viem ze ako 1. ho mam poriadne vyčistit ale ani to mi nepomohlo mam si kupiť chladic ?? celkom na nom hrajem hry a teplotu ma 70 stupnov prosim poradte mi. a poprosil by som aj presne linky je to pre tento nb » www.alza.sk/acer-aspire-575... ... 28
@mefistofel neviem, podľa mňa sa na to viac hodí pc, ale to je jedno, ja to súdim viacmenej len podľa toho že na mojom ntb keby pustíš nejakú graficky náročnejšiu hru tak asi vybuchne
Ochladenie jadier pomocou podložky je na úrovni 2,5% čo je úplne zanedbateľné a z pohľadu predlženia životnosti je úžitok chladiacej podložky len mýtus. Ale úznávam že je to celkom fajn ergonomická pomôcka, ak ti napr. vadí zahrievanie vyhotovenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.alza.sk/chladenie/pre-n...
Životnosť nepredlži , kúp si ju ak ti vadí teplý plast.
@mefistofel
Ochladenie jadier pomocou podložky je na úrovni 2,5% čo je úplne zanedbateľné a z pohľadu predlženia životnosti je úžitok chladiacej podložky len mýtus. Ale úznávam že je to celkom fajn ergonomická pomôcka, ak ti napr. vadí zahrievanie vyhotovenia.
@11
Mimochodom si odporúčam prečítať PC Revue november 2012 , je to tam fajn spracované.
@17 TS