Kedže o pár rokov nás tu bude okolo 7miliard a bude čoraz viacej chudoby a menej potravy čo by ste stým spravili vy ? Myslím si že by pomohlo vyhladzovanie ciganov . Vojna proti moslimom kedže sa nám tlačia do europy presadzujú svoje práva a dokonca si
No tak ty si s prepáčením riadny kok, (ach) , už je dosť to, že Amerika podáva chorým deťom očkovania ktoré im len uškodia, len aby predišli "9tim miliardám o pár rokov", ty chceš vyhladzovať cigánov a pod. Si kompletný? Za to že je niekto cigán tak by mal zomrieť? Choré. A každý človek má právo na náboženstvo, vieru, v akékoľvek náboženstvo. Zato že ty si biely katolík, budeš zabitý, aby bolo o jedného debilka so zvrátenými názormi menej.
V prvom rade si myslim ze su akurat raobis srandu lebo takyto dementni text by fakt napisal iba primitiv .
Ale ak si bol fakt seriozni tak ti poviem ako by bolo omnoho lepsie a hned by nas bolo ohmnoho menej takychto hlupakov ktory beru pravo na zivot . Prosim odpis mi na jednu vec ak mas charakter . O co si lepsi od nich ?
Psychopaticky moslimovia bežne vraždia krestanov a krestan niesom nehovorím aby sa zabijali slušný moslimovia alebo romovia ktorý slušne žijú ale hovorím o tých ktorý žijú v osadách atď » www.mojevideo.sk/video/1422a/rom...
a toto sa deje denno denne čiže by ich maly hromadne strielať my sme nadradená rasa ich dokonca ochranuje aj štát každý sa ohaná rasismom no a ludia už toho majú dosť bodaj by bol taký štatny prevrat až by ste sa z toho posrali najlepšie občianska vojna
keď sa bude toto diať na našich uliciach potom si budete huby otvárať » www.mojevideo.sk/video/1769a/krv... jebnutý slovací čo si necháte 40rokov srať na hlavy neviete si spraviť nikde poriadky ešte by som znížil minimalnú mzdu na 10e jebliny
@dievcatko13 mas pravdu nechal som sa uniest ale som si to schopni priznat a ano myslim si ze robi timto zo seba menej nez su ostatny lebo nikdo nema pravo brat zivot ostatnym .
@26 jj Europa europanom ale potom zaujmime taky postoj ku vsetkym.. ne ze tu bude niekto valcit proti arabom ale to ze Europa je uz pomaly druha Azia ho netrapi -.-
Nenavidieť ciganov a radikalnych moslimov nie je rasizmus či islamofobia, ale zdravy rozum. Su neškodny dokial ich je malo až ich bude viac, začnu tu presadzovať svoje nechutne zvyky a ničiť našu kulturu.Nezatvarajme oči!
@aezakm dobre, tak niektorí sú ko*oti, lenže to treba sprísniť tresty vo väzení a nie ich zabíjať.
btw ty by si si aký trest skôr vybral? že ťa hneď zabijú, alebo že budeš do konca života (približne 20-30 rokov) trčať v nejakej diere bez kontaktu so svojimi blízkymi?
@aezakm čo ťa vedie k presvedčeniu že nejaká rasa je nadradená inej rase? A vôbec čo teba vedie k presvedčeniu že si členom nejakej nadradenej rasy? A vôbec väčšina moslimov a aj cigánov spadajú pod tú istú rasu ako ty.
preludnenie? nie 7 miliárd, ale ani 7 bilionov ludí nie je privela
Ak by sa celá svetová populácia postavila vedľa seba, zabrali by len priestor s rozmermi mesta Los Angeles. Ak by sme pre každého tohto človeka vyhradili priestor malého bytu, zabrali by len priestor o veľkosti štátu Texas. A to myslíme len v dvoch rozmeroch. Ak by sme rozmýšlali nad poschodiami...Tak ak by každý človek na svete žil len v štáte Texas, mohol by mať skutočne veľmi slušný priestor na život. Preľudnenie je neskutočná hlúposť. Naša Zem nepojme 7 miliard, ale kludne 7 bilionov ludí bez problémov.Ale samozrejme, o tom čase už budeme dávno osídľovať iné planéty... » en.wikipedia.org/wiki/Terraformi...
