@2 ja konkretne žiadne,stačli mi skusenosti ostatných
ak odtial chceš ten iPhone,tak vačšina mobilov tam je určena pre ine krajiny ako čína,čiže ti sieť u nas ani nemusi isť,vlastne skoro všetok tovar určený pre čínu,doba dodania okolo mesiaca,ak vobec dodaju a ak vobec to čo si chcel,a ak vobec normalne zabalene a nepoškodene
@picasso To bude tym, ze ipody nemaju jazyk podla regionu. Pixmania je ale francuzsky obchod, ktory sa riadi francuzskymi zakonmi a v zasade nemusi mat ani prilozeny slovensky manual.
Keby sa ipody predavali regionalne, tak ti pride francuzsky
@fxx rozhodol som sa že si kupim nakoniec ipod touch 4, no je to dosť veľka suma ....... takže si asi budem musieť najsť iny obchod kde sa da objednať aj doporučene
Este dodatok k pixmanii - apple v zaklade ponuka len rocnu medzinarodnu zaruku, takze applacke veci by som od nich nekupoval ani omylom. Po roku by si to v pripade rma posielal akurat tak do francuzska
mozne to samozrejme je, ale spytal by som sa ich predtym (uz len kvoli tomu, ze toptrans spoplatnuje zasielky podla vzdialenosti a nie pausalne pre cele slovensko... A je to nakladna sluzba, nie klasicka kurierska, takze sa specializuju hlavne na nadrozmerne naklady)
@ao Na ich stránke máš pri každom výrobku kde sa nastavuje jazyk napísané aké jazyky sa tam dajú nastaviť, prípadne v akom jazyku je OS notebooku a podobne. Napríkíklad notebooky majú OS v angličtine a sú s káblami do anglických zástrčiek, ale dávajú k nim adaptér, aby sa dali používať na Slovensku
@patofbc Ale ako som povedal - asi vedia preco to uvadzaju (predsa len, posielaju hlavne zariadenia do 1kg, takze ich to nemusi vychadzat nejak extra draho)
@picasso Co nic nemeni na tom, ze by ti prisiel bud FR, alebo EN. So Slovenskym by som nepocital ani nahodou. (samozrejme, mal by si to tam uvedene... ale co z toho?)
@fxx@ao@picasso .... ako prepačte ale nikdy som nič drahšie na nete nekupoval .... na alza.sk je ipod touch 4 8gb za 206 € .. a s dph 247 € ..... keď si to objednam budem platiť to s dph ?
@fxx@ao ... pred nedávnom som sa nevedel rozhodnúť ktoré si mám kúpiť ... aj som zakladal diskusiu ... teraz neviem kde :/ .... tu je vyše 34 obchodov » mp3-prehravace.heureka.sk/apple-ipod-touc... ... Alza.sk je asi jediny int. obchod ktory poznam, aj veľa ľudi ho pochvaľuje, no len ta cena je u nich vyššia ... zase epicentrum o 20 € menej ... ale neviem či mam veriť par ľudom, ktory hovoria že je to dobry obchod .... a zase je tu aj možnosť kupi použivaneho ipodu ... to aj dlhšie zvažujem, no lenže nemam istotu že je to tak ako predajca popisuje a ten pocit keď držite novy ipod je určite lepši ..... joj prečo je to take zložite .... ps : ak mate čas možete sa aj k tomu vyjadriť, že ako by ste to riešili vy
@patofbc som rovnaký ked idem niečo kupovať,zvažim všetky možnosti,dlho sa rozhodujem,a vyberám si najlepšiu možnosť.
ber z toho epicentra.
ja si napr. mobily kupujem z inzeratov,kto predava čisto novy,vždy je to o dosť lacnejšie. ale ipod neviem,dosť vela fejkov,možu ťa oklamať a nevyreklamuješ to,najdi si spolahlivy obchod,v alze maš istotu že bude všetko ok,ale je tam všetko drahšie
@fxx presne ! presne to som mal namysli, tie apple fejky su na prvy pohľad ťažšie rozoznateľne, toho sa najviac bojím a nieje to mala čiastka ... takže radšej nejaky obchod ... no ale aj tak mam ešte čas tak mesiac-2 na rozmyslenie
@ao ok velmi si mi pomohol dik ..... ešte sa popytam viacej ľudi nato možno založim ešte jednu anketu, ale aj tak ti verim už si len počkať na peniaze :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak odtial chceš ten iPhone,tak vačšina mobilov tam je určena pre ine krajiny ako čína,čiže ti sieť u nas ani nemusi isť,vlastne skoro všetok tovar určený pre čínu,doba dodania okolo mesiaca,ak vobec dodaju a ak vobec to čo si chcel,a ak vobec normalne zabalene a nepoškodene
Ked chces spotrebak tak nie je problem. Ked chces nieco trvacnejsie, tak by som isiel o dom dalej.
Keby sa ipody predavali regionalne, tak ti pride francuzsky
Este dodatok k pixmanii - apple v zaklade ponuka len rocnu medzinarodnu zaruku, takze applacke veci by som od nich nekupoval ani omylom. Po roku by si to v pripade rma posielal akurat tak do francuzska
mozne to samozrejme je, ale spytal by som sa ich predtym (uz len kvoli tomu, ze toptrans spoplatnuje zasielky podla vzdialenosti a nie pausalne pre cele slovensko... A je to nakladna sluzba, nie klasicka kurierska, takze sa specializuju hlavne na nadrozmerne naklady)
@fxx no ale aj tak sa mi to zdá čudné
Arasid je seriozna firma a maju to za celkom dobru cenu.
ber z toho epicentra.
ja si napr. mobily kupujem z inzeratov,kto predava čisto novy,vždy je to o dosť lacnejšie. ale ipod neviem,dosť vela fejkov,možu ťa oklamať a nevyreklamuješ to,najdi si spolahlivy obchod,v alze maš istotu že bude všetko ok,ale je tam všetko drahšie
@fxx presne ! presne to som mal namysli, tie apple fejky su na prvy pohľad ťažšie rozoznateľne, toho sa najviac bojím a nieje to mala čiastka ... takže radšej nejaky obchod ... no ale aj tak mam ešte čas tak mesiac-2 na rozmyslenie
Celkovo sa jedna jedna o firmu s velkymi obratmi a nie o nejakeho Ferka zo Sniny co to robi doma na kolene