ahojte mam mp3 prehravac a som s nim velmi spokojna,len povedzme ze je uz obuchany a niektore tlacitka pomaly odchadzaju tak by som si chcela zabezpecit novy ale aby mal presne take funkcie ake ma ten moj terajsi...bohuzial on je stary uz 2 roky a mam tak
ale chod s dobou podla mna ostat pri starej veci nieje z technickeho pokroku spravne lebo momentalny novy bude mat funckie ake mas v starom + nejake nove
@Viollin to ti ide o tie tri funkcie ake si napisala tam hore ? vstavany usb port, tuzkova baterka a vymazananie pesniciek z menu ? alebo napsi co vsetko by si tam chcela mat
@Dconan no to a este aby sa dalo prehravat v priecinkoch a nie len cez albumy/interpretov/atd(to ma ani neinteresuje,iba tie priecincky)...spolu s tym co som uz napisala...inac nvm o nicom co by mi mohlo chybat na mp3
je akoze fajn mat vztah k niektorym veciam, ale naco zhanat mp3 s takou malou pamäťou a pod. funkciami? ale pokial ho chces, urcite si mozes zohnat presne taky isty a este aj so zarukou. google je takych obchodou plny
tieto su take klasicke lacne cize by sa mali dat v pohode prehravat iba priecinky, maju vstavane usb, maju 1x AAA baterku a tie menu su vo vsetkych lacnych proste rovnake cize by sa z nich malo dat v pohode mazat ale to uz by si si skusila v predajni napr
potom je tu este jeden lacnejsi ale myslim ze ma vstavanu abterku - nadruhu stranu je lacnejsi
@Yurian vidim ze to tak asi dopadne... a sak 2GB mi uplne staci,o to nejde...a tiez nejde ze by som mala k tomu vztah-k tomu mp3,ale mam vztah k tym funkciacm...
@Dconan co sa tyka baterky,sak o to mi ide aby nebola vstavana!naco mam tri nabijatelne baterie ked ich nemozem pouzit-jedna vec a druha ze ked mne sa minie baterka tak och proste vymenim a keby je vstavana tak som nahrata...na niekolko hodin a ja som od hudby uplne zavisla-hlavne ked cestujem-a to cestujem skoro v kuse...
co sa tyka tych prvych tak vyzeraju pekne,ale pochybujem ze sa z nich da mazat a co sa tyka skusania ze ci sa da v predajni-tak sa neda skusat lebo naposledy ked som zhanala tak mi nikde toto nechceli povolit a jasne ze mali a vyerali ako tieto,ale mazat sa nedalo...ja viem ze ti to vyznieva absurdne naco mi je taka funkcia ale keby mas taky mp3 ako ja tak by si to pochopil
@Mezomus aspon niekto kto nie je zavisly od pokroku
ako... nechcem ti do toho kecat, ale obhliadas sa v kategorii prehravacov, kt sice nemaju nijake "naviac" funkcie, ale ani kvalita zvuku nie je bohvieaka... poradim 3 znacky:
1) apple pokial sa citis pri baliku... v skutocnosti nie je na nich nic genialne, platis predovsetkym za nahryznute jablko ( vynimka ipod classic kvoli pameti a ipod touch kvoli aplikaciam )
2) sony - perfektny zvuk a vyssie modely maju rozne vylepsenia typu potlacanie sumu a pod... vydrz baterie je tiez super -> 30-40 hodin prehravania
3)creative - kvalitna znacka v oblasti hudobnej elektroniky, myslim, ze nemusim blizsie specifikovat
kupovat v dnesnej dobe mp3 prehravac na AAA baterie je podla mna hlupost... vstavane vydrzia ovela dlhsie, nabijanie ta nic nestoji ( ak neratame elektrinu, prinajhorsom pojdes nabit ku susedom ) a nie je ani nijako zdlhave... pre mna je to nieco ako "chcem mobil na AAA baterky" ... ja vim, mozes sa hadat, ze mp3 prehravac nie je mobil, ale ono to zas az taky rozdiel nie je (nenarazam na funkcie )
@Pseudos tak kvalita zvuku by mohla byt lepsia ale nestazujem sa...
po 1.nemam rada apple,lebo nevidela som ani jeden co by mal vstavany usb,ale nielen kvoli tomu,a uz vobec sa necitim pri baliku
2.sony som uz videla/skusala/mame doma...prisla som-videla som-odchadzam...asi tak
3.ked som doma tak nepocuvam cez mp3,to by bola hlupost,pocuvam to ked niekolko hodin cestujem busom/vlakom,tam nemozem len tak "zabehnut k susedom"...a nahodou keby je mobil na AAA baterky tak berem hned!
