prosim prosim, ako urobim, aby mi prestalo prehrievat notasik, ked hram skyrim??? predtym, ked som ho naposledy hrala a dohrala, neurobilo mi to ani raz acer aspire 7750g mam
@relieforsaddist podlozku maam, len toto, ja som na nom rozbehla strasne vela hier, ale teraz mi to nedavno zacalo robit, ze vypne uplne cely pc, lebo sa prehreje
s týmto bojujem rok a pol tak, dala som ho vyčistiť, kúpila podložku...potom to bolo fajn nejakú dobu. Tento rok sme vymenili nefunkčný ventilátor, nanovo sa dala pasta a dve mesiace to zas bolo fajn. A keď som predvčerom hrala skyrim (bez podložky), tiež sa mi cca po pol hodine prehrialo a vyplo. Tiež nejaký acer aspire. Príšerné stroje.
Každopádne podložka vie pomôcť. A potom je fajn vytiahnuť baterku a ísť len na kábel, menej sa to prehrieva. Vymazať z kompu zbytočné veci bežiace na pozadí. Povysávať, vymeniť pastu.... ja by som ale najradšej ten notebook rituálne obetovala, ale nemám na nový
pravda, ntb nie su moc stavané na hry a odkedy ja nemam pc tak mam 2 hry a cítim že fučí ked jednu z nich pustím ale som rada, aspon ma to tak nebude lákať bud si kup velmi silný ntb alebo herný komp
@rici135 ved maaam, s tym som ho kupovala, ze chcem herny notebook a ten pan v alze vravi, ze tento je podla mojich predstav. ale tak tiez to bolo pred sto rokmi :/
Zober ventilátor z pc zdroja, pohraj sa s kartonom a budes mať také externé chladenie že zabudnes co znamená prehrievanie.. Ja to tak mam a som spokojný.. dal by som fotku ale riešiť to z mobilu je mierne povedane napicu ..
máš ho zaprášený zvnútra, to je normálne. môj sa prehrieva skôr v lete. pomôcť môžeš tomu jedine tak, že si stiahneš grafické rozlíšenie, alebo budeš hrať s pauzami. takisto nemôžem hrať skyrim na plnom rozlíšení a dlho, potom mi pc strašne prehrieva, ak chceš hraŤ skyrim bez starostí, kúp si lepší pc. inakšie s tým moc nespravíš, jednoducho sa opotrebúva
hm.. na spodku mám asi 8 šróbikov ktoré držia kryt.. ten dám dolu a vidím ventilátor.. na ňom sú asi 3 pidišróbiky ktoré držia tesniaci plech... ten dám dolu a mám prístup k rebrám a vrtuli ventilátora... rebrá treba vyfúkať vzduchom alebo vyčistiť ručne špáratkom (or smthng like this) a potom to zložiť naspäť.. nie je to nič zložité, ale treba použiť kvalitný šrubovák aby sa nezodrali hlavy šróbikov keď sa to bude šmýkať...
Vela faktorov moze byt, precisti ho cely, normalne ulap porkompresor a ujeb mu. ntb su strasne picoviny s logikou= ochladim cely pc ramky grafiku a potom s tym "ochladim" aj CPU... teplovodiva pasta ked tak, ale to nebyva na chybe, alebo starsi book co uz nevladze, po par rokoch vidno rozdiel, ak sa chces hrat postav si poriadny PC a nehraj sa na shitnych notebookoch. bb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Každopádne podložka vie pomôcť. A potom je fajn vytiahnuť baterku a ísť len na kábel, menej sa to prehrieva. Vymazať z kompu zbytočné veci bežiace na pozadí. Povysávať, vymeniť pastu.... ja by som ale najradšej ten notebook rituálne obetovala, ale nemám na nový