robíte to aj vy...? ked idete napr. po ulici alebo autobusom,atd. ... a uvidite niekoho znameho tak sa mu vyhnete?...neviem mne sa to zvacsa stava a fakt neviem preco...akoby som nemala chut sa s nimi bavit...
Ja mam problem s tym, ze niekoho vidim na tridsat metrov, ale to sa predsa nebudm zdravit, ale ako sa priblizujeme, neviem, ci sa uz pozdravit, tak ma obcas stiahne do prvej bocnej ulicky.
záleží od toho,aký vzťah mám s tým dotyčným....ale väčšina mojich ex spolužiakov je práve ten typ ľudí,ktorý obchádzam na široko -daleko no inak mám rada také prijemné stretnutia,sem -tam ma to poteší
Ale hej, takmer furt to robím Hlavne pri ľuďoch, ktorí sú známi, ale nie sme si dosť blízki... Cítim sa trápne, analyzujem všetko typu akým hlasom som sa pozdravila a či to nebolo blbé (hlavne, ak ideme oproti sebe a blížime sa asi desať sekúnd, to z duše nenávidím) a okrem toho neznášam duchaplné rozhovory typu ´Ako sa máš? Dobre. Ako ide škola? Dobre a tebe? Dobre.´ S niektorými týmito ľuďmi by som sa kľudne porozprávala, keby som na to nemala len desať minút, kým niekto z nás vystúpi z autobusu. To sa im radšej vyhnem.
Nechcem rozosievať semienka nejakej hypochondrie, ale... neprekvapuje ma, že to robíš, ale že nevieš, prečo, nemôžeš mať tak trochu sociálnu fóbiu? Alebo sa ti proste nechce a treba si to priznať
hej pokial to nie je moja velmi dobra kamaratka alebo kamarat... ja dakedy idem aj inou cestou, ked znamu/ho vidim pred sebou asi proste nemam chut na debaty onicom...alebo otazky typu Co mas nove..nic...a ty...tiez nic..
To veľmi záleží od osoby, ktorú sa chystám (ne)stretnúť. V niektoré dni nemám náladu na niektorých ľudí, a tak sa im vyhnem. Iných ale naopak vyhľadám, aj keď okolo nich iba prechádzam na priechode alebo tak, že ich aspoň na moment pristavím alebo niečo podobné... to záleží od človeka, situácie a nálady. Ale áno, robievam to.
podľa toho o koho ide, akú mám náladu, atď atď. ale nikdy sa vyslovene nevyhýbam, skôr dám na vedomie že som si ich všimol/pozdravím, a pokiaľ je to len niekto známy a mám takú náladu že sa mi nechce, tak sa nimi proste nezaoberám. možno to vo výsledku vyznieva horšie ako keby som sa schoval a ani by si ma nevšimli, ale to je mi jaksi jedno (ich problém že si myslia niečo čo nie je pravda a nedal som im na to dôvod).
a keď je to niekto kto nie je "len" známy, tak prehodím aspoň pár viet, prípadne vysvetlím že "sorry, ale mám absolútne nekomunikatívnu náladu dneska" a pustim si hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nechcem rozosievať semienka nejakej hypochondrie, ale... neprekvapuje ma, že to robíš, ale že nevieš, prečo, nemôžeš mať tak trochu sociálnu fóbiu? Alebo sa ti proste nechce a treba si to priznať
a keď je to niekto kto nie je "len" známy, tak prehodím aspoň pár viet, prípadne vysvetlím že "sorry, ale mám absolútne nekomunikatívnu náladu dneska" a pustim si hudbu.