A ake semestre?
Napriklad ak mas predmet A v lete druheho rocnika a nadvazujuci B v zime tretieho, u nas sa da tak, ze chodis na B a v zime dostanu opakujici studenti termin na A, ktory musis spravit skor nez B.
neviem na akej si škole, ale tak keď nemáš splnené prerekvizity asi si nebudeš mocť zapísať ten nadväzujúci predmet nie? tým pádom musíš predlžovať.. a o aký predmet ide veď je len október to dáš
@sheily nedam lebo som nebola na cviku takze viem ze ho nedam .. som sice v prvom rocniku a je to predmet z druheho rocnika ale aj tak chcela som to mat za sebou ... jedna sa o webdizajn, nieze by som to neovladala, len som nebola na tom cviku a kedze chodim externe uz ine cviko nebude
jaj tak no stress veď si ho normálne zapíšeš v druhom a potom ďalší v treťom veď o nič nejde keď nemusiš ani predlžovať a keď je to v odporúčaných plánoch, že ho máte mať až v druhom myslím, že neni ani žiaden dôvod aby ti dávali výnimku na zápis toho druhého keď nemáš prvý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Napriklad ak mas predmet A v lete druheho rocnika a nadvazujuci B v zime tretieho, u nas sa da tak, ze chodis na B a v zime dostanu opakujici studenti termin na A, ktory musis spravit skor nez B.
Aspon tak to chapem, nebola som v takej situacii