"Ľudia zaberajú na Zemi veľmi málo miesta. Keby tie dve
miliardy obyvateľov, ktorí zaľudňujú Zem, stáli trochu
natlačení ako na tábore ľudu, ľahko by sa vošli na námestie
dvadsať míľ dlhé a dvadsať míľ široké. Ľudstvo by sa
mohlo vtlačiť na najmenší ostrovček Tichého oceána.
Dospelí vám určite nebudú veriť. Predstavujú si, že
zaberajú veľa miesta. Pripadajú si obrovskí ako baobaby. (Antoine de Saint-Exupéry, Malý Princ)"
staci len sprisnit imigracnu politiku....a preludnenie sa po case "samo" vyriesi....v chudobnych krajinach sa pocet obyvatelov ustali na rovnovaznej hladine, kolko dokaze dana krajina uzivit ludi..zvysok "zial" umrie...a tiez mi pride blbost, ze vsetci sa pchaju do najpokrokovejsich krajin sveta, kde ten pokrok vznikol pomaly a tvrdou pracou domaceho obyvatelstva, a zrazu sa tam natlaci napr. do Londyna polovica Nairobi, keby sa asimilovali v pohode, ale skutocnosti je odlisna....a pritom len vyzieraju tamojsi socialny system a rodia deti...takisto podla mna su somariny tie humanitarne pomoci afrike, ved nech tam radsej ich naucia ako pestovat plodiny, nech vybuduju efektivne zavlazovanie a pod...lenze to nepojde, lebo v afrike je vacsinou taka mentalita, ze aj keby niekto trebars USA to vybudovali niekde Etiopii, tak tam si to prisvoji vojenska "elita" naroda, ktora bude zit este vo vacsom luxuse ako elita na slovensku, a zvysok obyvatelstva bude zit v dobe kamennej..staci mi, ked potravinovu pomoc si beru africke armady a poslanci, a obycajnym ludom sa tam nedostane dokopy nic........
2. chudoby nie je stale rovnako, relane HDP skoro vsetkyh statoc rastie v case
4.tych romov ta nevystahovavali kvoli farbe pokozky, ale kvoli tomu, ze sa nedokazali prisposobit zivotu vo Francuzsku a celkovo robili tam bordel, lupeze a pod., a neboli obcanmi Francuzska, inak by sli do nejakej francuzskej basy alebo niecoho podobneho...
5....ehm, dost obmedzeny nazor...na slovensku ich je sice minimum, ale vo Francuzsku ich je STRASNE vela., takisto vo Belgicku, Anglicku a pod....na blizky vychod sa tlacia iba vojaci, europania ako civilne obyvatelstvo skoro vobec...
@marjy77 ano lebo francúzi nechceli mať parazitov ktorý im vyžierajú systém a ja zato nemôžem že si v riti sveta a nevidela si žiadneho moslima pozri si toto video » www.mojevideo.sk/video/15397/mos... presadzujú svoje zvyky v cudzích krajinách !
@dievcatko13 želám ti nech teba alebo tvoju matku cigani dobijú znasilnia a okradnú a tvojho psa rozrežú a dajú do polievky a dobre to vysvetlil @echoechoecho
@aezakm o čo je horšie moslimské vierovyznanie ako tvoje?? ......ja sám som ateista - pastafarián, čiže mne pripadajú všetky vierovyznania na jedno kopyto (rovnako mi pripadajú všetky nezmyselné), ale nikdy by som si nedovolil zabíjať ľudí za vierovyznanie.........už sme tu také mali (keď vravíš že moslimské náboženstvo je krvavé, ptm čo je kresťanstvo, keď prebiehali inkvizície a križiacke výpravy?? Hmmm.....)
Ty si asi nezažil hrôzy vojny (nevravím že ja hej, ale ja ich na rozdiel od teba ich ani nechcem zažiť)....vieš čo, nezaškodila by Ti návšteva Osvienčimu alebo iného koncentračného tábora alebo gulagu keď chceš silou mocou vyhladzovať cigáňov :/
Ja som myslel, že ľudstvo sa vie poučiť na svojich chybách, ale zrejme nie
@aezakm@dievcatko13 preco ju uraras a co jej zelas pri najlepsom pojdu k cigani k tebe ked toto citaju a len pre tvoju informaciu ja som s polovice rom a takych ako si ty jednoducho ignorujem .
@fluptak Ja som tiež ateista naboženstvo neuznávam ani jedno. A hovorím o vyhladzovanie moslímských exremistov ktorých je vo francuzsku,holandsku atĎ niečo cez milion. Cigani sú zlo česť vynimkám ktorých je max 10% vyhladzovaní by mali byť tí v osadách alebo poprípadne ich vystahovať kedže v tejto krajine nič nerobia prospešne
To video pozerať nebudem, lebo konšpiračných teórií mám po krk.
A z toho čo si napísal si akurát riadne povrchný kokot, lebo pokiaľ si si nevšimol, tak to Američania s Európanmi sa všade tlačia, nechápem čo vnucujú svoju kultúru iným.
A cigánom by akurát tak stačilo prestať dávať peniaze, oni by pokapali sami, a nie ich strielať -.-
@aezakm ja sa v prvom rade nebojím multukulturalizmu, takže ja sa s tebou nemám o čom baviť......ale strašne mi pripomínaš pána Breivika, a preto sa už dupľom s tebou odmietam baviť......ak je niekto s úst (dokonca opakovane) vypustiť slovo vyhladzovať v súvislosti s hocijakým etnikom (národ, národnosť, vierovyznanie, etnická menšina....), tak ten človek si nezaslúži ďalej moju pozornosť........jediné čo ti prajem, aby si skončil nakoniec tak, ako si napísal
@asceticjunkie To je blbosť o preľudnení sa nehovorí kvôli nedostatku miesta. A vôbec ľudia nie sú sardinky aby si ich staval vedľa seba a podľa toho uvažoval či sme alebo nie sme preľudnený. Sme preľudnený z pohľadu dopadu na životné prostrenie a hlavne na energetické zdroje. Pri súčasnej rýchlosti spotreby fosilných palív toto zlate ľudské obdobie za 100 rokov skončí a akákoľvek alternatíva je stále v nedohľadne. Žiaden solárny panel ti nedá toľko energie aby si s tým mohol poháňať nejaký CATerpillar. A ani s potravinovou sebestačnosťou to nie je bohvie čo, produkujeme dostatok potravín len vďaka masívnemu používaniu dusíkatých hnojív a fosilných palív, lenže tým otravujeme svoje vodné zdroje a pôdu. Ďalej tu je ohromná produkcia odpadu(a to nemyslím len ten čo konči na skládkach). My tento stav ktorý tu teraz je nebudeme dlhodobo schopný udržať. Ak už sa na to chceš pozerať cez životný priestor tak si do neho musíš zarátať potrebu vodných zdrojov(vrátane tej ktorú spotrebuje priemysel), polí pre pestovanie potravy(a to vrátane krmiva pre zvieratá), lesné porasty(vzduch), priemyselnú produkciu a sociálny priestor. Keď si toto všetko zrátaš tak ti vyjde že aj keď tu stále môže žiť veľa ľudí udržateľné to už dnes nie je. Navyše netreba zabúdať že aj keby sa podarilo nájsť vhodný zdroj energie(čo je málo pravdepodobné) a nenastal by úpadok Počet obyvateľov zeme sa bude musieť radikálne znížiť pretože význam ľudí vplyvom pokroku bude vo všetkých oblastiach kde sa dnes ľudia uplatňujú klesať(už dnes 5 ľudí zvládne to čo kedysi 100). Čo zase povedie k sociálnym nepokojom.
mam dost priatelov moslimov a nemozem na nich povedat jedno zle slovo.
Kazdy by sa mal starat predovsetkym o seba aby bol prinos pre spolocnost a nie ako autor clanku ktory je zjavne zamindrakovany a sam je spolocensky odpad.
