Ahoj vie niekto pomoct a ma nejaky program, ktory zvacsi a spravne nastavi ventilator na notebooku? strasne mi ho prehrieva, existuje daco take? diks za pomoc
hej mam ho 4roky... a cistim.. ale nepomaha to .. procesor nejak nestiha ale ked sa zapne ventilator je dobre teplota ide dole.. ale jemu sa volako nechce zapat..
nemyslím zvonka notebook.. ale dnu priamo ten ventilátor.. ujovi sa tiež strašne prehrieval.. po chvíľke bol horúci.. sme dali dole ten kryt poriadne to vyčistili a potom už šiel dobre
tuším záleží aj od toho akú značku notebooku máš, ja som si nainštalovala taký program čo zvyšuje tie otáčky či čo ale pravdu povediac nemám pocit že by to nejako pomáhalo (ach)
mno i ja masim dat ventilatok ku notebooku bo je fakt horusi ani ruku pod neho dat newiem dakedy.. @5 speedfan mam i ja ale nevyznam sa v tom nastaveni jedine to viem ze ukazuje teplotu..
no tak ide o to ci ten ventilator je este vobec funkcny ak hej tak ho mozes max od prachu ocistit ked ho vyberes a premazat skusit olejom technickym...
ak je nefunkcny chcelo by to nahradu ..tu ale zistas jedine asi zo servis-u , kamosa mam servisaka nb robi aj FS a mne daval asi 3-4 ventilatory dake ze nech si vymenim moj piskajuci v ASUSe ale ani jeden nepasoval a ked by som aj napasoval tak zase pocet pinov nesedel a ked som to pripojil napevno tak ten vetrak siel stale naplno a hucal tak ostal ten sucastny dodnes no ...
a teda naj rada aku ti mozem dat...a mozes to vyuzit aj pre novy notas ked si kupis je kupit si taku podlozku hlinikovu s vetrakmi pod notas..to pichnes do usbcka a ficis...ale len za predpokladu ze ten vetrak co je vovnutri ide aspon ako tak
Ja mám Acer a tiež sa mi stále prehrieva (aj teraz je uplne vrelí tak len čakám kedy mi vypne ) ale zvyčajne si ho podoprem knihami aby mal zospodu miesto na vetranie a trochu to pomáha.
A moj brat si to podopiera štuplíkmi z flaše si rozloží 4 vrchnáky vzdialené od seba (aby skoro pri každom rohu laptopu bol jeden) a na to položí laptop. Mne osobne to nepomohlo. radšej chuďatko knihy použijem.
treba rozobrat, vycistit od prachu, hlavne rebra chladica procaku, a samozrejme vsetky ventilatory.. dat novu pastu na socket a teplota klesne o 20 stupnov len taky fukot.. ja ten moj davam cistit raz do roka..
mala som podobny problemm ale mne sa prehrieval tak ze som ho nemohla chytit do ruk a ak som mala na jednom tlacitku ruku dlhsie tak ma to normalne popalilo....a strasne hucal...cistila som ho ale nic... videla som jedinu moznost v kupe noveho.... teraz mam novy 3 dni a uplne si vychutnavam to ticho aj ked je zapnuty a to ze ho mosem mat na stehnach
@lalla gratulujem ti a tesim sa stebu a ktomu ventilatoru co mam zapojeny pri notebooku je to taky malinky taky co viem cez zimu zapnut na teply vzduch.. viete co myslim ne len do zimi musim vyriesit tento problem bo nebudem pustat v zime este studeny vzduch ne? a diks za rady.. objednam si tu podlozku pod notebook.. dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tuším záleží aj od toho akú značku notebooku máš, ja som si nainštalovala taký program čo zvyšuje tie otáčky či čo ale pravdu povediac nemám pocit že by to nejako pomáhalo (ach)
@sasi2680 tiez je celkom dobre sedlacky prebehnut vysavacom zvonka po mriezke, dost to pomaha
ak je nefunkcny chcelo by to nahradu ..tu ale zistas jedine asi zo servis-u , kamosa mam servisaka nb robi aj FS a mne daval asi 3-4 ventilatory dake ze nech si vymenim moj piskajuci v ASUSe ale ani jeden nepasoval a ked by som aj napasoval tak zase pocet pinov nesedel a ked som to pripojil napevno tak ten vetrak siel stale naplno a hucal tak ostal ten sucastny dodnes no ...
a teda naj rada aku ti mozem dat...a mozes to vyuzit aj pre novy notas ked si kupis je kupit si taku podlozku hlinikovu s vetrakmi pod notas..to pichnes do usbcka a ficis...ale len za predpokladu ze ten vetrak co je vovnutri ide aspon ako tak
A moj brat si to podopiera štuplíkmi z flaše si rozloží 4 vrchnáky vzdialené od seba (aby skoro pri každom rohu laptopu bol jeden) a na to položí laptop. Mne osobne to nepomohlo. radšej chuďatko knihy použijem.