totiž, stáva sa mi často, že keď si chcem kúpiť iné cigarety ako zvyčajne, ale neviem presne ktoré, tak sa teta predavačka v stánku na mňa divne pozrie, že čo vymýšľam, v lepšom prípade chcem nejaké konkrétne, len sa jej opýtam, že koľko majú napr. nikotí
nie ale znama robi v trafike a jetoho dost a keby jej to povies tak presne ako @1 a to neni stara, len to uz by si chcela trochu moc, vies nekupujes len ty a jedine ze by to nejaka vedela naspamat tak by to slo
@panpeterpan ja fajčím dosť dlho, ale tak zväčša vždy to isté, pred osemnástkou som bola rada, že som vôbec nejaké kúpila, tak som vždy chodila do toho istého obchodu, kde bol obmedzený výber, a okrem tho nie som na Slovensku teraz, a zväčša to je nejaké spontánne rozhodnutie, že proste sa vraciam domov po prehýrenej noci, pľúca nestíhajú, tak si poviem, že oká, idem na niečo slabučké, a tak nemám kedy si to vyberať na internete ešte
no ja ako robím v tescu ale iba v supermarkete malom, tak tam len jedna pokladňa má ciagrety...tá čo funguje furt...a keď tam vidím nefajčiarky keď niekolko minút hladajú nejaký druh cigariet tak by sa im aj hlava zatočila keby chcel ktosi podla obsahu niktoínu
ale môj osobný názor že hlavne v tabakových obchodoch a stánkoch by mohli mať o tom prehlad a poslúžiť zákazníkovi je samozrejmosť nie? ...
Jednoducho sa na také vyser. Keď nechápu základné pravidlo obchodníka "zákazník=pán", tak nech skrachujú. Keď je nejaká lenivá dokonca nájsť jednu z 10 krabičiek, tak nech ju trafí šľak.
Tie, ktoré ti vyhovejú aj s nechuťou si nevšímaj, môže ti byť jedno čo si o tebe myslia, hlavná vec, že dostaneš, čo chceš... a tie, ktoré sú sprosté a je im ťažké nájsť jednu posratú krabičku, tie obchádzaj, veď ony prídu o zisk, nie ty.
Vieš čo, vygúgli si ktoré majú kolko nikotýnu a podobne a potom si ich choď kúpiť. Takúto stupidnu otázku som ešte asi nevidela. Ludia vy fakt nemáte rozum ??
..načo tam tie predavačky potom sú? Aby tam otŕčali svoju zduté životom znechutené ksichty, keď ich normálne niečo poprosíš? Keď vidím tie predavačky normálne mi je z nich na grc...
No vďaka tomu, keď raz za čas (a fakt sa to stáva málo) natrafím na obchod s milou usmievavou predávajúcou, tak ma to dosť poteší
@klaudiqaa , @fartgas neviem, ale ak si chcem kúpiť napríklad časopis s krížovkami, tak sa mi tá ženská v stánku pozrie na všetky, ukáže mi tie, čo si myslí, že vyhovujú mojim kritériám a nerobí s tým problémy, , vlastne je to tak keď si chcem kúpiť čokoľvek, tak nechápem, prečo by akkurát cigarety mali byť niečo iné.
nehovoriac o tom že time= money ak majú jednu dievčinu oskakovať polhodinu kvôli jedným cigaretám prídu o ďalších 10 zákazníkov ktorých by obslúžili počas toho čo by jej našli vhodné cigy...... ak si teda chcela podrobnejšie vysvetlenie .
@klaudiqaaa to uz je co za hlupost aby som si nevedela zapamatat znacku, ved podla obalu ich hned uvidis...
Ja som hovorila napriklad o tom, ako som chcela vyskusat Davidoffky, videla som ze tam maju viac druhov a spytala som sa slusne ci su nejake z nich lightky, resp. Ktore su ako silne...asi by som mala napisat otazku do samotnej firmy, ako sa nedajboze pytat predavacky, ci?
