milujem ten pocit hlavne ked citam nieco zaujimave..ked mi niekto nieco rozprava,a je to zaujimave tak si predstavujem,ale ked ma to nebavi/napr v skole/ tak myslim na nieco ine...... ,zle mi nikdy neprislo...hoci raz bolo na male
podľa toho čo... ak čítam nejakú knižku, alebo mi niekto rozpráva zaujímavý príbeh, stále si to predstavujem, ale keď nám učiteľka kecá látku, ktorú si predstaviť ani nedokážem, myšlienky mi idú iným smerom
A kresliť ani nie ale mám brutt priestorovú predstavivosť a napr keď vidím nejakú vec, stačí raz viem sa nej zapamätať všemožné detaily alebo čo i len raz prejdem cez dáke mesto a všetko si zapamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo vieš dobre kresliť......
A kresliť ani nie ale mám brutt priestorovú predstavivosť a napr keď vidím nejakú vec, stačí raz viem sa nej zapamätať všemožné detaily alebo čo i len raz prejdem cez dáke mesto a všetko si zapamätám