z rôznych dôvodov.
- nechcú niekoho raniť
- nemá význam povedať dotyčnému pravdu
- chcú aby im iný závideli ale nakolko nemajú nič závideniahodné tak si to proste vymyslia (poznala som osobne takého človeka)
- a proste ešte milion dalších dovodov.......
ale ja si myslím že pravda je aj tak najlepšia... viac ublíži človeku lož ako pravda...
@sisooolq Ale no, čo tak útočne ? Hm...takže ak chodím s dievčaťom ktoré podvádzam a už s ňou nechcem byť, tak jej to nepoviem aby som ju neranil ?...blbosť. Každý má iný názor, je to podľa povahy. Ja by som sa nechal radšej raniť ako žiť v nepravde...Neznášam klamstvá. A dá sa to brať aj inak. Príklad: sestra sa ma spýta, máme čokoládu ? odpoviem nie(ale máme ju), klamem lebo ju chcem len pre seba-to znamená že som sebecký(starám sa len o seba, o svoje chúťky).
@marek15693
Keby to bolo útočne, tak to napíšem inak.
To nie je sebecké, to je ľudská hlúposť.
A kebyže sestre povieš, že ju máte, tým ju raníš? Genius...
@marek15693
Prečítaj si moju úplne prvú reakciu.
Inak by som ti niečo na to povedala, ale nejdem tu nadávať (zbytočné, ja viem).
A po ďalšie, myslím, že ty si vôbec nepochopil mňa. Ale nechaj, pochopíš, keď budeš starší.
ja napr. klamem, keď chcem niečo zatajiť, lebo viem, že takto je to lepšie proste/viac mi to vyhovuje, alebo keď je príliš ťažké povedať pravdu (to zahŕňa vlastne keď si myslím, že pravda by mohla niekomu ublížiť)
lebo sú j*bnutii!!!
ah..
nevraviim, že ja nezaklamem...ale len výnimočne a len v maličkostiach....pretože klamanie sa mi zdá zbytočné a je to pre mňa neprirodzené...radšej voliim úprimnosť, aj keď je občas neprijemna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
- nechcú niekoho raniť
- nemá význam povedať dotyčnému pravdu
- chcú aby im iný závideli ale nakolko nemajú nič závideniahodné tak si to proste vymyslia (poznala som osobne takého človeka)
- a proste ešte milion dalších dovodov.......
ale ja si myslím že pravda je aj tak najlepšia... viac ublíži človeku lož ako pravda...
Ak človek nechce niekoho raniť, je to sebecké? Možno si sebecký práve ty.
Keby to bolo útočne, tak to napíšem inak.
To nie je sebecké, to je ľudská hlúposť.
A kebyže sestre povieš, že ju máte, tým ju raníš? Genius...
ja som našťastie tak úžasná, že klamať nemusím.
Prečítaj si moju úplne prvú reakciu.
Inak by som ti niečo na to povedala, ale nejdem tu nadávať (zbytočné, ja viem).
A po ďalšie, myslím, že ty si vôbec nepochopil mňa. Ale nechaj, pochopíš, keď budeš starší.
Nebodajs pochopil.
ah..
nevraviim, že ja nezaklamem...ale len výnimočne a len v maličkostiach....pretože klamanie sa mi zdá zbytočné a je to pre mňa neprirodzené...radšej voliim úprimnosť, aj keď je občas neprijemna...