Urobme si taky prehlad:napiste sem preco vas najcastejsie rodicia hnevaju a uvidime ci su vsetci rovnaki.(a mohli by ste aj napisat ci si myslite ze "maju" pravdu ked vas hnevaju alebo nebodaj nie)nazory sa cenia
Žijú v inom svete. Ja mám svoj a oni svoj. Rieši veci, ktoré ja pokladám za scestné, banálne, nedôležité. Ja riešim svoje veci, ktoré pre mňa majú význam. A pre nich zase asi nemajú. Keď prídem na víkend z intráku domov, tak je to občas hrozné, aj ked som doma iba od piatka do nedele.
No, musim povedat, ze moji parents su celkom normalni. Akurat dost staromodni. Nenavidim, ked mi mama povie, ze dievca nerobi to a to. Naprikald...idem si ku kamaratovi po nejake cd-cka alebo len tak, pokecat a ona hned... "Janka, ale slusne dievcatka nechodia na navstevy ku chlapcom. Radsej nech pride on k nam." Toto ma vie zabit, ale inak su super. Ked "som chora" bez problemov zostavam doma. Nenutia ma do nicoho, co nepovazuju za fuckt dolezite pre moju buducnost. Myslim, ze som to s rodicmi vyhrala
No aby som sa aj ja pridala.Väcsinou ma vie nastvat, ked sa mi staraju do veci, ktore nechcem aby vedeli, hneva ma ze nikdy nie su spokojni s tym co spravim(mozno obcas) a niekedy ma vie fakt dozrat skutocnost ked po hadke s nimi zistim ze UZ ZASE MALI PRAVDU!!!
Hm.. je zvlastne ako sa rozdiely v zmyslani mna a mojich rodicov prehlbuju(resp. zblizuju).. S matkou si zacinam cim dalej tym viac nerozumiet a naopak s otcom sa citim uplne na jednej vlnovej dlzke.. A cim ma vedia nastavat?? Je to individualne, ale najviac ma dostava nelogickost veci.. ked chce aby som nieco robila presne tak, ako to chce ona, pritom mam vlastnu hlavu aby som si zariadila veci podla toho ako chcem ja...
heh...rehoot, akurat sedim pri compe....mamka vojde do izby, vezme pohar alebo co (to len aby mala zamienku sem vojst). Pri odchode zhasne svetlo a ked uz zatvara dvere, zavola: "A zapal si tu svetlo, co sedis tak potme?" No.... to je moja mama
nemam rada,ked sa mi mama do všetkého stara,ked chcem prachy tak sa ma opýta na čo,bleee.stále sa zaujíma o mojho chalana,a hlavne ju nenávim,nenavidím ako posudzuje všetko koli poniazom.svoju mamu vobec nemam rada.
hm..je to zvlastne ja si s mojou mamou malokedy rozumiem raz mame take obdobie ze si maximalne rozumieme a raz mame take ze v jednej miestnosti polu nemozeme byt...a pritom sa hadame iba kvoli uplnym malickostiam ako je nieco takze ze ked som bola doma a mala cas preco som neviem co neupratala..proste uplne hluposti...
No .. ak by som sa mala vyjadrovat ku vztahu s mojou mamou, radsej pomlcim... bo by toho bolo asi na dve starny.. v poslednej dobe je pre nu najzaujimavejsie vykrikovat mi, ako si nevazim jej celozivotnu snahu... a to len kvoli tomu, ze ju nepodporujem v jej sprostom napade stahovat sa ( vid forum- co ma nasralo?) ale kaslat na to, dufam, ze coskoro vypadnem a potom sa bude pozerat aj na to, aka snaha bola z mojej strany.. :-I
ja s mojou mati sa oslovujeme vole.. tak neviem s nou je to uplne v poho.. s fotrom je to horšie.. dokažeme si povedat len čau čau.. pak už musim odist aby som sa s nim nezačal hadat kvoli jeho konzervativnych nazorov..takže podla mna ide o to že jak oni boli vychovany a či už zabudli na svoju mladost tolko moj nazor..
Ludia, nechapem, ako niekto moze povedat, ze nenavidi svoju mamu....ved keby nebolo jej, neboli by ste tu. Je to teraz sice blbe hovorit, ked mate take vztahy s rodicmi, ale...raz na to pridete, ze... kde by ste bez nich boli? keby vas len tak vyhodili na ulicu alebo by sa ozierali od rana do vecera a nestarali sa o vas. Vdaka komu mate net?Akoze..to su dost vazne veci, ked niekto povie, ze nenavidi svojich rodicov. Nepoviem, keby ta tyrali doma (co dufam nie), ale kvoli tomu, ze chce vediet, co si kupis za nou vymakane peniaze? ved to je chore
Mafi.. myslim si tiez, ze slovo nenavidim je silna kava. Ale poviem ti takto, ak ti matka vykrikuje to, ze ona sa o teba starala a ty teraz musis robit vsetko podla nej a stratit vlastne nazory, tak to teda nie! Tak si ma mala dat zobrat alebo co.. Ja si myslim, ze ak sa raz rozhodnem dieta si nechat, tak ho nebudem pomaly citovo vydierat tym, kolko som donho investovala a podobne.. nikto ju nenutil.. mohla sa rozhodnut!