@Pseudos ja vim ja som tam tiez kupoval , no mp3 s tuzkovou baterkou sa pomerne tazko zhana to je fakt...
inak co sa tyka tych znaciek ktore si odporucal tak suhlasim okrem Creative , pretozee ked porovnas kvalitu zvuku z napriklad Iriver alebo Doonio alebo Iaudio tak zistis ze creative je shit
@Viollin 40hodin vkuse cestujes? existuju aj zalozne baterie, keby ti povodna bola malo, alebo potom si kup rovno stacionarny bicykel, dynamo a frcis ( a kedze si dievca len sa milo usmej a urco sa najde niekto , kto poslape chvilu za teba )
@Diablo7 ja ti nvm, pri takom Doonio ci iRiver by som sa bal o kvalitu prevedenia, davam prednost kvalitnym znackam a nie ( ted vyuzijem svoj nick ) pseudoznackam :/ taky creative patri uz nejaky ten piatok medzi spicku tohto oboru, mam od nich sluchatka, zvukovu kartu a nemozem sa stazovat....
@Pseudos tak beriem zee maju dobre zvukovky tiee sound blaster fatality champion ci jak sa to vola a sluchatka na take bezne pouzivanie a na hranie a kancelarske potreby ale nic viac to nezvladne , ked chces kvalitny zvuk tak musis siahnut trosku vyssie v podstate oni maju akurat dobry marketing , spravia tomu super obal obkecaju to ake su to uzasne vyrobky a to je cele
@Viollin ja vim, so mnou je to strasne co? ale tak zase nevtrdim, ze tvoje nazory su zle... donedavna som fachal na podobnej old school mp3, kt slapala tiez na AAA baterie, takze z casti ta chapem... 1 baterka v prehravaci, dalsia v penazenke a bol pokoj lenze... doba prehravania neprekrocila 10hodin a menit ich kazdy druhy den ma nebavilo... samo, ze kvoli tomu som ju nevymenil bola tam mala pamat, kvalita zvuku bola slabsia a zdalo sa mi, ze uz to nie je to co byvavalo za mladi ted mam samozrejme mp3 prehravac s nabijatelnou bateriou, a kedze nezvyknem pocuvat hudbu 30-40hodin vkuse bez moznosti pripojenia na pc/adaptera do zasuvky, nestazujem sa... ale nejdem ta viac presviedcat, ty vies sama najlepsie co ti ako vyhovuje
@Diablo7 s tym marketingom mas pravdu, este aj pri tych zvukovkach oblbuju, ze daju nazov X-FI a pritom to ani nema ten X-FI cip, len trapne nepodobeniny efektov v driveroch ( narazam na X-FI extreme audio )... sluchatka mam konkretne EP-630, ziadny zazrak, ale v danej cenovej katogorii lepsie asi nenajdes... lenze to uz sme off-topic takze to nechajme tak
@Viollin len moj prehravac mal uz 4 ci 5 rokov aj ked ma vtedy stal 4tisicky ( samozrejme v starej mene, pre eurofilov 133€ ) bolo vidno, ze sa s novodobymi neda porovnavat... ale tak, stare masiny maju nieco do seba najvacsi problem ale vidim v pamati, aj keby si nasla mp3 prehravac na vymenitelne baterky, viac ako 2GB to asi mat nebude a to je zalostne malo... ale tak este stale existuju moznosti ako » www.mp3.sk/doonio-mobilny-... ci cenou dych vybijajuca » www.mp3.sk/zalozna-dobijac... ( ten bicykel s dynanom tu asi pridavat nebudem, sice ked tak pozeram na tvoju fotku, tych slapacov by bolo pozehnane )
nicmene viac ti uz aj tak (ne)poradit neviem, takze to uz radsej necham tak
@Viollin moj oco kupil samozrejme najlacnejsi prehravac aky videl presne podla tvojich poziadaviem a stale ked kliknis v stromovoum menu na nejaky subor tak sa spyta play a podtym delete ... akoze ja neviem ja si myslim ze takyto system maju vsetky tie 3 preravace ktore tam mas lebo oni maju teoreticky jeden softwware ... s malimi obmenami
@Wera55555 no presne to som aj urobila,ale stacilo mi pozriet sa a uz len ani jeden nebol na baterku...zbytocne pokracovat...
