Akurat som dovaril kapustnicu a uvedomil som si, ze vzdy ked ju ochutnam, tak premyslam, ci som mal preplachnut kapustu, alebo nie. Nakoniec sa aj tak dopracujem k tomu, ze ak by kapustnica nebola kysla, asi by mi velmi nechutila.. Ako ste na tom vy?
preboha nie!!! o čom je potom kysla kapusta keď nie ja kyslá? babka a aj mama maminho byvaleho to robili... tá kapusta sa nedala jesť, bola bez chuti (ako dala sa jesť... ale vianočna kaúpustnica a nie kysla ? to kde sme? paradox around all universe! )
Viem, že mama i babka to tak robia, ale ona je potom stále dosť kyselá, lebo máme pekne domácu kyslú kapustu a domáca kapustnica je potom aj tak veľmi super.
Ale predpokladám, že to závisí od receptu, nakoľko kapustnica je niečo, čo asi každá domácnosť varí trocha po svojom
My mávame kapustnicu bez kapusty ,takže mi to je jedno či je prepláchnutá alebo nie ale myslím ,že mamča nepreplachuje ,teda len ked je moc moc moc kyslá
@denix jaj tak v tom pripade si spravte domacu kapustu. Dedo zije v panelaku, ale aj tak si kvasi vlastnu kapustu v dzbane na balkone a tu si nakraja presne ako potrebuje, takze z toho nie su slize
@tommyhot šak práveže my máme domácu ale proste ja by som ju nezjedla ani keby bola uplne namalé ,mne sa to hnusí ja ju v pohode podlávim ,navarím s nej niečo ale jesť by som ju nezjedla . Len červenú zjem a aj to len od maminy.
Väčšinou ju preplachujem, ak je dosť kyslá (ak je viac slaná, alebo málo kyslá, tak nie), ale tú vodu si vždy odložím, a keď tam nahádžem všetko potrebné a zdá sa mi málo kyslá, prilievam z tej vody naspäť - lebo tú kyslosť človek už ničím iným "nedosupluje".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale predpokladám, že to závisí od receptu, nakoľko kapustnica je niečo, čo asi každá domácnosť varí trocha po svojom
fuj prepláchnutá kapusta
Väčšinou ju preplachujem, ak je dosť kyslá (ak je viac slaná, alebo málo kyslá, tak nie), ale tú vodu si vždy odložím, a keď tam nahádžem všetko potrebné a zdá sa mi málo kyslá, prilievam z tej vody naspäť - lebo tú kyslosť človek už ničím iným "nedosupluje".