Ahojte,
takze - mam dva notebooky ale len jednu datovu kartu.
Su to dve rozdielne znacky - HP a Asus, len asus ma vstup PCMCIA, co je vlastne ta netova karta. HP ma nejaky iny vstup, neslo mi to tam spojazdnit. A kedze mame dva NB a teoreticky by sme
jj prasne tak vytvoris siet a ten internet musi dat akoby zdielat ale popravde som to tak nikdy nerobil tak len skusaj. urcite sa to da popripade napis na nejake naozajstne pocitacove forum napr: » pctforum.tyden.cz/... je to sice po cesky ale aspon sa to tam hybe
@antja ked uz poriadne pocitacove forum tak www.pcforum.sk , tam su fajn chalaniska co maju pocitace niekedy aj radsej ako vlastnu mamu, ...
co sa tyka toho, bud klasicky TP kabel sietovy, co by bolo jednoduchsie nastavovat, ale ked je to teda 10 metrov tak to wifi ... klient ktory vyuziva wifi, teraz neviem ci to bude defaultny windowsacky ci nejaky intel divny atd. vzdy obsahuje moznost priameho spojenia dvoch pocitacov, ci spravit AP (access point) z NB na ktory by sa napajali ti druhy, ale lepsie je to priame, pohladaj new connection alebo daco podobne a tam moznost peer-to-peer, directly to another pc ci private network, pripadne nieco podobne co bude mat v popise priame spojenie a ponastavuj a potom ked si das vlastnosti toho net pripojenia tak v nejakej zalozke by malo byt zdielanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@4 @andrejkaza dik za nazor, aj ked som chcela pocut len nazory k teme
co sa tyka toho, bud klasicky TP kabel sietovy, co by bolo jednoduchsie nastavovat, ale ked je to teda 10 metrov tak to wifi ... klient ktory vyuziva wifi, teraz neviem ci to bude defaultny windowsacky ci nejaky intel divny atd. vzdy obsahuje moznost priameho spojenia dvoch pocitacov, ci spravit AP (access point) z NB na ktory by sa napajali ti druhy, ale lepsie je to priame, pohladaj new connection alebo daco podobne a tam moznost peer-to-peer, directly to another pc ci private network, pripadne nieco podobne co bude mat v popise priame spojenie a ponastavuj a potom ked si das vlastnosti toho net pripojenia tak v nejakej zalozke by malo byt zdielanie