Ja si myslim ,že za všetko môžu chalani.Keby sa neobzerali po druhych by tolko rozchodov ani nebolo a aj keby nebolo tolko hádok medzi partnermi.Veď vždy sa partneri rozíchadzaju len kvoli svojej hluposti.
presne tak.. ja uz to tu raz pisal,ze chalani su bestie, ktore treba vyhladit z tohoto sveta.. nemaju tu co robit.. mali by trpiet vsetci na skripcoch, sibeniciach, krížoch a upalovani na hraniciach.. a zeny by mali byt vyhlasene za svate
Áno, nemám žiadne skúsenosti, nič prežité a bláblá, ALE aj napriek tomu mám za sebou 2 pomerne vážne a "dlhé" vzťahy - a tak môžem tvrdiť, že nie za každé rozpadnutie vzťahu môže nevera ...
No, keď sa mám pravdu povedať podľa mňa to tak aj je. Ja som mala chalana, ktorý ma podjebal s úplne s takou babou, že som na to kukala, že " Nejebe ti?! " . A hovoril mi stále, že ma miluje, ale pritom pozeral na iné!
za rozpad vzťahu môže vo veĽmi veľa prípadoch ..demence - vo vekovej kategorií 13-20 , u dospelých ľudi poväčšine nevera ...prečo ? ...lebo človek nie je od prírody monogamný ..hotovo vyriešene ...dobru noc
nó ani nie, ale občas to tak je... mala som toto leto chalana, ktorý sa so mnou rozišiel lebo si vraj nájdem lepšieho a p*čoviny (veď to poznáte ) a o týždeň som zistila, že chodí s mojou kamoškou a ani sa mi nepriznali, svine (!).. a teraz mám FAKT lepšieho
za prvé nie za každý rozchod môže nevera a zase nehádž všetkých chalanov do jedného vreca a okrem toho ani baby nie sú výnimkou a podjebávajú a sú neverné...
V sťahu mňa a mojej priateľky nie je ani úvaha o nevere a aj tak visíme na vlásku kvôli tomu že som časovo vyťaženný povinnosťami a potom nám berú spoločný čas..
niečo na tom je. Teraz je " v móde" mať frajera, už aj 10 ročné detičky. A krásni si hľadajú samozrejme krásnych a keď si tú svoju korisť ulovia, kúsok sa s ňou pohrajú a potom už idú chytať inú... toť môj stručný názor a nikto ma nepresvedčí o opaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
V sťahu mňa a mojej priateľky nie je ani úvaha o nevere a aj tak visíme na vlásku kvôli tomu že som časovo vyťaženný povinnosťami a potom nám berú spoločný čas..
existuje kopec iných dôvodov, a nie len chlapi su neverní a nie len chlapi sa obzerajú za inými..
najprv som si myslela, ze to pise nejaka feministka..
boze to je ale chujovina.
Dovodov na rozchod moze byt siroka paleta. Nevera je jeden z nich.
Zdravy chlap sa vzdy obzrie sa peknou zenskou. Mozno sa to neikedy nam abbam nepaci ale je to tak. Koniec koncov aj my sa obzrieme za peknym chlapom.
Ale to samotne neveru nerobi.
To je proste reflex...
A ak je chlap babe neverny je to bud preto ,ze "nevie co od radosti" alebo mu baba nedava to co potrebujea hlada to u inej....
Teda k veci, nerozumiem preoc mas pocit, ze to ,ze sa chalani obzeraju po babach by mal byt dovod k rozchodu...