z toho nič, móda je najlepšia asi v elle a podobných časopisoch, dizajn ma nezaujíma, o hudbu sa z teoretického hľadiska nezaujímam, šov ma tiež nezaujíma, iba pár info o naj hercoch, čo si nájdem na stránke...
záleží od toho, čo chceš tým blogom dosiahnuť, či chceš názory, alebo veľa hlasov, upútať veľa čitateľov, či sa chceš iba vypísať a nevadí ti, že to budú čítať mnohí... krásne sa to odrazí v blogu.... tí najlepší bloggeri na svete sa zaoberajú aktuálnymi udalosťami a vyjadrujú svoj názor a ich štýl je ovplyvnený dobou, poznajú čitateľa blogov dokonale a vedia vyhotoviť blog, po ktorom by si nielen oči vylízal, ale mal príležitosť do deju vstúpiť sám (jedno pravidlo o priestore na internete)... mňa viac zaujímala tá atmosféra, ktorú skôr nachádzame v knihách, preto už blogy tak nečítam, ani nepíšem, pokiaľ nevymyslím nejakú vtipnú rozprávočku, na to nie je čas.... teda, ak by si chcela písať tak, aby si zaujala viacerých, nechaj sa inšpirovať svetovými bloggermi a vnes to sem, blog má svoje vlastne pravidlá, medzi riadkami, časom sa človek naučí
a úplný slepák je, keď človek začne písať o sebe, o súkromí, o tom, čo robil práve dnes, to je úderný debakel pre mňa, úbohá hra citov, túžba vypovedať o svojom dni, veď aj na nete sa točí svet okolo mňa... a práve to robí väčšina ľudí, stačí sa len vypísať do stavu a poďme všetci plakať
ani neviem, ale mozno by som pisala nejake pribehy, co ja viem bud vymyslene alebo nieco zaujimave co sa stalo a tak, alebo keby som nejako vela cestovala tak mozno nejake fotografie z toho alebo nieco zaujimave o tych miestach, mozno o nejakych udalostiach ale mojim pohladom, ale je to len v rovine napadu lebo momentalne nemam cas urobit blog, ktory by sa pacil najprv mne a nie ze este aj ostatnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
..kvak..
záleží od toho, čo chceš tým blogom dosiahnuť, či chceš názory, alebo veľa hlasov, upútať veľa čitateľov, či sa chceš iba vypísať a nevadí ti, že to budú čítať mnohí... krásne sa to odrazí v blogu.... tí najlepší bloggeri na svete sa zaoberajú aktuálnymi udalosťami a vyjadrujú svoj názor a ich štýl je ovplyvnený dobou, poznajú čitateľa blogov dokonale a vedia vyhotoviť blog, po ktorom by si nielen oči vylízal, ale mal príležitosť do deju vstúpiť sám (jedno pravidlo o priestore na internete)... mňa viac zaujímala tá atmosféra, ktorú skôr nachádzame v knihách, preto už blogy tak nečítam, ani nepíšem, pokiaľ nevymyslím nejakú vtipnú rozprávočku, na to nie je čas.... teda, ak by si chcela písať tak, aby si zaujala viacerých, nechaj sa inšpirovať svetovými bloggermi a vnes to sem, blog má svoje vlastne pravidlá, medzi riadkami, časom sa človek naučí
Inak mám blog o westernovom jazdení a o mačkách.