Kazdy by mal robit to co vie robit dobre. V zasade najviac na tomto vsetkom nechapem majitela, ako sa moze stat ze niekto ma neochotnych predavacov alebo casnikov, ved to je pre mna uplne zakladny element a podla toho sa rozhodujem ci sa tam este vratim alebo nie.
A nestava sa to len v trafikach, ale napr. Mali sme velmi zlu skusenost aj v drahom podniku na Vaclavaku v Prahe, co je uz uplne nepochopitelne (pri slusnej otazke co za drink by nam casnik odporucil)
Esteze nemam problem v takychto situaciach zavelit na odchod. Zasadne nebudem minat svoje peniaze tam, kde si ma ako zakaznika ani trochu nevazia.
@klaudiqaaa ja som nepísala, že si neviem zapamatať značku. viem. len proste niekedy dostanem chuť vyskúšať napríklad niečo, čo vidím v stánku, a mám problém si vybrať, tak by som privítala, ak by mi trebárs predavačka ukázala všetky, a niekedy sa stane, že trebárs idem po prehýrenej noci domov, proste pľúca nezvládajú, hrdlo začína bolieť, svedomie sa hnevá, tak si chcem kúpiť niečo slabšie, a tak v slabých cigaretách sa nevyznám, tak logicky čakám, že mi predavačka náko poradí, nebudem sa vracať domov, hľadať na nete a potom behať nas5 do stánku, keď už raz idem okolo.
kurwa ta viem čo fajčím ne? .... ta si naštuduj, ktoré aké cigi sú a neotravuj tetku omg ja kupujem len L&M... poprípade Marlboro Flavour plus nemáš čo vymýšľať damn
podla mňa by cigarety nemali predávať predavačky ktoré sa v nich nevyznajú. je iné keď sa niekto spýta ktoré cigarety sú lahké a pod. a keď niekto len tak pol hodinu stojí a nevie si vybrať a zabíja predavačkin čas. druhá vec je že cigarety sú vždy za pultom tak si ich človek nemôže chytiť a pozrieť sa na obsah nikotínu s dechtu a pod. ale chcel by som podotknúť jednu vec-to kolko nikotínu cigarety obsahujú nehovorí nič o tom aké sú škodlivé. v cigarete je škodlivý decht a oxid uholnatý (či jaký sorry ak som to zle napísal )
niektori robite vedu z takych kokotin, ze to az boli... ked chcem slabe, kupim si hociktore slimky light .... poniektori tu raz asi budete mat tazky zivot ako vidim ...
a neprehanas to trosku ? nejaka stotinka nikotinu alebo coho ti zdravie nezachrani akoze mas pravdu s tou neochotou predavaciek a nie len predavacky cigariet su take ale toto trochu asi prehanas
@willbebetter ale trafika neni nobl podnik ani nic podobne , ked ide obycajny fajciar okolo ktory fajci jeden dva druhy cigariet tak si tie cigy tam proste kupi a nezaujima ho predavacka takze ta trafika nikdy nestrati zakaznikou aj keby bola predavacka neviem ako neochotna tak to proste je
@burble a inak podla mna su slimky slabucke uplne vsetky ja ked to nejakou nestastnou nahodou fajcim tak ani necitim ze fajcim takze ked mas znicene pluca po prehyrenej noci fajci slimky
@torpedo08 veď fajčím slimky, ale tak ja ich cítim že fajčím, resp. aj keď celú noc fajčím len slimky, tak to ráno cítim takže potrebujem ešte slimkovejšie slimky
@burble tak ale po chlaste a cigaretach ti nepomozu ani najslimkovatejsie slimky ja to poznam dobre kedze som stary tuberak a notorik aj ked teda neviem ci aj ty pijes ale tak ked pises o prehyrenej noci tak asi ano ... a inak skus mentolky nejake ja si kupujem obcas marlborky tie mentolove aj ked su hrozne drahe
@torpedo08 jasné, bez pitia to nejde, akurát to potom ešte znásobuje počet vyfajčených cigariet......