@Pseudos zalostne malo?? s 2GB som si doteraz uplne v poho vystacila,aj to som len malokedy zabrala cele...
no krasa,este si kupovat akoze mobilne nabijace za nvm jake pecky?baterka je predsa len lacnejsia a plny "povedzme" tu istu funkciu...tak nee budem pokrokovejsia a vyhodim táce len aby som mala o par GB viac(ktore aj tak su mi zbytocne) a pluus aj anbijacka...co som šiši?
@Dconan tak to sa mu muselo vtedy zadarit lebo ja ked som zamerne isla hladat tak som taky nenasla a musela som kupovat na nete...takze ak to tam nema napisane to neznamena ze automaticky ma tu funkciu...ona je skor takou vynimkou ako som zistila...
@Viollin jasne, ze to nekupuj, aj tak by si to nikdy nevyuzila k tej pamati... ked ti staci 2GB... pradvou je, ze je to osobna zalezitost... niekomu nestaci ani 120GB ipod a niekomu bohate aj 512MB ked uz nepustis z tej baterky, skus nieco od nich » www.datapoint.cz/mp3-prehravace/... napr » www.datapoint.cz/teac-mp-113-2gb... ... vyzera, ze ma vsetko, na tvoje male/velke naroky aa vlastne to je cesky e-shop... tu mas napr slovensky » novypocitac.sk/hudobne-mp3-pre... ... alebo jednoducho zadaj do googlu nazov a vyber si obchod, kt ti je srdcu najblizsi ak sa ti ale do mesiaca pokazi, alebo kvalita zvuku bude naprd, neze budem pocut staznosti na moju adresu
@Viollin pokial to len tak hodis do googlu tak ti to pravdepodobne nevyhodi ako... delete mal este aj moj 5rocny prehravac.. ja nvm, keby som sa ted necitil tak pod psa, mozno by som ti to skusil niekde vyhladat, prinajhorsom napis mail do toho obchodu a spytaj sa ich... a keby nahodou nemal, zober kladivo, poriadne buchni po prehravaci a uz ti ich viac urcite nezobrazi ( ja vim, rady nad sol )
ok... premohol som sa, ked ti uz tak vo velkom radim, ano ma funkciu delete... ako to viem? » dspd.teac.de/fileadmin/redak... ( 15. strana alebo daj ctrl+f -> delete )
za toto mam u teba 1 rundu ( a neze mi ponuknes tesco vodku )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» ishop.nay.sk/sk/catalog/prod...
tieto su take klasicke lacne cize by sa mali dat v pohode prehravat iba priecinky, maju vstavane usb, maju 1x AAA baterku a tie menu su vo vsetkych lacnych proste rovnake cize by sa z nich malo dat v pohode mazat ale to uz by si si skusila v predajni napr
potom je tu este jeden lacnejsi ale myslim ze ma vstavanu abterku - nadruhu stranu je lacnejsi
a podla mna su nove SONY prehravace celkom pohodlne
take sympaticke aj ked baterka je vstavana ale 12 hodin pocuvania hudby je podla mna super
skor by som sa bal to vyberanie skladieb podla albumov atd ... ale neverim ze sa v nom neda dat prehravat iba jedna zlozka
@Wewo tak to uz berem ako samozrejmost
@Dconan co sa tyka baterky,sak o to mi ide aby nebola vstavana!naco mam tri nabijatelne baterie ked ich nemozem pouzit-jedna vec a druha ze ked mne sa minie baterka tak och proste vymenim a keby je vstavana tak som nahrata...na niekolko hodin a ja som od hudby uplne zavisla-hlavne ked cestujem-a to cestujem skoro v kuse...
