Nazdar ľudia,sorry že zas otravujem so strednou školou,ale chcela by som vedieť,ako sa mám predstaviť,ked nás k tomu vyzve učiteľ.Čo mám akože povedať??
@sianagirl245 tak uz viem preco sa mi prvy den v skole vsetci smiali a potom sa to so mnou cely cas vieklo
To stvorrocne gymnazium bolo najtazsich osem rokov mojho zivota
tak toto je super, veď sa ich spýtaj či ťa hodlajú niečo nové naučiť a či si veria, že sa im to podarí. Ak povedia áno, tak pokračuj, ale ak nebudú vedieť, tak na takú školu by som nešiel.
Vezmi to zo široka a stručne, ako ľudia vo vedomostných súťažiach - Volám sa Jozefína, mám xx rokov, bývam v Brezovej pod Bradlom a medzi moje záľuby patrí turistika, lúštenie krížoviek a sem-tam aj nejaká dobrá kniha.
si bojazlivý a hanblivý typ človeka? No ja neviem veď mu iba povieš meno, ja keď som bol prvák- čiže minulý rok tak nám učiteľka povedala nech sa všetci predstavíme a každý sme povedali meno
Ja som vždy povedala meno, odkiaľ som a jaké sú moje záluby. A potom sa bud rozoberali moje záluby alebo sa šlo dalej. A ked chceš môžeš klamať. Nikto to nebude overovať, len potom nezabudni, čo si povedal
Zbytočne sa trápiť týmito vecami, hoci tiež som z takýchto veci nervózny. Ako vidíš tak ostatní si z toho robia prču a aspoň sa dá na tomto zasmiať Veď si pamätám, že pri predstavovaní na angličtine sme mali povedať, že aké máme záľuby a keďže som sa ničomu špeciálnemu nevenoval, tak som povedal, že vôbec žiadne. Ten výsledný smiech síce zamrzel ale je potrebné sa v živote naučiť prijímať aj tieto veci a neriešiť ich zbytočne Pri úprimnosti spoznaš lepších kamarátov, ktorí ťa budú mat radi takú aká si a nie takú akú by ťa chceli mať oni.
Povedz...tak na instagrame sa voláám tak a tak ale na fejsbúúku sa voláám ,,..."...a som instagram modelka,júútuberka a hipsterka ......ale néé,veď normálne povec jak sa voláš a to je celé ja si ani nepamätam že by sme sa predstavovali,iba sme mali pred sebou papier s menom aby profesori vedeli ...nestresuj,prvý deň zbehne ani nevieš jak a od druhého dňa sa možeš začať ulievať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
To stvorrocne gymnazium bolo najtazsich osem rokov mojho zivota
akože, so svojim menom a podobne, nie že to celé zopakuješ