Pokúšal sa niekto ukončiť školský rok o dva a viac týždňov skôr? Nakoľko by som rád vycestoval čo najskôr za prácou, chcel by som ukončiť školský rok o dva júnové týždne skôr.Riešil už niekto podobný problém, je to vôbec možné?
dôvod: práca.
Pokračovanie:
chcel by som sa taktiež opýtať, či nebude problém s tým, ak by som išiel práve brigádovať a vyriešim to ukončením školy skôr formou marodky.
(marodku beriem ako poslednú možnosť)
Taktiež môžem podať žiadosť o predčasné ukončenie ročníka, no riaditeľstvo umožnuje len 7 dní.
Veľmi by mi pomohlo, ak by sa našiel niekto, kto podobný problém riešil, taktiež ma potešia aj návrhy ostatných (najlepšie také, vďaka ktorým nebude prúser ).
A bol si za tým riaditeľom osobne? Podľa mňa ak si uzatvoris všetky zámky a povieš mu, že žiaden z tvojich vyučujúcich s tým nemá problém, by ťa mohol pustiť aj 2 týždne skôr.. Prípadne napíš do žiadosti že jazykový pobyt.... A keď ti to neprejde tak si to vybav len na týždeň, behni za lekárom aby ta vypísal na týždeň predtým a je to.
Mňa tak pustili zo strednej, keď som letela do Afriky. Oco navštívil najprv triednu a potom aj riaditeľku, že proste cestujeme, známky uzavreté tak ma pustila.
Ja som tiež kvôli brigáde odchádzala 2krát skôr zo školy a nikdy nebol problém. Rodič napísal písomnú žiadosť riaditeľke, že z rodinných dôvodov potrebujem odísť o čosi skôr a riaditeľka vždy vyhovela pod podmienkou že budem mať uzavreté známky a všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
chcel by som sa taktiež opýtať, či nebude problém s tým, ak by som išiel práve brigádovať a vyriešim to ukončením školy skôr formou marodky.
(marodku beriem ako poslednú možnosť)
Taktiež môžem podať žiadosť o predčasné ukončenie ročníka, no riaditeľstvo umožnuje len 7 dní.
Veľmi by mi pomohlo, ak by sa našiel niekto, kto podobný problém riešil, taktiež ma potešia aj návrhy ostatných (najlepšie také, vďaka ktorým nebude prúser ).