o tom sa tak vela hovorí, ale aj tak si neviem predstaviť nejakého kamaráta s výhodami. ani ako sa k niečomu takému dá dopracovať a ani ako to celé funguje
som chalan a v tejto chvíli mi maximálne vyhovuje vôbec neriešiť či a čo chcem či preferujem a ako sa to zvykne kategorizovať a nazývať, proste sa k ľuďom správam tak ako sa k nim chcem správať vtedy kedy sa k nim tak chcem správať a ak to niekto nejak potrebuje nazývať a zaraďovať, jeho vec.
sa vzdy aj tak najviac smejem ked sa ludia, ktori na to nemaju, hraju na hrdinov a maju kamaratstvo s vyhodami a este sa tym aj chvalia a po case si jeden z dvojice aj tak pomota hlavu viac ako by mal a potom sa polroka hrabe zo sračiek, ,,samozrejme so ksichtom ako je nad vecou
ono sa to dosť mení... vekom. a skúsenosťami.
kedysi som mala len "kamarátov s výhodami" a bolo to super... potom prišiel "dlhodobý vzťah" kt. bol rozprávkový a povedala som si že takto to chcem navždy... ale keď to svoje navždy už nemám.. a keď tak nad tým rozmýšľam.. tak dlhodobý vzťah s niekým novým by som na veľmi dlho nechcela..
partnerovi sa proste musíte zveriť so všetkým. časom chce o vás vedieť všetko. všetky detaily, všetko čo sa stalo, ako sa to stalo, prečo sa to stalo, bla blaa. chce vedieť všetko o rodine. proste všetko. a toto je vec ktorú ja nie som ochotná akceptovať, bojím sa toho. naproti tomu "kamarát s výhodami" je proste len kamarát - tráviš s ním čas, je ti s ním zábava, dáte sex keď máte chuť, ale žiadne záväzky, ŽIADNE CITY a kedykoľvek mu môžeš povedať že tvoje veci sú proste tvoje veci a jeho do toho nič. a pochopí to. frajer nie.
Niekomu vyhovuje jedno a niekomu zas druhé. Ľudom ktorý sú radšej volnejší vyhovuje "kamarátstvo s výhodami" ale aj to ich po čase omrzí a budú chcieť niečo hodnotnejšie. Niečo ako je vzťah. Teda je tažko povedať čo je lepšie, záleži od typu osobnosti
@wunderglaube Súhlasím
Ale niekedy ani jedno nevyhovuje.. Ani vzťah, ani F w/ B, pretože to jedného z dvojice nebaví, alebo také dačo. To druhé som raz zažila a nebola to moc dobrá skúsenosť, kamoš sa zaľúbil a bolo po srande Čiže teraz uprednostňujem iba obyčajné stretká v pube bez všetkého, možno s pár objatiami :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
sakra koho mi tá tvoja hláška len pripomína?
niekoho, kto to často hovorieval mne
@mefistofdl chichichichi :-S
kedysi som mala len "kamarátov s výhodami" a bolo to super... potom prišiel "dlhodobý vzťah" kt. bol rozprávkový a povedala som si že takto to chcem navždy... ale keď to svoje navždy už nemám.. a keď tak nad tým rozmýšľam.. tak dlhodobý vzťah s niekým novým by som na veľmi dlho nechcela..
partnerovi sa proste musíte zveriť so všetkým. časom chce o vás vedieť všetko. všetky detaily, všetko čo sa stalo, ako sa to stalo, prečo sa to stalo, bla blaa. chce vedieť všetko o rodine. proste všetko. a toto je vec ktorú ja nie som ochotná akceptovať, bojím sa toho. naproti tomu "kamarát s výhodami" je proste len kamarát - tráviš s ním čas, je ti s ním zábava, dáte sex keď máte chuť, ale žiadne záväzky, ŽIADNE CITY a kedykoľvek mu môžeš povedať že tvoje veci sú proste tvoje veci a jeho do toho nič. a pochopí to. frajer nie.
Ale niekedy ani jedno nevyhovuje.. Ani vzťah, ani F w/ B, pretože to jedného z dvojice nebaví, alebo také dačo. To druhé som raz zažila a nebola to moc dobrá skúsenosť, kamoš sa zaľúbil a bolo po srande Čiže teraz uprednostňujem iba obyčajné stretká v pube bez všetkého, možno s pár objatiami :happy: