radšej si nepredstavím nič,lebo viem,že mám osud starej dievky a poviem si,nech sa vrátim späť do reality a idem radšej počítať matematiku,lebo to bude mať väčší osoh ako predstavovať si hlúposti,či už s človekom,ktorého poznám,alebo nepoznám
ale priznávam,že sa občas unesiem,ale som z toho len nešťastná,lebo sa len presvedčím o tom,že budem stará dievka
Tak buď je pre mňa dotyčný človek inšpiráciou alebo bodom záujmu. V obidvoch prípadoch človeka periférne študujem, v tom prvom sa zameriavam na atribúty, ktoré by som na sebe mohol zmeniť. V tom druhom prípade rozmýšľam nad tým, aké príjemné by bolo, keby mi dotyčný človek opätoval pozornosť (očumovaním, ideálne oslovením...) potom moje myšlienky smerujú ku konkrétnym činnostiam ale to len zriedka, ide viacmenej vždy o moje ego, ktoré zaplesá ak sa domnieva, že som objektom záujmu v akomkoľvek smere.
väčšinou si nič nepredstavujem, lebo mám myseľ príliš zaneprázdnenú tým jak si opakujem "do boha on je tak aaawwh ježišikriste jak može byt taaak ooobože co to šak to neni normálne jaký je awww šak on nemože byt reálny co to kurva halucinujem!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@hoperpohroma ňo...
ale priznávam,že sa občas unesiem,ale som z toho len nešťastná,lebo sa len presvedčím o tom,že budem stará dievka
@mojdedo no vlastne mňa nič...
a to si nerobím srandu
je to vlastne smutne dosť
...
a on na mňa kuká, že "nech ti nejebe..."