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
niektori fotrovci su fakt buzeranti co nedaju chvilu pokoj mna sa to nastastie netyka ale na druhej strane treba zvazit ci niekedy chyba nie je v nas... clovek nerespektovat ich a robit si co sa nam zapaci nie je tiez celkom v poriadku ludia by nemali byt egoisti daco dovolia oni nam a v dacom zase my vyhovieme im
urcite to ber z rezervou...ktokolvek to povie, urcite to tak nemysli...
ja som za poslednych niekolko rokov nepovedal ani raz ze nenavidim svoju matku...svoju mamu lubim, aj ked sa s nou kedykolvek a casto hadam, co je prirodzene (vsak kto sa s rodicmi nehada)...
a takisto aj s fotrom...
aj svojho fotra mam rad a aj napriek tomu, ze robi casto veci, ktore sa mne nepacia a hadame sa kvoli uplnym kokotinam...
----------------------------------------------
a na zaver by som dodat, ze so svojimi fotrovcami problemy nemam, maju velmi zdravy pristup (mama aj otec), podporuju ma v tom co robim...
na mna sa mama hnevala strastne za to ze som si pisala s jednym basistom..tak nelakalo by vas to tiez kebyze v casopise vidite adresu do basy??..a hneva sa ked neupratujem a stale mi vravi..vraj ja nic nedosiahnem!!ako by ste sa citili??vlastna mama to povie svojmu decku?!!
moj najvacsi problem su riady...teda konkretne ich umyvanie...ja to proste neznasa ale na druhej strane to zevraj robim dobre, takze ked vyde rad na mna, tak tam stoja dovtedy, kym niekomu dojde trpezlivost a umyje ich (sice s kopou reci, ale som rad, ze som to nemusel byt ja), alebo ked sa minu riady - ze uz nie je z coho jest ani pit, tak som dotlaceny k stene a musim...inak, mnoho veci na rodicoch je nelogickych...ale treba si zvyknut...
Sonia al-->> rada nad zlato:jednym uchom dnu a vsetkymi ostatnymi otvormi von, nenechaj sa zakompelxovavat..aj moja mama mi hovorievala(uz ju to preslo) ze budem mat taky isty velky zadok ako moja babka a ze mam kratke nohy a podobne! ale no a co?? ona so mnou nechodi , tak nech sa o take veci nestara...
no mna najviac sere ,ked sa uz hadame s fotrovcami a ja im poviem pravdu do oci tak ako oni mne,len ja ked poviem tu pravdu tag to hned papulujem..ale ked to oni povedia je to ok...to je asi vsio
Charlotta-> to pozname .. tvoj nazor je vzdy papulovanie a dokoncenie vety, vzdy posledne slovo .. Ale ak mam byt sprosta, tak by som povedala, ze uz su mi ich nazory v pi*i ked sa so mnou nevedia normalne bavit..
PRECO ??? ,,noooo..nemam rada tie ich kontroly, ked dojdem v paatek vecer domov, abo v sobotku, proste tie ich policajne maniere ..abo ked mi neveria.. disappointed:,,stve ma to, lebo medzi detmi a fotrovcami by mala byt dovera, lenze ja som ich doveru uz daaaaaavno sklamala a mozem si za to sama
vsetko je vec nazoru.ale rodicia su rodicia a milujuta taku alebo takeho aky/a si.nasi by pre mna urobili vseko len aby mi bolo dobre.par krat som ich z duse nenavidela za take veci ako su :nepustili ma na diskoteku, nedali mi vreckove, dali mi zaracha za znamky alebo spravanie.ale v podstate oni to nemysleli tak zle ako to vtedy vyzeralo.ale odstupom casu to kazdy pochopi ze rodicia su ludia ktory tam maju najradsej na svete.aspon ty moji
Za problémy považujú úplné maličkosti...napríklad to, že cez prázdniny som častejšie s kamošmi...proste nechápu moje priority....nechápu môj humor(podľa nich sa nedá so mnou poriadne baviť)...a tiež ma hrozne hnevá, že ja si všetky svoje povinnosti plním na 100% a ale keď má prísť na nich, tak sklamú...
jaj moja mama ma rano vie upne nastva s vetou staavaaj to mi zahuci dobre ze nie pri ksichte a caka ze sa nebudem na nu hnevat jaaj mam 15 a pita sa ma ci mam ulohi hotove a ci som sa ucila tak to ma ako uz maximalne dostane nieze bi sa starala o seba jaaaaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
urcite to ber z rezervou...ktokolvek to povie, urcite to tak nemysli...
ja som za poslednych niekolko rokov nepovedal ani raz ze nenavidim svoju matku...svoju mamu lubim, aj ked sa s nou kedykolvek a casto hadam, co je prirodzene (vsak kto sa s rodicmi nehada)...
a takisto aj s fotrom...
aj svojho fotra mam rad a aj napriek tomu, ze robi casto veci, ktore sa mne nepacia a hadame sa kvoli uplnym kokotinam...
----------------------------------------------
a na zaver by som dodat, ze so svojimi fotrovcami problemy nemam, maju velmi zdravy pristup (mama aj otec), podporuju ma v tom co robim...