Zaujimalo by ma preco si baby hned o chlapoc myslia ze ked chcu u nich prespat, ze s nimi chcu mat sex. Ja neviem ci som staromodny ale ja bez problemov doazem spat s babou v posteli aj bez sexu. Som divny alebo ziju aj okrem mna na tejto planete rovnake
ja mam predsudky voci chlapom a hlavne by som nechcela aby pri mne spal niekto iny ako moj frajer
a keby teda uz niekto pri mne mal spat, tak z mojej predchadzajucej vety vyplyva ze by som s nim chcela byt nieco viac a keby tam lezal jak mrtvola tak by som sa akurat urazila a prerusila kontakt
podla man nie je natom nič ,,chore,, ak by spali a nemali sex...vždy musi ist len o to? podla man nie..nemusi....ak spolu budu spat a nebudu mat ... tak mozno preziju krajsi cas spolu ako nametovanim so sebou nemyslite?
no dobre rano ja som sa akurat zobudil vedla kamosky..a nemali sme sex..ani nic.. len spanok a nejake tie mozne dotyky pocas spanku ..takze si v pohode
Bezne ked je nejaka bytovica alebo stanovacka spavam s kamaratkami bez toho aby sme spolu nieco mali, ale viem je to ine ako ked ju chalan zavola k sebe. No myslim ze sa to da
už sa mi viackrát stalo, že som s chlapom prespala v jednej posteli, a aj keď sme zväčša v tom čase mali nejaký ten bližší vzťah, tak to nezahŕňalo žiadne "vyzliekacie veci", to je pravda.
ale potom som doplatila na to, že som bola zvyknutá, že to takto pohodovo funguje, dokonca neraz, a v duchu som si búchala hlavu o stenu za toľkú naivitu....
takže peter, nie si staromódny ani divný, len nemáš šťastie na to, v akej spoločnosti žiješ, keďže ženská pokiaľ nechce sex, tak sa radšej vyspí sama, ako by mala byť obťažovaná.
mne sa vzdy stalo, ze ked sa moja kamoska ponukla, ci by som u nej neprespal, tak vzdy slo z jej strany o nepriamy "naznak" toho, ze chce sex..vies, ony si myslia, ze my (chlapi) nonstop myslime na sex, a ak ony (zeny) daju nejaku nepriamu poznamku co by sa len okrajovo tykalo sexu, tak si myslia, ze hned to pochopime a pretiahneme ich ...btw nemysli si, ze pretahujem kazdu, s ktorou som prespaval...ja len, ze ked sa mi to stalo prvykrat, druhykrat a ja som s nimi nemal sex (fakt som chcel u nich LEN prespat), tak si fakt o mne mysleli, ze som gay ...ponaucenie: zenu chcu sex rovnako ako chlapi, len to nevedia dat priamo najavo
mozno som si to zle vysvetlil, ale cudujes sa, ze s tebou nechce nejaka zena spat (doslovne)? ktora normalna zena by isla spat (opat doslovne) s osobou, s ktorou predtym nemala sex? a hlavne prespat u nej.
nejde o to ze by nechcela. Ja som sa pytal vseobecne o babach, ale skor o takych paroch akoze spolu chodia a ked chalan chce s nou spat v jednej posteli tak si nevedia predstavit ze nechcu mat sex a hned hovoria ze je skoro. Ale len normalne spat spolu bez sexu je podla mna vporiadku, Ved hoci kedy lezime spolu v jednej posteli cez den aj par hodin. Nie je to jedno teda?
ale ano, je to jedno. da sa to, spat s niekym v posteli a nesulozit, aj ked spolu chodia. brat to ako urazku ze ta niekto nechce pojebat lenco je s tebou sam a v miestnosti je postel je najvacsia sracka co som dnes precitala a chcem si buchat hlavu o stol z toho co sem niektori ludia pisu.
ja ten pocit ani nemám.. u mňa už viacerí kamaráti prespali alebo ja u nich a ničoho som sa nebála .. skôr si myslím, že ide o to ako sa dvaja poznajú a tak, keď to je kamarát a nemá kde prespať alebo čo, prečo bych ho vyhadzovala, ta logika
tí čo posudzujú druhých podľa väčšiny by sa mali nad sebou zamyslieť, prečo nespať len tak vedľa seba, každému nejde len o to jedno, niekedy je dobré zaspať v náručí druhého a cítiť vzájomnú blízkosť a podporu, ak sa jedná o osobu, ktorú ľúbime
ak sa jedná o kamarátov, tak na tom nič nie, keď k sebe nič necítia, tak nemajú problém spať vedľa seba, teda aspoň ja s tým problém nemám
čo je toto za p*čovinu, chceš stráviť noc z holkou ktorá sa ti páči a nechceš ju vojed... to chceš ako komu nahovoriť... a ešte jedna vec, čo myslíš... za akým účelom si dievča pusti chlapa do postele a strávi s nim noc...? nebuď naívny...
@peter678 keď to myslíš takto,že vo vzťahu,tak áno,je to krásne,len tak sa napr. rozprávať do rána a potom spolu zaspať prečo by mal byť vždy len sex,ale mimo vzťahu to je iné a záleží to od veľa vecí a od konkretných ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a keby teda uz niekto pri mne mal spat, tak z mojej predchadzajucej vety vyplyva ze by som s nim chcela byt nieco viac a keby tam lezal jak mrtvola tak by som sa akurat urazila a prerusila kontakt
to ide hneď o predsudky, keď nejaká nechce aby si u nej prespal?
Bezne ked je nejaka bytovica alebo stanovacka spavam s kamaratkami bez toho aby sme spolu nieco mali, ale viem je to ine ako ked ju chalan zavola k sebe. No myslim ze sa to da
už sa mi viackrát stalo, že som s chlapom prespala v jednej posteli, a aj keď sme zväčša v tom čase mali nejaký ten bližší vzťah, tak to nezahŕňalo žiadne "vyzliekacie veci", to je pravda.
ale potom som doplatila na to, že som bola zvyknutá, že to takto pohodovo funguje, dokonca neraz, a v duchu som si búchala hlavu o stenu za toľkú naivitu....
takže peter, nie si staromódny ani divný, len nemáš šťastie na to, v akej spoločnosti žiješ, keďže ženská pokiaľ nechce sex, tak sa radšej vyspí sama, ako by mala byť obťažovaná.
ak sa jedná o kamarátov, tak na tom nič nie, keď k sebe nič necítia, tak nemajú problém spať vedľa seba, teda aspoň ja s tým problém nemám
tak mi odpovedz ty na otázku za akým účelom si dievča pustí muža ktorý sa jej páči do postele a strávi s ním noc...? či už zo sexom alebo bez neho...
@2
toto sú také hnusné pravdy