takze mam windows vista a mam zavireny pocitac no a chcem sa opytat ze ked preinstalujem windows tak veci co su na disku D tam normalne ostanu alebo ako to je ?
@normane myslis cez to instalacne cd ? to ano to viem ze sa da na usb napriklad dat cez to subory ale kym tam dam tak 100 mb trva to aj 15 minut no tak si predstav ze by som tak daval par gigabajtov
@torpedo08 Pokiaľ ju nemáš na Déčku, tak ostanú (i keď Windows si zväčša zvolí partíciu disku, na ktorom je Windows za C) ...A máš na déčku, tak sa ti všetko presunie do novovytvorenej zložky Windows.old
@rieper ja by som najradsej XPcko mal znova lebo ten pocitac je slaby aj na vistu nie este na 7 alebo 8 ... no a proste xp mi je stale najsympatyckejsi
@77hanes77 zvacsa si zvoli? VZDY to tak je ze win je na C...a ta druha veta...dalsia blbost s D sa pri instalacii nic nestane a zlozka "Windows.old" je zaloha disku C ktora sa vytvara len vtedy ak preinstalovavas win bez formatu co moc rozumne riesenie neni...a aj to nerobi kazda verzia winu
@torpedo08 vista je odpad...ale ak ti tam slape tak win7 pojde bez problemov a win8 tak isto...su ovela vyladenejsie a sviznejsie...by si bol prekvapeny ako by to islo
@torpedo08 sorry teraz som precital ze ti 7-cku neutiahne a suhlasim s tym ze XP je super,ak ti netreba vyssi DirektX ako 9.0c ak mas staru masinu a v nej staru grafiku tak ti ho ozaj netreba a urcite spravis najlepsie ked sa vratis ku XP-cku lebo Vista je narocny system ktory ta zbytocne brzdi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo keď preinštaluješ Windows, všetko sa obnoví
@torpedo08 Hovoríš, že ho ani zapnúť nedokážeš? Tak choď do tákladného režimu, tam sa môžeš v kľuke pohybovať, ako v Win. 98
a samozrejme po zálohovani všetkych veci spraviť formát a dať uplne cistý win..
@rieper @15 nesuhlasim...
@torpedo08 vista je odpad...ale ak ti tam slape tak win7 pojde bez problemov a win8 tak isto...su ovela vyladenejsie a sviznejsie...by si bol prekvapeny ako by to islo
@majcisto co je to takladny rezim?
ja na tvojom mieste by som sformatoval komplet vsetko a natiahol si Win7 namiesto Visty...