Ako sa dá bezdrôtovo prepojiť mobil s led tv bez dnla a bez wi-fi a bez bluetoth tak aby sa mi to čo mám na mobile ukazovalo na tv.(nechcem si nič kupovať chcem aby to išlo napr. s nejakou aplikáciou na mobile
zober si šnúru s dĺžkou o 1,5 metra väčšou, ako je vzdialenosť, v ktorej chceš mať umiestnený mobil od tv.
na jednom konci šnúry sprav malú slučku, tou prevleč mobil a na druhom konci veľkú slučku, tou prevleč tv. (pokiaľ sú obe zariadenia celkom malé tak nenechávaj zbytočne 1,5 metra navyše)
stiahni si aplikáciu I'm So Dumb a nechaj ju súčasne bežať spolu s filmom/hudbou/fotkami/čímkoľvek, čo chceš sledovať v tv.
svätenou vodou trikrát pokrop televízor a odriekavaj pri tom zdravas máriu.
ok z 99% som sarkasticka kurva co tu podjebava ludi, pretoze sa nevyznaju v niecom ale teraz mam fajn naladu, tak skusim ti SERIOZNE PORADIT bez dvojzmyslov...
Aky mas TV s akymi vystupmi / vstupmi
Aky mas mobil
Myslim si ze spravnym HDMI kablom, by sa to malo dat prepojit bez problemov (vlastne rovnaky princip, ako keby pripajas PC/NOTEBOOK k TV) na jednej strane ten malicky HDMI -> do mobilu (ak ti to mobil nepodporuje, urcite existuje redukcia na male USB to male HDMI -> kabel velky HDMI koniec a ten pichnes do TV.
@gooly ty uz si daj pohov od toho stahovania appiek ak tvoj telefon nema tv out coz nema tak to za normalnych okolnosti cez obycajny usb kabel co si dostal k telefonu proste nepojde...
Prosim vas poradi my niekto chcel by som prepojit mobil samsung s3 mini s TV Technika kupil som aj redukciu micro usb na hdmi aj klasicky hdmi do tv ale vobec mi nic neukaze akoby to ani nebolo pripojene...co mam robit???netreba nastavit nieco v mobile???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ci si myslis ze len lusknes prstom a vytvori sa tam nejaky intergalakticky prenos?
na jednom konci šnúry sprav malú slučku, tou prevleč mobil a na druhom konci veľkú slučku, tou prevleč tv. (pokiaľ sú obe zariadenia celkom malé tak nenechávaj zbytočne 1,5 metra navyše)
stiahni si aplikáciu I'm So Dumb a nechaj ju súčasne bežať spolu s filmom/hudbou/fotkami/čímkoľvek, čo chceš sledovať v tv.
svätenou vodou trikrát pokrop televízor a odriekavaj pri tom zdravas máriu.
malo by to fungovať
No koniec
Aky mas TV s akymi vystupmi / vstupmi
Aky mas mobil
Preco to nemoze byt BT alebo WIFI ?
Tv značka technika výstupy: USB,hdmi,scart,vga,tie 3 farebné konektory neviem teraz ako sa volajú,ant.,spdif
Priklad: » www.amazon.com/dp/B009W9V2N4/?...
Popripadne aktivnymi MHL kablami. Toto sa mi javi ako najlepsia varianta:
» bit.ly/1is4QA7...
Pri HDMI kabloch pozor, cim dlhsie, tym maju vacsiu tendenciu stracat na kvalite (hlavne tie lacnejsie)