3. „A ani s potravinovou sebestačnosťou to nie je bohvie čo, produkujeme dostatok potravín len vďaka masívnemu používaniu dusíkatých hnojív a fosilných palív, lenže tým otravujeme svoje vodné zdroje a pôdu.“
Toto je zložitejší argument, ale ak by ti to zostala ako posledná nevyvrátená vec, tak sa k tomu môžeme vrátiť.
Ak by sa VSETOK odpad z USA vyhadzoval po nasledujúcich 1 000 (!!!) rokov na jednu skládku, táto skládka by mala len 3 násobnú veľkosť mesta Oklahoma City. Takže na obrovskej mape USA by to bola len maličká bodka.
5. „Ak už sa na to chceš pozerať cez životný priestor tak si do neho musíš zarátať potrebu vodných zdrojov(vrátane tej ktorú spotrebuje priemysel), polí pre pestovanie potravy(a to vrátane krmiva pre zvieratá), „
Čo chceš povedať týmto? Efektivita polnohospodárstva aj priemyslu rastie, takže pre vyprodukovanie toho istého množstva tovarov/služieb potrebuje čoraz menej zdrojov.
6. „Počet obyvateľov zeme sa bude musieť radikálne znížiť pretože význam ľudí vplyvom pokroku bude vo všetkých oblastiach kde sa dnes ľudia uplatňujú klesať(už dnes 5 ľudí zvládne to čo kedysi 100). „
Ehm, týmto čo chceš povedať? Takže by bolo lepšie, keby sme všetci robili prácu primitívnymi spôsobmi? Nie práca prináša produktivitu, ale len to, čo je vyprodukované. Tí, čo sa presunuli z polnohospodárskeho sektoru dnes môžu robiť množstvo dalších činností, vdaka čomu je naša dnešná životná úroveň kolosálne vyššia, ako v minulosti. A tak to bude aj nadalej. Alebo tu snád vidíš 95% nezamestnanosť? Nie, všetci títo ludia si našli prácu.
Ak posudzuješ nezamestnanosť podla EÚ alebo USA, tak robíš velký omyl, pretože táto nezamestnanosť tu je len vdaka štátnym zásahom. Preto krajiny, pri ktorých je štát daleko slobodnejší nezamestnanosť nemajú (resp. majú nezamestnanosť na úrovni 1-3%, čo nie je skutočná nezamestnanosť, ale sú to ludia, ktorí sa práve presúvajú do iného zamestania, atd.). Teda krajiny ako Lichtenštajnsko, Singapur, Hong Kong a Švajčiarsko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
tebe by sa páčilo, kebyže na narodíš napr. ako róm, alebo moslim a hneď ťa za to zabijú?! veď ty si už ako 2. Hitler!
Ale ak si bol fakt seriozni tak ti poviem ako by bolo omnoho lepsie a hned by nas bolo ohmnoho menej takychto hlupakov ktory beru pravo na zivot . Prosim odpis mi na jednu vec ak mas charakter . O co si lepsi od nich ?
okrem toho, že si blbec
potravy sa na svete produkuje dosť, ale veľa sa jej vyhadzuje, stačilo by aby boli ľudia rozumní, skromnejší a hlavne solidárni
» www.mojevideo.sk/video/12eca/15_...
» www.mojevideo.sk/video/167bb/cig...
a toto sa deje denno denne čiže by ich maly hromadne strielať my sme nadradená rasa ich dokonca ochranuje aj štát každý sa ohaná rasismom no a ludia už toho majú dosť bodaj by bol taký štatny prevrat až by ste sa z toho posrali najlepšie občianska vojna
a @admin
@aezakm @sevara ti to tu napísal tak si to prečítaj
ale je tu ešte jeden ktorý si tak trochu protirečí (ach)
Ci aj oni maju svoje osady? O.o
A dufam ze ti araby sposobili strasne velku ujmu a mas dovod ich ist zabijat.
Pokial viem tak na Slovensku ich nie je ani na tolko dost aby tvorili oficialnu mensinu tak co trepes?