co sa tyka tych prvych tak vyzeraju pekne,ale pochybujem ze sa z nich da mazat a co sa tyka skusania ze ci sa da v predajni-tak sa neda skusat lebo naposledy ked som zhanala tak mi nikde toto nechceli povolit a jasne ze mali a vyerali ako tieto,ale mazat sa nedalo...ja viem ze ti to vyznieva absurdne naco mi je taka funkcia ale keby mas taky mp3 ako ja tak by si to pochopil
@Mezomus aspon niekto kto nie je zavisly od pokroku
1) apple pokial sa citis pri baliku... v skutocnosti nie je na nich nic genialne, platis predovsetkym za nahryznute jablko ( vynimka ipod classic kvoli pameti a ipod touch kvoli aplikaciam )
2) sony - perfektny zvuk a vyssie modely maju rozne vylepsenia typu potlacanie sumu a pod... vydrz baterie je tiez super -> 30-40 hodin prehravania
3)creative - kvalitna znacka v oblasti hudobnej elektroniky, myslim, ze nemusim blizsie specifikovat
kupovat v dnesnej dobe mp3 prehravac na AAA baterie je podla mna hlupost... vstavane vydrzia ovela dlhsie, nabijanie ta nic nestoji ( ak neratame elektrinu, prinajhorsom pojdes nabit ku susedom ) a nie je ani nijako zdlhave... pre mna je to nieco ako "chcem mobil na AAA baterky" ... ja vim, mozes sa hadat, ze mp3 prehravac nie je mobil, ale ono to zas az taky rozdiel nie je (nenarazam na funkcie )
@Pseudos tak kvalita zvuku by mohla byt lepsia ale nestazujem sa...
po 1.nemam rada apple,lebo nevidela som ani jeden co by mal vstavany usb,ale nielen kvoli tomu,a uz vobec sa necitim pri baliku
2.sony som uz videla/skusala/mame doma...prisla som-videla som-odchadzam...asi tak
3.ked som doma tak nepocuvam cez mp3,to by bola hlupost,pocuvam to ked niekolko hodin cestujem busom/vlakom,tam nemozem len tak "zabehnut k susedom"...a nahodou keby je mobil na AAA baterky tak berem hned!
inak co sa tyka tych znaciek ktore si odporucal tak suhlasim okrem Creative , pretozee ked porovnas kvalitu zvuku z napriklad Iriver alebo Doonio alebo Iaudio tak zistis ze creative je shit
@Diablo7 ja ti nvm, pri takom Doonio ci iRiver by som sa bal o kvalitu prevedenia, davam prednost kvalitnym znackam a nie ( ted vyuzijem svoj nick ) pseudoznackam :/ taky creative patri uz nejaky ten piatok medzi spicku tohto oboru, mam od nich sluchatka, zvukovu kartu a nemozem sa stazovat....
@Pseudos aj tak je jedno co poviem takze....
nicmene viac ti uz aj tak (ne)poradit neviem, takze to uz radsej necham tak
@Pseudos zalostne malo?? s 2GB som si doteraz uplne v poho vystacila,aj to som len malokedy zabrala cele...
no krasa,este si kupovat akoze mobilne nabijace za nvm jake pecky?baterka je predsa len lacnejsia a plny "povedzme" tu istu funkciu...tak nee budem pokrokovejsia a vyhodim táce len aby som mala o par GB viac(ktore aj tak su mi zbytocne) a pluus aj anbijacka...co som šiši?
@Dconan tak to sa mu muselo vtedy zadarit lebo ja ked som zamerne isla hladat tak som taky nenasla a musela som kupovat na nete...takze ak to tam nema napisane to neznamena ze automaticky ma tu funkciu...ona je skor takou vynimkou ako som zistila...
P.S.: teac mp114 bude asi jeho nastupca a dokonca ponuka aj 4GB verziu » novypocitac.sk/hudobne-mp3-pre...
ja som dala do googlu svoje poziadavky ale nic mi nevyhodilo...nasla som este jeden co by aj spadal pod moje kategorie ale ten dostat len v nemecku
ok... premohol som sa, ked ti uz tak vo velkom radim, ano ma funkciu delete... ako to viem? » dspd.teac.de/fileadmin/redak... ( 15. strana alebo daj ctrl+f -> delete )
za toto mam u teba 1 rundu ( a neze mi ponuknes tesco vodku )