keby som kupoval kazde samostatne vyjde am to viac menej rovnako uz som to pocital..skusal som aj cisty beta alanin ale iba ma z toho svrbela papula a usi ziadny iny ucinok to nemalo
kreatin je picovina v podtstae to ani nepotrebujem a kofein nechcem
@mm47 mna to nenabudi ..pocas treningu mam viac energie lepsiu prekrvenost svalov co sposobi ze po treningu su aj viac nafuknute co ma dost motivuje do dalsieho treningu
ta nafuknutost je sposobena prave argininom co je esencialna (semiesencialna) aminokyselina co v ziadnom pripade neni sracka ako si napisal
rad by som aj ocenil nejaky komentar od niekoho kto naozaj vyskusal aj arginin aj predtreningovku a napisal pocity atd
inac ja som si arginin kupil teraz prvy krat, aj to viacmenej zo srandy ci to nieco urobi... a neviem no, najlepsia je kava pred treningom, ked clovek potrebuje prebrat, tieto suplementy urcite urobia svoje najma v tej kombinacii co napisal skillet, to odporucaju vsetci fitnesaci ale tak, ja mam v pazi to do seba pchat ale kebyze idem na nejaku sutaz, isto to vsetko papam.
@poklakni
Stale plati co som pisal , motivacia by mala vychadzat z niecoho ineho ako z argininu a napump. svalov
Ale stale lepsie ako ine doplnky , uz ked silou mocou potrebujes nejaky uzivat.
Rozhodne ale neries kofein , davka ktora je potrebna na realne vysledky je z dlhodobeho hladiska dost zla pre telo.
Skus napr. investovat do taurinu , alebo este lepsie 5listého ženšenu a úžívať ho tak mesiac pravidelne.
no neviem..ja som si vyskladal tiež pumpu ako písal chalan @1 no dosť ma potom sverblo celé telo z toho beta alaninu...a pumpa ti zas môže/nemusí zabrať..hoc by šlo o to najdrahšiu...kamoš mi minule dal pred tréningom jeho C4 (jablková príchuť) a zatiaľ asi najlepšia pumpa čo sa týka chuti a celkom zabrala) ale ako som písal, je to individuálne...radšej si ju skús vyskladať (oveľa lacnejšia záležitosť) a ak s tým nebudeš spokojný, kúp si jednorázové vzorky iných púmp a zistíš, ktorá sa ti hodí najviac ...samozrejme, že to časom aj vysaď na nejakú dobu
@mm47 to je snad moja vec odkial mi prichadza motivacia ne? kto si ze hovoris odkial by mala motivacia prichadzat
uzivam take doplnky ktore chcem a ktore mi prospievaju nejem ich silou mocou ..nejak mi nejde do hlavy preco to tu vobec komentujes zatial si nenapisal nic konstruktivne
@maykky mal som tiez c4 zhodou okolnosti tiez jablko ale musim dat minimalne 3 davky aby zaslapalo co zas neni moc dobre kvoli kofeinu
preto aj rozmyslam ze prejdem na cisty arginin lebo jeho ucinok som citil aj pri jednej odmerke c4...
Kombinácia Creatine/Beta-Alanine by ťa na rok vyšla na 30 € +/- ak nakúpiš z namaximum.sk
Čo je cena 1 balenia C4 ktorá ti vystačí na 2 mesiace.
Kofeín by som radšej riešil kávou a zeleným čajom.
Nikdy by som si nekupoval pumpu od nejakej značky, tak akoby som si nikdy napr. nekúpil proteín od ON
Platíš im iba za značku, tie veci čo tam popíšu ku produktom sú jeden veľký marketingový BULLSHIT.
A ďalšia vec je, že nikdy nevieš čo všetko v tej pumpe je...
Podľa mňa, jediné doplnky ktoré si kúp sú : Proteín, Multi vitamín/minerál, Omega 3
Zvážiť môžeš aj creatine a beta-alanine, ale prežiješ aj bez nich
Tiez som skusal cisty arginin a onicom, ziadne nakopnutie... A vyskladavat a nakupovat XY veci na vlastnu nakopavacku sa sa mi nechce tiez. Pouzivam Blue energy od bhipu a pecka, uplna spokojnost » www.energiabhip.sk/n/blue-energy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nemrhaj peniaze na hlúpe predtréningovky, sprav si vlastnú.
inb4 narážky na môj vek a že viem hovno.
kreatin je picovina v podtstae to ani nepotrebujem a kofein nechcem
Neužíval by som na tvojom mieste nič z tu menovaného.
ta nafuknutost je sposobena prave argininom co je esencialna (semiesencialna) aminokyselina co v ziadnom pripade neni sracka ako si napisal
rad by som aj ocenil nejaky komentar od niekoho kto naozaj vyskusal aj arginin aj predtreningovku a napisal pocity atd
Stale plati co som pisal , motivacia by mala vychadzat z niecoho ineho ako z argininu a napump. svalov
Ale stale lepsie ako ine doplnky , uz ked silou mocou potrebujes nejaky uzivat.
Rozhodne ale neries kofein , davka ktora je potrebna na realne vysledky je z dlhodobeho hladiska dost zla pre telo.
Skus napr. investovat do taurinu , alebo este lepsie 5listého ženšenu a úžívať ho tak mesiac pravidelne.
uzivam take doplnky ktore chcem a ktore mi prospievaju nejem ich silou mocou ..nejak mi nejde do hlavy preco to tu vobec komentujes zatial si nenapisal nic konstruktivne
@maykky mal som tiez c4 zhodou okolnosti tiez jablko ale musim dat minimalne 3 davky aby zaslapalo co zas neni moc dobre kvoli kofeinu
preto aj rozmyslam ze prejdem na cisty arginin lebo jeho ucinok som citil aj pri jednej odmerke c4...
Čo je cena 1 balenia C4 ktorá ti vystačí na 2 mesiace.
Kofeín by som radšej riešil kávou a zeleným čajom.
Nikdy by som si nekupoval pumpu od nejakej značky, tak akoby som si nikdy napr. nekúpil proteín od ON
Platíš im iba za značku, tie veci čo tam popíšu ku produktom sú jeden veľký marketingový BULLSHIT.
A ďalšia vec je, že nikdy nevieš čo všetko v tej pumpe je...
Podľa mňa, jediné doplnky ktoré si kúp sú : Proteín, Multi vitamín/minerál, Omega 3
Zvážiť môžeš aj creatine a beta-alanine, ale prežiješ aj bez nich
Ujo @method dobre hovori
» www.energiabhip.sk/n/blue-energy...