Aj moslimovia su pravidelne obetami vrazd uz len preto ze su moslimovia... -.-
Nenavidieť ciganov a radikalnych moslimov nie je rasizmus či islamofobia, ale zdravy rozum. Su neškodny dokial ich je malo až ich bude viac, začnu tu presadzovať svoje nechutne zvyky a ničiť našu kulturu.Nezatvarajme oči!
btw ty by si si aký trest skôr vybral? že ťa hneď zabijú, alebo že budeš do konca života (približne 20-30 rokov) trčať v nejakej diere bez kontaktu so svojimi blízkymi?
Ak by sa celá svetová populácia postavila vedľa seba, zabrali by len priestor s rozmermi mesta Los Angeles. Ak by sme pre každého tohto človeka vyhradili priestor malého bytu, zabrali by len priestor o veľkosti štátu Texas. A to myslíme len v dvoch rozmeroch. Ak by sme rozmýšlali nad poschodiami...Tak ak by každý človek na svete žil len v štáte Texas, mohol by mať skutočne veľmi slušný priestor na život. Preľudnenie je neskutočná hlúposť. Naša Zem nepojme 7 miliard, ale kludne 7 bilionov ludí bez problémov.Ale samozrejme, o tom čase už budeme dávno osídľovať iné planéty... » en.wikipedia.org/wiki/Terraformi...
"Ľudia zaberajú na Zemi veľmi málo miesta. Keby tie dve
miliardy obyvateľov, ktorí zaľudňujú Zem, stáli trochu
natlačení ako na tábore ľudu, ľahko by sa vošli na námestie
dvadsať míľ dlhé a dvadsať míľ široké. Ľudstvo by sa
mohlo vtlačiť na najmenší ostrovček Tichého oceána.
Dospelí vám určite nebudú veriť. Predstavujú si, že
zaberajú veľa miesta. Pripadajú si obrovskí ako baobaby. (Antoine de Saint-Exupéry, Malý Princ)"
nemýľ si pojem moslim a extrémista/náboženský fanatik chlapče
1, 7 miliárd nás už je
2, Chudoby je stále rovnako
3, potravy je tiež dosť len je nesprávne rozložená na svet
4, ďalší rasista? a ty keby si bol cigáň, ako Francúzi keď chceli rómov vysťahovať z Francúzka
5, jakživ som ešte nevidela žiadneho moslima takže by som povedala že sa netlačia do Európy ale mi sa tlačíme na blízki východ
6, čo ty máš s tým že si chcú založiť vlastný štát? ako ťa to ovplyvní
7, je to jeho náboženstvo a nie je žiadne choré ako by sa ti to páčilo keby niekto povedal že tvoje kresťanstvo (asi) je choré
8, tak to radšej trest smrti za rasistické protináboženské správanie
zober malé cigánske dievčatko, pozri sa mu do očí a podrež mu hrdlo...
zober cigána, ktorý má deti a manželku, pozri sa mu do očí a zastreľ ho...
2. chudoby nie je stale rovnako, relane HDP skoro vsetkyh statoc rastie v case
4.tych romov ta nevystahovavali kvoli farbe pokozky, ale kvoli tomu, ze sa nedokazali prisposobit zivotu vo Francuzsku a celkovo robili tam bordel, lupeze a pod., a neboli obcanmi Francuzska, inak by sli do nejakej francuzskej basy alebo niecoho podobneho...
5....ehm, dost obmedzeny nazor...na slovensku ich je sice minimum, ale vo Francuzsku ich je STRASNE vela., takisto vo Belgicku, Anglicku a pod....na blizky vychod sa tlacia iba vojaci, europania ako civilne obyvatelstvo skoro vobec...
Ty si asi nezažil hrôzy vojny (nevravím že ja hej, ale ja ich na rozdiel od teba ich ani nechcem zažiť)....vieš čo, nezaškodila by Ti návšteva Osvienčimu alebo iného koncentračného tábora alebo gulagu keď chceš silou mocou vyhladzovať cigáňov :/
Ja som myslel, že ľudstvo sa vie poučiť na svojich chybách, ale zrejme nie
zaujímavé info
A z toho čo si napísal si akurát riadne povrchný kokot, lebo pokiaľ si si nevšimol, tak to Američania s Európanmi sa všade tlačia, nechápem čo vnucujú svoju kultúru iným.
