napísané si nič nepamätám, ale povedané: "potkan zožral mačku" namiesto "mačka zožrala potkana" a "mama kopla kravu" namiesto "krava kopla mamu" . ale to som bola ešte decko
Ja mam najradsej ked niekto narocky napise ,,sorrz, ze ta vzrusuje. Akoze si pomylil klavesy.. Take som zrala ked som mala 15
Inak obcas to schvalne pouzijem aj ja
Juuj, mám toho moc, ale najlepší je tento:
Rozprávala som sa so susedou na chodbe a hovorila mi, že začala aktívne žiť a že sa akurát vrátila z Chopku.
Ja som pritakala so slovami "to je pekné sa v niečom takto nájsť, normálne na vás vidím, že turistika je vašim veľkým konečníkom".
(*koníčkom
nie mne, ale mojmu ucitelovi djein umenia sa stalo
pisal takej pani
a nemal zapnuty QWERTY klavesnicu
napisal
"NEVZRUSUJEM VAS?"
a mne sa stalo skoro to iste ako willbebetter, lebo sak ta ista firma, ono je to tam jak osypky
ale
mala som to mat v OutOfOffice, kde by to doslo ako odpoved KAZDEMU kto by mi pocas mojej absencie napisal
Hello,
sorry but we are having PUBIC holiday in Slovakia.
chvalabohu som si to vsimla ale moj grecky kolega si doteraz zo mna robi srandu
Vacsinou po sebe este raz skontrolujem co pisem. Ale nedavno, ked som mame pisala z mobilu sms, ze uz sedim vo vagone a idem domov, tak mi to telefon premenil na "uz sedim vo vagine" tak som sa na tom trocha zasmiala.
akoze mne sa stali len take nrmalne preklepy ale bratov kamarat jeden je trochu koktavy a raz sa podpisal do smsky PPeter tak sa mu smiali, ze kokta este aj v smskach
ha ale najlepsie su preklepy v menach a videla som uz vselico ale....
byavly manazer chcel cez interny chat napisat kolegyni....
ktora sa vola Katka
napisal: "Ahoj Kajak"
Ja som sa raz 1 baby chcel opýtať, kedy maturuje a spýtal som sa jej omylom "kedy masturbuješ a ako často a aj si tam niečo strkáš?" a ona ma blokla :/
Ja som dal palec na FB na to keď kamoška napísala že jej zomrel otec... Ako nikdy v živote som sa nikomu neospravedlnoval takýmto dlhým textom ktorý dostala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a potom este hej gej, miesto hej hej (zvlast ked to ozaj pises gejovi )
Inak obcas to schvalne pouzijem aj ja
Rozprávala som sa so susedou na chodbe a hovorila mi, že začala aktívne žiť a že sa akurát vrátila z Chopku.
Ja som pritakala so slovami "to je pekné sa v niečom takto nájsť, normálne na vás vidím, že turistika je vašim veľkým konečníkom".
(*koníčkom
pisal takej pani
a nemal zapnuty QWERTY klavesnicu
napisal
"NEVZRUSUJEM VAS?"
a mne sa stalo skoro to iste ako willbebetter, lebo sak ta ista firma, ono je to tam jak osypky
ale
mala som to mat v OutOfOffice, kde by to doslo ako odpoved KAZDEMU kto by mi pocas mojej absencie napisal
Hello,
sorry but we are having PUBIC holiday in Slovakia.
chvalabohu som si to vsimla ale moj grecky kolega si doteraz zo mna robi srandu
"povieme si to s nimi z pči do očí "
byavly manazer chcel cez interny chat napisat kolegyni....
ktora sa vola Katka
napisal: "Ahoj Kajak"
nikto nevie ako