a taaak posledné dva týždne som fajčila len mentolkové slimky vo veľmi malom množstve, lebo som mala riadne zapálené hrdlo predtým...a potom som sa jednu noc povenovala trochu viac pitiu, celé slimky pošli, potom náke normálne cige, a hrdlo zase na polceste do pekla
Boha jeho, vy ste kreténi...ona tu položí uplne normálnu otázku, a 90% ľudí sa ide obúvať...tak keď už niekto chce fajčiť by si mohol dávať pozor aspoň čo fajčí! A blbé staré rašple v stánkoch asi nemyslia veľmi, pretože svojim prístupom prichádzajú o zákazníkov. V akom štáte to žijeme?
@burble mas pravdu netreba to prehanat ... inak vies preco alkoholikom nikdy nieje zle ? lebo nikdy neprestanu pit takze nemaju mat kedy opicu poznam par takych co su kazdy den v liehu od rana do noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Sak si kazde raz kup, normalne ich vyfajci a budes vediet. Tie obsahy aj tak vobec neodrazaju to, ako ti budu cigarety chutit.
Btw ja byt tou babkou v stanku, poslem ta dopice, ze si to mas najst na internete, ked ta to tak zaujma...
ale môj osobný názor že hlavne v tabakových obchodoch a stánkoch by mohli mať o tom prehlad a poslúžiť zákazníkovi je samozrejmosť nie? ...
Tie, ktoré ti vyhovejú aj s nechuťou si nevšímaj, môže ti byť jedno čo si o tebe myslia, hlavná vec, že dostaneš, čo chceš... a tie, ktoré sú sprosté a je im ťažké nájsť jednu posratú krabičku, tie obchádzaj, veď ony prídu o zisk, nie ty.
@burble tiez sa mi to stalo, a ked vidim ze je neochotna tak poviem dakujem dovidenia a idem dalej.
ale chvalabohu poslednu krabicku som si kupovala este niekedy zaciatkom septembra alebo tak nejak.
..načo tam tie predavačky potom sú? Aby tam otŕčali svoju zduté životom znechutené ksichty, keď ich normálne niečo poprosíš? Keď vidím tie predavačky normálne mi je z nich na grc...
No vďaka tomu, keď raz za čas (a fakt sa to stáva málo) natrafím na obchod s milou usmievavou predávajúcou, tak ma to dosť poteší
Ja som hovorila napriklad o tom, ako som chcela vyskusat Davidoffky, videla som ze tam maju viac druhov a spytala som sa slusne ci su nejake z nich lightky, resp. Ktore su ako silne...asi by som mala napisat otazku do samotnej firmy, ako sa nedajboze pytat predavacky, ci?
Kazdy by mal robit to co vie robit dobre. V zasade najviac na tomto vsetkom nechapem majitela, ako sa moze stat ze niekto ma neochotnych predavacov alebo casnikov, ved to je pre mna uplne zakladny element a podla toho sa rozhodujem ci sa tam este vratim alebo nie.
Esteze nemam problem v takychto situaciach zavelit na odchod. Zasadne nebudem minat svoje peniaze tam, kde si ma ako zakaznika ani trochu nevazia.
niektori robite vedu z takych kokotin, ze to az boli... ked chcem slabe, kupim si hociktore slimky light .... poniektori tu raz asi budete mat tazky zivot ako vidim ...
@burble a inak podla mna su slimky slabucke uplne vsetky ja ked to nejakou nestastnou nahodou fajcim tak ani necitim ze fajcim takze ked mas znicene pluca po prehyrenej noci fajci slimky
a taaak posledné dva týždne som fajčila len mentolkové slimky vo veľmi malom množstve, lebo som mala riadne zapálené hrdlo predtým...a potom som sa jednu noc povenovala trochu viac pitiu, celé slimky pošli, potom náke normálne cige, a hrdlo zase na polceste do pekla
@candy36 ďakujem! ale zase, fungovalo to niekedy na birdzi ináč?