nikdy som nikomu pomoc nenúkala, u nás v obchode na to proste nebol čas, pýtať sa každého zákazníka a obletovať ho... a keď aj niekto niečo chcel, väčšinou som povedala ,,nemáme" alebo ,,nedá sa" a dovi dopo..
znesiem pripad, ked sa ma predavac pyta, ci mi moze pomoct a ja mu poviem ze dakujem, zatial len pozeram a odide.. ALE!! minule v jednom nemenovanom obchode sme s priatelom chceli pozriet botasky a len co sme sa k nim postavili, pribehol k nam predavac, ze ci moze poradit, a ja ze nie, ze dakujem, ze len pozerame.. a neodisiel.. a nastalo asi pat najvtipnejsich minut v mojom zivote ten predavac bol neskutocny nie a nie odist a stale sa priatela pytal ake botasky chce, ci tmavsie ci bledsie, ze jedny sa podobaju tym co ma na nohach.. neboli ani zdaleka take a ked nam nejake ukazoval, urobil nimi smiesny pohyb, polozil si ich na dlan a pohladkal ja som sa len smiala priatelovi za chrbtom, no zazitok ako hrom!
vadi mi ked dobehnu hned ked tam pridem, ale zase by si mali najst nejaku optimalnu dobu kedy pridu..minule som si bol kupit halovky, a predavac si ma nevsimal peknych par minut, namiesto toho obskakoval okolo nejakych smradlavych degesov po socialke, co prisli kupit najlacnejsie akciove topanky..stara ciganka kruzila okolo mna, ze kedy mi co ujebe...ked som uz cakal takych 15 minut, tak som sa nasral a kupil som inde..mimochodom dalsia predavacka sa vykecavala pri pokladni
Predavajuci ma vediet kedy ma oslovit zakaznika. Urcite ma mat zaujem o zakaznika, ale ma mu dat cas na porozhliadnutie a p. Inak ho moze svojou snahou dokonca odplasit. Rychleho predavajuceho vacsinou rychlo odpalkujem a ostane ticho az pokial ho nevyhladam a neoslovim.
Väčšinu viem presne, čo idem kupovať a pýtam sa iba ak neviem niečo nájsť. Rady o tom, že čo je lepšie a čo je horšie a čo by som si mal kúpiť nepotrebujem, lebo viem že odrbávajú : )
nemám to moc rada a väčšinou si asi vyberiem obchod bez núkacích predavačov.. viem čo chcem a ak potrebujem pomôcť, nemám problém sa ísť nejakého spýtať.
Oňahdy som bola s kamarátkou v obchode, kde bolo prisámpiču všetko ružové, chlpaté, polopriesvitné, tigrované a veľkosti XS. Čakala som, kým ona bola v kabínke, keď za mnou dobehla predavačka s tým, že ak si kúpim dve veci, na tretiu dostanem zľavu XY %
vôbec to nemám rada napr. ak len nakuknem do obchodu a chcem sa iba poobzerať a hneď mi za chrbtom stojí predavačka a otravuje keď si neviem poradiť tak sa predsa spýtam nie?
Zažila som si to obojstranne vzhľadom na fakt, že mám za sebou širokú škálu povolaní, kde som niečo predávala (od Narcisov, cez drinky a zeleninu až po oblečenie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale su aj taki, co po odbiti stoja stale za chrbtom