..takže v tejto hre ide o to,že jeden napíše nejaké slovo tak že v ňom poprehadzuje písmenká a druhý musí rozlúštiť čo za slovo to je(snažte sa dávať slová známejšie,a pre istotu si to skontrolujte či ste nevynechali alebo či ste naopak nepridali nejaké p
je to ťažké ....čo by ste povedali na menšiu zmenu tejto hry,že ten čo dáva to slovo napíše na aké písmeno sa začína..potom to bude oveľa jednoduchšie ...tak čo vy nato?
Podla mna to je nejaka picovina, nahodny zhluk pismen, alebo narecie, alebo bez diakritiky, alebo cudzie slovo, alebo viac slov. Uz asi pol hodinu tu s tym miesam na hajzlaku pismenka...
@murcatko no nie nevedeli sme teda aspoň ja a to som všelijak poprekrúcala a nie a nie na to prísť ... no a kedže si to povedal a my sme to neuhádli tak dávaš dalšie slovo ale niečo ľahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
227 komentov
lebo dost sa nudim a budem plakat....
pockat to sa mi rymovalo
asi do inej temy to patrilo
Tak dám ja ak môžem:
vocrakevk
ale stale tu je aornsaiumtr
g c e i t e i i l n a n
žbekoolak
hďoolvuzcd
hďoolvuzcd
plato
alebo laptop bez p
oepkr
zbnsii
ľrnfdaa
aottnsrrp
izrbd
ueeimn
urrtodepkr
@Katusqa81 : eenccšh as aešjrd oiáťzzmn oak ťrha úott uhr ?
oms otatlen veanvyed z eimry
ved ten riadok podtym to vysvetluje xD
a ďalšie: joensipe
airehtkc
osrpmie
ridkevt
pardoon
oocreprs
takze procesor?
...psuázcat
oaaícikl
moonnaeikls
je to kalendar...
som dobryyyy
žmsnoyveťo
kinpaesč
Na začiatok také ľahšie sepotľ
pprrcťknoeú
ožodťrdenpás
...zacina to na P
jedno slovo ženského rodu začínajúce na P a končiace na ť...hádam som sa nepomýlila, ale kontrolovala som to
ech nejak nvm stále mi tam vyjde prednosť ale ptm sa nejaké písmenká zvýšia hh porozmýšľam ešte,sa potrápim
daj dalšie slovo
to tvoje sa este lusti
rokeemlti