Ako top ovedať stručne. Jedno dievča sa presťahovalo do BA pravdepodobne s vidinou, že sa z nej ľudia poseru. Išla tam robi v auparku predavačku v nejakom obchode, no instagram zaplavuje pribehami, popismi, videami a fotkami akoby bola celebrita.
Takže neviem či už prestávam ja chápať svetu alebo nie. Keď dievča sa presťahuje len preto lebo si myslí ze tam viacej zaujme. Na instagrame poučuje tých pár sledovatelov aká je uspešna a ako treba íst za snami. Pritom robi v butiku predavačku a sem tam nafotí akoze modelovkse fotky od podpriemerneho fotografa. Mate podobných ludi v okoli?
A? Možno je to jej obľúbený obchod a je naozaj šťastná, že tam robí. A/alebo má skvelý život mimo práce.
Akože, vie ma pobaviť, keď niekto, kto viem, že nie je práve najlepší človek, pridáva veľmi hlboké myšlienky a tak
Ale šťastie a spokojnosť človeka nezávisí od toho, či je predavačka alebo nie (aspoň nie priamo, ak by zarábala tak, že sotva vyžije a nemá na nič, ako to najnutnejšie, tak hej, závisí aj od toho, ale v princípe len od pracovnej pozície nie)
zvacsa ludia co makaju a nieco dosiahli sa nepotrebuju prezentovat a fotit instagram takze ja len tolkoto k tomu. mas ju v pici. ajtak ti neda zasukat ked ma nafuknut ego tak na nu zabudni
Zober to tak, že každý je iný a baví ho niečo iné. A aj keď ju ty nedokážeš pochopiť, jej sa zjavne páči prezentovať sa na instagrame a ak má odberateľov tak zjavne aj im. Trištvrte odberateľov čo majú IG hviezdy sú aj tak takí čo už IG aktívne nepoužívajú, alebo ich tá konkrétna hviezda až tak nezaujíma. A tý čo sú naozaj aktívny na IG a podobných sieťach prichádzajú o možnosť stráviť ten čas robením niečoho zmysluplného. Čo ale robíme aj mi tu na BIRDZ-i.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Akože, vie ma pobaviť, keď niekto, kto viem, že nie je práve najlepší človek, pridáva veľmi hlboké myšlienky a tak
Ale šťastie a spokojnosť človeka nezávisí od toho, či je predavačka alebo nie (aspoň nie priamo, ak by zarábala tak, že sotva vyžije a nemá na nič, ako to najnutnejšie, tak hej, závisí aj od toho, ale v princípe len od pracovnej pozície nie)
"Nie nič horšie, ako hovno na polici si myslí, že je lekvár."
Buď prajný
Ale podľa mňa je väčšina zakúpená