Dnes sme o 15:00 boli v kine v Poluse na Scary Movie 5. Este o 14:00 sme si pozerali v pocitaci ci su nejake miesta volne,potom nastala chvilka zhrozenia,vsetko bolo obsadene az na prve 3 rady,rychlo sme to zarezervovali.Ked sme uz konecne sedeli na svoji
j určite to tam šetko pooblievali aby tam nebol bordel a nemuseli to tam upratovať.. myslím že to bol moč aby vás odpudil dokonca aj zápach.. šarlatáni pojebaní
ja osobne nemám žiadnu, ale známy bol veľmi sklamaný, keď bolo istý čas kino v poluse zavreté... (keď istropolis cinema krachlo, a ešte to nepatrilo palace cinemas-u)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A prečo boli mokré sa ma nepýtaj, možno to tam bolo zabrízdané a tepovali
aké drogy ste dostali ku vstupenkám?
ale pobavila ma veta "pred nami bolo ludi ako nasukanych " - tam mal ci nemal byt makcen na s?
tak keď ide o sálu v poluse, tak aj ten mekčeň je na mieste.
ja osobne nemám žiadnu, ale známy bol veľmi sklamaný, keď bolo istý čas kino v poluse zavreté... (keď istropolis cinema krachlo, a ešte to nepatrilo palace cinemas-u)