ja neklamem, len nehovorim co si myslim, pokial na to muz nepride sam, ake nasledky maju jeho ciny, neviem preco by som mu to mala vysvetlovat ako malemu decku
@midnight to bola len otazka co si o tom myslite vy. to co si myslim ja je moja vec aj v akom kontexte... a ako som si uvedomil je hlupost sa tu nieco vobec pytat
"pokial na to muz nepride sam, ake nasledky maju jeho ciny, neviem preco by som mu to mala vysvetlovat ako malemu decku"
pretože jeho logika sa obvykle odohráva úplne iným spôsobom, čiže to čo tebe dokonale a prirodzene dáva zmysel jemu často nedáva zmysel ani po hodine premýšľania.
@michalb25 hlupost je sa pytat nieco a generalizovat bez toho, aby si ty alebo vacsina uzivatelov tu vedela, preco to tak je..muzi maju vseobecne v sebe zakoreneny kodex spravodlivosti, zeny viac opatery a tak sa zeny viac uchyluju k milosrdnym lziam a castejsie klamu preto, aby viac nezranili, nez aby mali povedat pravdu a niest zodpovednost za to, ze clovek sa citi horsie..muzi to nemaju v sebe takto rozvite a teda nemaju taky velky problem povedat pravdu alebo co si myslia..
ak chces vediet nieco viac, opat, vyhladaj si knihy o psychologii moralky alebo prace od Carol Gilligan, ktora oponovala Kohlbergovi
@hoperpohroma alebo hneď na začiatku povedať v čom je problém, ušetrila by sa tým kopa sĺz a bolesti
ak má chlap dlhšie vedenie alebo ide o vec ktorá príde zlá fakt iba tej žene, tak nevidím dôvod prečo by bolo zlé to proste hneď na rovinu povedať a nedusiť to v sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
neviem co v tom este hladat.
A prečo píšeš o ženách ?
proste klame ten kto chce a je jedno o aky gender ide
A pýtaš sa prečo ? no asi z toho niečo mali nie??
ja neklamem, len nehovorim co si myslim, pokial na to muz nepride sam, ake nasledky maju jeho ciny, neviem preco by som mu to mala vysvetlovat ako malemu decku
...kontext? vysvetlenie? trochu menej zovšeobecňovania? potom by ti možno niekto vedel dať nejakú odpoveď čo by mala aspoň trochu zmysel.
Nemožno to generalizovať výhradne na mužov alebo ženy...
"pokial na to muz nepride sam, ake nasledky maju jeho ciny, neviem preco by som mu to mala vysvetlovat ako malemu decku"
pretože jeho logika sa obvykle odohráva úplne iným spôsobom, čiže to čo tebe dokonale a prirodzene dáva zmysel jemu často nedáva zmysel ani po hodine premýšľania.
ak chces vediet nieco viac, opat, vyhladaj si knihy o psychologii moralky alebo prace od Carol Gilligan, ktora oponovala Kohlbergovi
ak má chlap dlhšie vedenie alebo ide o vec ktorá príde zlá fakt iba tej žene, tak nevidím dôvod prečo by bolo zlé to proste hneď na rovinu povedať a nedusiť to v sebe