ako neznasam fajcenie, ale ked sa zalubis tak sa da prehliadnut vselico a keby som uz mal partnerku fajciarku, tak by som sa pokusil ju od toho odnaucit, aspon by si z toho vztahu mozno odniesla aj nieco dobre
mne určite, mne vadi ten pach, aj ked sedim v restauracii a niekto pri mne alebo vedlajsom stole fajci, najradsej by som si odsadla. A myslim ze je to trapny zvyk.
Kedže som AKTÍVNY fajčiar, tak ani nie... Ale tak pokiaľ človek podľahne fajčeniu, neznamená to, že ho bude sprevádzať po zvyšok života. Obzvlášť u partnera môže doplňovať silu vôle...
momentálne áno, lebo sa snažím prestať a provokovalo by ma to.
inak nie, je to jeho vec a pokiaľ bude ohľaduplný ku mne, tak nemám dôvod byť ja neohľaduplná k nemu. okrem toho som sama vyfajčila kedysi aj 40 denne. bolo by to pokrytecké
a ako povedal kamarát "nenechám si ujsť spod nosa úžasného človeka len preto, že ho onálepkujem ako fajčiara."
mne ako fajciarovi, by to nevadilo aj ked nechcel by som, aby fajcila..pretoze sam viem, ze to nie je dobre a pre mna je neskoro, zakazovat by som jej to urcite nezakazoval, je to jej volba
@grietusha vystihla si to tymi uvodzovkami, no musim povedat, ze ak je ten clovek tak uzasny, tak sa kvoli nefajciarskemu partnerovi skusi zrieknut, alebo aspon obmedzit urcitym sposobom to fajcenie..
takze vlastne stale plati, ze by to prekazalo, akurat by sa to snazili prekusnut/preklenut kompromisom..
//ono to nie je otazka vlastnej vole, lebo myslim ze ked niekomu ako mne proste ten smrad vadi, tak nech je ta baba akokolvek uzasna, ked bude mat okolo seba "vonu" cigariet, ze mi z toho pride zle asi ju fakt chciet velmi nebudem//
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Mne by to nevadilo,kedze sam som taky idiot a chvilu som normalne fajcil. (Teraz uz prestavam a dam si len obcas, pre chut, neplanujem skoncit uplne)
inak nie, je to jeho vec a pokiaľ bude ohľaduplný ku mne, tak nemám dôvod byť ja neohľaduplná k nemu. okrem toho som sama vyfajčila kedysi aj 40 denne. bolo by to pokrytecké
a ako povedal kamarát "nenechám si ujsť spod nosa úžasného človeka len preto, že ho onálepkujem ako fajčiara."
takze vlastne stale plati, ze by to prekazalo, akurat by sa to snazili prekusnut/preklenut kompromisom..
//ono to nie je otazka vlastnej vole, lebo myslim ze ked niekomu ako mne proste ten smrad vadi, tak nech je ta baba akokolvek uzasna, ked bude mat okolo seba "vonu" cigariet, ze mi z toho pride zle asi ju fakt chciet velmi nebudem//
tu teraz nejde o zlozvyk ako taky.. tu ide o to co s nim suvisi..
proste ak neznasam a je mi zle z toho dymu tak ona to bude musiet obmedzit aspon pri mne..
ako je jasne, ze ci sa clovek zalubi nie je podmiene (ne)fajcenim a nasledne pridu kompromisy..
môj chalan s ktorým som vyše dvoch rokov fajčí.a veľa.aj predo mnou.
a vadí mi to.lebo ja nefajčím,ešte som aj silný alergik a vadí mi to,že ničí zdravie sebe a aj mne,ide to do peňazí a smrdím od toho aj ja.
takže aj keď ho milujem,fajčenie na ňom neznášam.