kamarat prisiel dnes z dovolenky .. sedeli sme pred mojimi dverami na schodoch alen tak kecali o hocicom .. zrazu vytiahol sviecky .. zapalil ich a potom ze sa nemam pozerat .. a ked som sa pozrela a videla tie sviecky ... a jeho ... drzal v ruke retiazku
hmm moja kamoska sa dala do kopy s jednym este den pred tym ako sa rozisla s chlapcom co s nim chodila rok a pol hmm a je velmi veelmi stastna pretoze s tym pred tym to uz velmi nefungovalo .... a ked pre teba urobil take prekvapko ta na co cakas k sakru ?... kasli na toho byvaleho ved to je uz minulost .. alebo je tu sanca zeby ste sa k sebe vratili??? proste nepremeskaj sancu byt stastna a daj mu polku srdiecka.. ale to sa musis rozhodnut len ty sama ku komu ta viac taka to tvoje srdiecko
Jezisi preco skoro boze ak si nasla niekoho ku komu nieco citis a vies ze by to fungovalo ale skutocne fungovalo tak je jedno kolko je od rozchodu....ale pokial si si neni ista o buducnosti takeho vstahu moze aj uplinut rok od roschodu a furt ti poviem vstach v ktorom nebudes vidiet buducnost si nezacinaj to su tie podstatne veci na riesenie a nie doba
aj mne je ho luto...ale plne chápem prečo potrebuješ čas... ak ta ma naozaj rád tak to pochopí...i ked viem ze aj pre neho to bude tazke(to je take schizofrenicke)
ak ho mas rada a chces byt s nim tak preco sa nedate dokopy?ja ta chapem ze si s byvalym chodila rok ale nenechaj si lasku utiect.....hovori sa sice aj ze laska na teba pocka aj ta ma naozaj rada ale preco sa nedat s nim dokopy ak ho mas rada?neboj sa noveho vztahu,kazdy vztak je cimsi vynimocny a krasny
juf to bolo tvrde..ved to boli idealne podmienky na to aby ste sa dali dokopy tam ale ty musis vedet kedy bude ten spravny cas ...pkene gesto do neho, vauu normalne by som bola vyvalena este tyzden aspon ty kks..
zas zacina nekonecny boj mladeho chlapca o dievca. Je speavne co si spravila, urcite si sa zachoval odbre a ako sama pises aj si to tak citila. Tak jake pochybnosti a vycitky?
Sak si ho neodpisala natrvalo, len mu povedz,ze sice sa hdoilo v danu chvilu spravit neico ine ale este sa nato necitis....
Stretavajte sa ,spoznavajte a az potom vhupnite do takeho neicoho ako je vztah...
ja som sa az dnes dostala na forum ... to je take romantickeee A vraj je svet samy cynizmus ... ale suhlasim , zacal skvele a chape , ze chces pockat ... vyzera ze bude trpezlivy, lebo mu za to stojis Este raz, nerob nic na co sa necitis, ale zaroven mu daj sancu ..ach
podla mna si urobila spravnu vec. ak sa necitis na dalsi vztah naco donho liezt? nerobilo by to dobrotu.. ak ta ma rad pochopi a pocka... kazdy clovek sa musi vysporiadat s rozchodom. rok nie je kratka doba a je jedno ci ma 16, 18 alebo 22 samozrejme zavisi aj od povahy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale aj tak to bolo zlateee,chlapec vie prekvapiť
Ale po rocnom vztahu je mesiac naozaj kratko. Ak ta ma naozaj rad, pochopi a pocka
Sak si ho neodpisala natrvalo, len mu povedz,ze sice sa hdoilo v danu chvilu spravit neico ine ale este sa nato necitis....
Stretavajte sa ,spoznavajte a az potom vhupnite do takeho neicoho ako je vztah...