Otázka prečo je veľmi zlá, pretože na ňu nikto nevie odpovedať, to je ako keď sa malé dieťa stále vypytuje rodičov Prečo?..ani oni mu koľkokrát nevedia odpovedať.Na obrú otázku sa ľahšie hľadá odpoveď, ale toto je strašne ťažké...myslím, že niekto žije preto, čo práve je, niekto pre to, čo bolo, teda stále sa trápi nad minulosťou, nevie na niečo zabudnúť, ťahá sa to s ním celý život a niekto možno žije aj pre budúcnosť, že rozmýšľa aj nad tým, čo bude, keď toto a toto spraví..lebo niekomu je to aj jedno, a to sú tí, čo žijú len pre prítomnosť.Takže tak, dobre, či nie?
netuším prečo žijem.možno má každ vo svojom živote niečo konkrétne dokázať a až tak zomrieť.len škoda,že nám to nemôže nikto povedať aby sme to urobili čo najskôr.
Ak sa ""odhmotnim"" a budem sa tvarit , ze nie som clovek... nevidim ziadny parny argument preco by sme nemali vyhynut okrem jedineho .... prestaneme tym ublizovat planete
Co sa tyka mna zijem 80 pre inych 20 pre seba Myslim si ze zmysel zivota je nieco osobitne co musi kazdy z nas citit ako potrebu.... zmysel je to co nas naplna pocitom ze tu pre nieco sme
Preto aby sme dospeli k poznaniu, aby sme zistili čo je štastie a že vlastne všetko to čo nás občas bolí nás len posúva dopredu....že život je cesta a nato aby sme sa posunuli v leveli životov...aby sme neopakovali tie iste chyby priam naopak aby sme sa ich naučili vyriešit a čeliť im...
Preco zijem ja viem alebo aspon si myslim ze viem ale skor ma zaujima preco ziju niektori ini kedze si to vobec nezasluzia.A tu sa hodia slova klasika:Zi tak aby po tvojej smrti nezavladla rovnaka radost ako pri tvojom narodeni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a žijeme pre to, aby sme niečo dokázali, no zomrieme aj tak....
nwm
Co sa tyka mna zijem 80 pre inych 20 pre seba Myslim si ze zmysel zivota je nieco osobitne co musi kazdy z nas citit ako potrebu.... zmysel je to co nas naplna pocitom ze tu pre nieco sme