A cigánom by akurát tak stačilo prestať dávať peniaze, oni by pokapali sami, a nie ich strielať -.-
HAWK
"my sme nadradená rasa" čože?
Kazdy by sa mal starat predovsetkym o seba aby bol prinos pre spolocnost a nie ako autor clanku ktory je zjavne zamindrakovany a sam je spolocensky odpad.
1. "A vôbec ľudia nie sú sardinky aby si ich staval vedľa seba a podľa toho uvažoval či sme alebo nie sme preľudnený. "
Absolútne nie ako sardinky, pozri sem: » persquaremile.com/2011/01/18/if-t...
-----------------------------------------------------------------------------
2. "Pri súčasnej rýchlosti spotreby fosilných palív toto zlate ľudské obdobie za 100 rokov skončí"
Ropa sa nikdy neminie. Je to ekonomicky nemožné:
a) » kucik.blog.idnes.cz/c/159614/Kdy-do...
b) » docs.google.com/document/d/13jM...
3. „A ani s potravinovou sebestačnosťou to nie je bohvie čo, produkujeme dostatok potravín len vďaka masívnemu používaniu dusíkatých hnojív a fosilných palív, lenže tým otravujeme svoje vodné zdroje a pôdu.“
Toto je zložitejší argument, ale ak by ti to zostala ako posledná nevyvrátená vec, tak sa k tomu môžeme vrátiť.
4. „Ďalej tu je ohromná produkcia odpadu(a to nemyslím len ten čo konči na skládkach). „
A aký teda okrem skládok? Ako definuješ ohromnú produkciu odpadu? Prečo si vlastne myslíš, že je ohromná?
Pozri tu Myth No. 4:
» www.plasticsindustry.org/AboutPlastics/c...
Ak by sa VSETOK odpad z USA vyhadzoval po nasledujúcich 1 000 (!!!) rokov na jednu skládku, táto skládka by mala len 3 násobnú veľkosť mesta Oklahoma City. Takže na obrovskej mape USA by to bola len maličká bodka.
5. „Ak už sa na to chceš pozerať cez životný priestor tak si do neho musíš zarátať potrebu vodných zdrojov(vrátane tej ktorú spotrebuje priemysel), polí pre pestovanie potravy(a to vrátane krmiva pre zvieratá), „
Čo chceš povedať týmto? Efektivita polnohospodárstva aj priemyslu rastie, takže pre vyprodukovanie toho istého množstva tovarov/služieb potrebuje čoraz menej zdrojov.
6. „Počet obyvateľov zeme sa bude musieť radikálne znížiť pretože význam ľudí vplyvom pokroku bude vo všetkých oblastiach kde sa dnes ľudia uplatňujú klesať(už dnes 5 ľudí zvládne to čo kedysi 100). „
Ehm, týmto čo chceš povedať? Takže by bolo lepšie, keby sme všetci robili prácu primitívnymi spôsobmi? Nie práca prináša produktivitu, ale len to, čo je vyprodukované. Tí, čo sa presunuli z polnohospodárskeho sektoru dnes môžu robiť množstvo dalších činností, vdaka čomu je naša dnešná životná úroveň kolosálne vyššia, ako v minulosti. A tak to bude aj nadalej. Alebo tu snád vidíš 95% nezamestnanosť? Nie, všetci títo ludia si našli prácu.
Ak posudzuješ nezamestnanosť podla EÚ alebo USA, tak robíš velký omyl, pretože táto nezamestnanosť tu je len vdaka štátnym zásahom. Preto krajiny, pri ktorých je štát daleko slobodnejší nezamestnanosť nemajú (resp. majú nezamestnanosť na úrovni 1-3%, čo nie je skutočná nezamestnanosť, ale sú to ludia, ktorí sa práve presúvajú do iného zamestania, atd.). Teda krajiny ako Lichtenštajnsko, Singapur, Hong Kong a Švajčiarsko.