nikdy ma nenapadlo ze tu budme pisat nieco take...ale taka vec ze paci sa mi jedna holka..barz spoko a rad by som jej povedal co k nej citim..ale nevidime sa moc casto a ma priatela /ale to je vedlajsie/...a chcem jej to povedat naj to zo seba dostanem vo
To, že má priateľa nie je podstatné..., Podstatné je to, prečo ho má...!
Pokiaľ sa jedná o prvé odhalenie citov, myslím, že by malo prebiehať skôr počas osobného stretnutia. V textovej forme môže pôsobiť dosť umelo, neodvážene, v najhoršom prípade zbabelo. Pokiaľ sa rozhodneš písať, malo by to byť niečo jedinečné, geniálne, no nie príliš " vyčačkané ".
Ja ani sám neviem, pretože v láske sa už dávno nevyznám. Nejak to zvládneš...
@rischo vieš čo mám najradšej ? takých kokotov ako si ty.
Keď je baba zadaná tak to asi znamená že už má niekoho nie ? Vieš ako mňa dokáže nasrať keď mi niekto lezie do kapusty ? Nečuduj sa ak ten chalan za tebou príde a jednu ti prijebe. Je zadaná, povedz jej že ju máš rád a zhasla fajka. Nechápem také prifajčené decká ktoré si nedajú povedať že už niekoho má , že to je nepodstatné ? podstatné to je a dosť.
neviem mal by si sa rozhodnúŤ čo ublíži viac jej a tebe.či sa chceš trápiť,ale nechať ju nech je šťastná aspoň ona.alebo jej to povieš,ty sa budeš trápiŤ aj tak lebo má priateľa a bude to trápiť aj ju lebo ti nechce ublížiť....vyber si
Jo presne keď má priatela tak to nerob - tebe by sa tiež nelúbilo keby sa ti k tvojej dobíva niekdo - a ublížiš sám seba a aj jej... daj si studenú sprchu a skús šťastie inde...
a, kazdy vravi...ked uz je zadana ??...a co ked on vidi ze im to spolu moc dobre nejde .....tak opatrnejsie by jej mohol povedat co k nej citi ...b, ale urcite ne cez net ....povazovala by ta za hamblivku......ze na nic .......aspon v tvojomm pripade urcite ked mas 18 r.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
vyznávať city cez internet?
si si istý?
si si absolútne istý?!
Keby to povieš mne, a je ti absolútne jedno, že ja mám vzťah, tak by si u mňa skončil, pretože so SEBCOM by som nechcela mať nič spoločné
Pokiaľ sa jedná o prvé odhalenie citov, myslím, že by malo prebiehať skôr počas osobného stretnutia. V textovej forme môže pôsobiť dosť umelo, neodvážene, v najhoršom prípade zbabelo. Pokiaľ sa rozhodneš písať, malo by to byť niečo jedinečné, geniálne, no nie príliš " vyčačkané ".
Ja ani sám neviem, pretože v láske sa už dávno nevyznám. Nejak to zvládneš...
Keď je baba zadaná tak to asi znamená že už má niekoho nie ? Vieš ako mňa dokáže nasrať keď mi niekto lezie do kapusty ? Nečuduj sa ak ten chalan za tebou príde a jednu ti prijebe. Je zadaná, povedz jej že ju máš rád a zhasla fajka. Nechápem také prifajčené decká ktoré si nedajú povedať že už niekoho má , že to je nepodstatné ? podstatné to je a dosť.
1. ale nicit niekomu vztah??
2. cez net????