Len taká drobnosť,musím sa dozvedieť ešte niečo ohľadom plávania a tým pádom aj strečingu...rád by som totižto vedel či by sa mal ten strečing využívať najmä pred plávaním či najlepšie a najúčinnejšie po ?
@missewo ja som začal plávať zhruba pred mesiacom a čisto kraula.. žiadne rozcvičovanie som nerobil a pred tým ani žiaden iný šport..dokonca som 8 rokov fajčil..na prvý šup som dal 30 dĺžok a teraz dávam 50 (za hodinu) ..a svalovicu som z plávania ani raz nemal nemal
@peter_piper ty si potom nejaký superman alebo čo! skúsim aj ja, páči sa mi na plávaní, že nenamáha kĺby ... inak tým si zlepšuješ kondičku, podarilo sa ti aj schudnúť? či ani nevieš
@missewo mne sa na tom páči, že človek sa pri tom nepotí a nesmrdí a pritom si precvičuje celé telo... hej schudol som behom toho mesiaca asi 7kg, ale to je spojené aj s veľmi obmedzenou stravou
@missewo ja športovo plávam už 3 roky a no veľa som neschudla ale to asi preto že som "vo vývine" no tí starší čo sú tam možno trochu schudli ale plávanie ti hlavne z tuku spraví svaly no a ak chceš plávať odporúčam na začiatok znak a kraul neskôr pridaj aj prsia no keď ich dlho plávaš tak z toho trochu bolí chrbát a motýlika dlho nepláv
@missewo no ja mám skôr takú robotu..že robím od obeda do rána a keď sa zobudím hneď nejem a potom idem plávať..čiže prvý krát jem až o nejakej ôsmej..takže aj to dosť urobí..ale každopádne som rezne zmenil na mozzarelky a rajčinky...
@peter_piper ja sedím celý deň na zadku teda ak nerátam tých 7 kilometrov, čo urobím 4x do týždňa na bicykli, ale to je málo .... preto by som rada plávanie pre dlhé zimné večery... rezeň mmmmmm, cnelo by sa mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@hermes ’z tuku spraví svaly’ wohooo idem začať plávať a ďakujem za rady