ta strasne emo cool girl a newem jake debilowiny este ja som normalna baba ktorej jednoducho hehe prirastlo ku prstom a ku klawesnici...a s polstinou radsej neskusam moja swagrina ma swagra poliaka staci mi
mna osobne ide poraziť keď dakdo tak píse...neznasam to som nato uplne alergicka
"W "este znesiem ale ako napisal @108 hentake pismo ja nenavidim ja by som tych ludi strielala rad za radom co tak pisu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
Jsem ti rikala, ze jsem wcera potkala Wercu, jsme se asi dwa roky newideli
No to je hezky, co delas zitra odpoledne, mas nekoho doma?
Nemam, chces prijit?
jj prijdu
a vezmu sebou nacini
chich
a tim nacinim ti rozmontuju klavesnici a vyndam ti to podelany Wecko!
vewe,chcel som napisat ze to nebolo myslene na teba,ale ako vidim, nemozem to povedat
je to pravda že to aj irituje ale tak ked je to tvoj štýl tak na to kašli
možno raz tí ludia pochopia tvoje pisanie,teda obsah a nie formu
uz koncim,nema to zmysel
Paci sa vam to len preto, lebo sa chcete odlisovat.
A nam sa to zda trapne, takymto sposobom sa chciet odlisovat. To je vsetko.
Pokusim sa to vysvetlit (aj ked to pravdepodobne nema vyznam)
Kazdy clovek sa chce niecim lisit od ostatnych, to je jedna zo zakladnych ludskych vlastnosti ---- pricina
Ked si prvykrat uvidela niekoho pisat w namiesto v, tak si tvoj mozog povedal nieco v zmysle "ked budem pisat w namiesto v, budem odlisna".
Tym ze si nevidela ako niekto na to nadaval (alebo ked nadaval tak bol prehluseny) ti tvoj mozog zkonstatoval ze toto je dobra cesta za individualitou a vydal ti signal: "toto sa mi paci" ---- dosledok
(a ked sa to tak zobere, tak este nie som povolanim nic, len student)
Nech nejdeme offtopic.
Vyjebane diferencialne rovnice.
je to vec nazoru ze ked niekto pise jak dement tak ho ignorujem tak takyto nazor laskavo toleruj!!!
a aj tak sa necudujte...nikdy to neskonci..preco?lebo nekery su zabrzdeny(a prepaaacte ze nepisem s makcenmi a inymi pikovinami )...(a aj za to ze mam rad vela bodiek)
Dalsie informacie: » en.wikipedia.org/wiki/Leet...
Ak je tak napísané jedno slovo tak mi to nevadí, ale ak je tak napísaných niekoľko viet za sebou, štve ma to
Co sa tyka obsahu prispevkov, povedala by som, ze gramatika nie je az tak dolezita, ako ten obsah (sama pisem bez diakritiky, lebo sa mi nechce) ale patri to k sebe asi ako hlava k telu. Ako uz som spomenula, je to znevazovanie materinskeho jazyka, snahy a inteligencie nasich predkov. A je to ubohe...
Este jedna vec: OTRASNE SA TO CITA!
"W "este znesiem ale ako napisal @108 hentake pismo ja nenavidim ja by som tych ludi strielala rad za radom co tak pisu