nad týmto som sa aj ja zamýšľala.. tak určite aj tým, že doma majú milión kobercov, vôbec nevetrajú a ani veľmi neupratujú a asi si už neperú tak často veci a nesprchujú sa tak často
starsi ludia uz nemaju cilivy cuch, a teda necitia potrebu sa umyvat, lebo "sa necitia"...a tiez je to tym, ze pouzivaju "vonave" komunisticke mydla......
Lebo im už zlyhávajú orgány a je cítiť splodiny metabolizmu.
To s upratovaním je krutý bullshit, JIS je plná prevažne starých ľudí, dezinfikujú tam priestory a umývajú pacientov a denne a predsa tam ten pach je.. A keď si dva mesiace neupracem, nepáchne mi v izbe ako na geriatrii.
pretoze pouzivaju tie stare tabletky proti moliam, co vydavali tento charakteristicky zapach (a napachlo im z toho logicky oblecenie, kedze sa to dava do skrine).
resp. pouzivali to v minulosti dost dlho na to, aby im tym vsetko nasiaklo
a inak suhlasim s @12 ... tie kktiny co tu pisete ze neupratuju a maju v skrini naftalin (to su tie tablety) je uplna blbost aj ked teda mozu to tak mat ale nesmrdia s toho urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Nejake pozostatky z komunizmu.
To s upratovaním je krutý bullshit, JIS je plná prevažne starých ľudí, dezinfikujú tam priestory a umývajú pacientov a denne a predsa tam ten pach je.. A keď si dva mesiace neupracem, nepáchne mi v izbe ako na geriatrii.
Starsi obcania Vam mozno nevonaju kedze nie su otroci reklamnych blabolov aky parfem je IN.
Dochodcovia su ovela cistotnejsi ako vacsina mladych ludi. A to ze podla Vas zapachaju je dost hlupe.
resp. pouzivali to v minulosti dost dlho na to, aby im tym vsetko nasiaklo
@mrjimmy tak vieš, sponzori sú sponzori
Presne pre to iste, ked si vsimnete aj obezni ludia smrdia. Ale clovek si nato zvykne...