v klasickej škole nie, ale na jazykovke na nemčine sme prepadli viac než polka ročníka, dala nemčinárka taký záverečný test, aby škola zarobila, bolo treba mať známku 1-3, ja som mala 4 a na ďalší rok som mala 1 sama z ročníka a dostala som už certifikát
Nie, najhoršie známky som mala asi z fyziky, kde sa to stále striedalo medzi 2 a 3. Akože mne vždy na pol roka prilepšila, tak zase na konci roka preto pohoršila A hnevala sa, že nikdy nevie čo mi má dať, keď je to vždy tak 2,5
Ale potom sme mali posledný rok takého divného fyzikára, ktorý nechal nech ide trieda piť do baru, fajčiť a pod. cez hodinu a my jediné asi 3 čo sme tam zostali, tak nám vždy povedal otázky na budúci test, takže som mala dobré známky OK, to by som nemala asi hovoriť, ale tak no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kto by sa učil tie jeho opísané poučky, ktorým ani sam nerozumel.
Ale potom sme mali posledný rok takého divného fyzikára, ktorý nechal nech ide trieda piť do baru, fajčiť a pod. cez hodinu a my jediné asi 3 čo sme tam zostali, tak nám vždy povedal otázky na budúci test, takže som mala dobré známky OK, to by som nemala asi hovoriť, ale tak no...