U nás prvý, to bolo také hľadanie toho či spolu chceme byť, potom tretí, keď sme už chceli spolu bývať ale nedalo sa - tento šiesty je tak krásny že až ♥️
Za mňa to bol v mojich oboch dlhých vzťahoch ten druhý - či už sme spolu bývali alebo nie. Vtedy sa začali ukazovať veci, ktoré už nebolo až také ľahké prekonávať
Neexistuje ... lebo je to individuálne. Skôr existujú "skúšky" vzťahu ... rôzne prekážky, situácie, zvraty ... ktoré vzťah a ľudí v ňom preveria. Ich kompatibilitu, schopnosť robiť kompromisy, dôveru, schopnosť odpúšťať, prijať chyby a rešpektovať ich, toleranciu ... a osobne si myslím, že vzťah nikdy neprestane prechádzať týmto mlynčekom. Preto aj po dvadsiatich rokoch môže prísť príslovečná "posledná slamka", ale zas osobne si myslím, že každý taký prelom môže vzťah nielen ukončiť ... ale aj nesmierne posilniť
@marjy77 ono to vzniklo tak, že včera mi @plavam_zivotom povedala, že 7. je prelomový a mne to prišlo také, že "ja som sa rozišla v siedmom, tak preto to je 7." tak som to šupol sem...
@10@11 jj, myslim, ze to je akoze "vyskumane", ze manzelske krizy su po asi 3. a potom vacsia po 7. roku alebo daco take - kazdopadne ten 7. rok tam bol 100%. A potom este ked deti odrastu a odstahuju sa
Ale osobne mam pochybnosti o univerzalosti takych tvrdeni - hoci zrejme ani tie vyskumy to netvrdia tak, ze by to bolo platne pre vsetky pary. Skor asi len tak, ze je to dost časté
a mam pocit ja osobne ze vzdy ten nasledujuci ludia okolo mna vyhlasuju ako ten najhorsi, ked som vola 2 roky vo vztazhu vsade vraveli ze je to TRETI a takto dokola zase to len sedi
@lenuska175 to máš pravdu my to tiež vždy počúvame ... počkajte po roku .. počkajte po svadbe ... veď uvidíte po troch/piatich/siedmich ..rokoch ... my sa smejeme, že ani po tridsiatich nebudú mať pocit, že vieme o čom je vzťah a že ešte uvidíme, čo všetko nás čaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale je to veľmi veľmi individuálne
Ale suhlasim, ze riadna skuska je hlavne to spolocne byvanie.
Ale osobne mam pochybnosti o univerzalosti takych tvrdeni - hoci zrejme ani tie vyskumy to netvrdia tak, ze by to bolo platne pre vsetky pary. Skor asi len tak, ze je to dost časté
Niekedy sú spolu partneri roky, ale po nasťahovaní sa do spoločnej domácnosti rýchlo zistia, že tie roky spolu premárnili