Ako najmúdrejší človek na svete mám, samozrejme, veľa peňazí. Vlastním desiatky luxusných nehnuteľností v prominentných lokalitách po celom svete, tri súkromné lietadlá, dve jachty, a stovky luxusných áut. Priemerná cena môjho outfitu (bez doplnkov) je okolo 30 000 EUR, S doplnkami to príležitostne presahuje milión (potrpím si na hodinky). Výdavky na stravovanie sa pohybujú v tisícoch denne. Každá z mojich nehnteľností má zazmluvnených najlepších kuchárov v oblasti, ktorí sú mi plne k dispozícií všade, kde sa zrovna nachádzam. U moderných skazených žien ale vôbec nemám úspech. Všetky chcú chlapa, ktorý vie aj okolo domu porobiť, aj drevo narúbať, aj defekt na bicykli opraviť a celkovo čo sú takí praktickí. V tejto dnešnej zlej dobe ženám už vôbec nezáleží na tradičných hodnotách, ako napríklad na peniazoch. Prečo to tak je?
@ladydoga@2 Neťahaj mi tu medové motúzy popod nos, ja nie som žiaden hlupák a viem, že by si mi hneď prestala odpisovať, keby si zistila o mne, že neviem okolo domu porobiť, tak sa tu nepretvaruj na mňa.
Tvoje peniaze im isto nesmrdia, len asi vadí, že si kajlavý a nevieš ani rajčiny pestovať, ani záhonky vysádzať, ani sa oháňať so sekerou. To každú modernú ženu odradí
@thunderstorm@4 Podľa mňa si myslím, že klameš, lebo som si na zoznamke s jednou písal, aj sme sa pozabávali, aj mi povedala, že mi je sympatická, aj to všetko tak dobre vyzeralo, ale keď som jej napísal, že či ju môžem pozvať na moju jachachatu kotviacu na pláži v Malibu, na ktorú doletíme hellikoptérou priamo z letiska, na ktoré priletíme mojim súkromným párty Airtobusom A380 odlietajúcim z viedenského letiska, kde sa dovezieme v mojom Rolls-Royce Phantomasovi, tak mi už prestala odpisovať a už vôbec na mňa nereagovala potom, takže určite ju vyplašili moje peniaze, a to ani ešte nevedela, že záhonky mám dojebané.
Veru, toto je značný problém. Myslím si, že ženy sa vyvíjajú značne pomalšie ako muži, majú predsa menšie mozgy, a tak dnešná skazená doba ich núti vracať sa ku koreňom (čo je, samozrejme, len ospraedlňovanie ich chorého vzťahu k „dobrému srdciečku“). Musíš si dávať pozor na takéto špiny!
No mi hovor, už so si myslel že s ňou prežijem zbytok života, že bude so mnou bývať v Bonaparte, voziť sa na Mercedese, chodiť na nechtíky a kokotiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale prihorel mi ráno chleba vo vajci tak ušla
(prosim)