Prečo žena tak nehorázne trieskajú dverami na aute?
Prečo ženy tak nehorázne trieskajú dverami na aute? V poslednej dobe si všímam, že čoraz viac žien nemá absolútne žiadny cit v ruke a tresknú dverami pri zatvorení až sa bojím,že prasknú sklá. Je to podľa nálady, alebo je za tým niečo viac? Všimáte si to?
mam auto ktore ma 16 rokov a treba s dverami jemne a neznasam ked veziem niekoho kto je zvyknuty na nove auta ktore maju vsetko dokonale tesnene a jebne mi s dverami/kufrom.. frajer to robi tiez, uz som ho niekolkokrat upozornila za to, niektori ludia su proste bezohladni
U nas je to sam tatko kto trieska
ale inak minule som sa viezla aj so sestrou v takom povedzme lepsom auticku a sestra buchla a sofer jej hovori ze s tym nemusi ze tie dvere sa zatvoria same a este asi 3x sa zabudla podla mna si musel pomysliet ale tak mily chalan hadam sa nehneva
Ja mam zase trojdverove s obrovskymi tazkymi dverami a NIKTO tym nevie poriadne buchnut aby sa zavreli
Akoze pekne od nich ze nechcu mi trieskat novym autom, ale ked niekoho vykladam na krizovatke a on zle zavrie a rozbehne sa prec nie som stastna uplne
ja som nikdy netreskla dverami ani na mojom aute ani na nikoho iného na tatovom občas musim zavrieť na dvakrát boniekedy tak nežne že sa ani nezavru ale nebudem predsa buchať!
osobne si myslím, že to trieskanie dverami vníma vždy iba majiteľ auta Hlavne moja teta bola na to vždy citlivá. To je jedno či viezla mňa, brata, moju mamu... Vždy keď niekto z nás zavrel dvere tak po nás hučala, že prečo nimi trieskame. Pričom ona úplne rovnako tresla dverami, len to jej tak silné neprišlo Nejakú silu ale treba vynaložiť, aby sa tie dvere zavreli.
@wistingher Moja žena je hotová pohroma v tomto. Keď auto stojí na boku napríklad polovicou auta na chodníku a polovicou na ceste a moja žena nastupuje, ani by nemusela vydať žiadnu veľkú silu a dvere by sa zabuchli samé. Vieš, čo ona robí? Plnou silou zabuchne dvere. Normálne sa čudujem, že to sklo ešte drží.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Btw aj ja si trieskam dverami (teda ževraj) a nevidím na tom nič zlé, čo je moje s tým si môžem robiť čo chcem
ale inak minule som sa viezla aj so sestrou v takom povedzme lepsom auticku a sestra buchla a sofer jej hovori ze s tym nemusi ze tie dvere sa zatvoria same a este asi 3x sa zabudla podla mna si musel pomysliet ale tak mily chalan hadam sa nehneva
Akoze pekne od nich ze nechcu mi trieskat novym autom, ale ked niekoho vykladam na krizovatke a on zle zavrie a rozbehne sa prec nie som stastna uplne