Ľudia, ako prepojiť dva PC cez switch? Aby som mohla preniesť hru z jedného do druhého...viem, že nejaké číslo (ip adresa?) musí byť rovnaké v oboch, alebo niečo také, ale už som zabudla ako sa to ....napíšte mi niekto názov prosím, ale krok za kroko
@7 ma pravdu
plus su aj take programy co splituju velke celky na mensie, takze sa to da spakovat a rozdelit aj nezavisle od raru .. ale naj je to uz winrar ci zipom rozdelit
Je to podla mna menej prace ako sa snazit rozbehat sietovanie, ked nemas tucha
@matwejo naposledy som nieco take robil pred piatimi rokmi asi, spajat dva compy sietakom len kvoli prenosu dat ale co si pamatam bolo to next next next profit
@passarinho to by som chcel vidiet ako by si to spravil hdd ti vyberem aj ja ale pripojit ho k druhemu notasu bez nejakej redukcie sata-usb to asi nepojde tak lahko...
@kikki cez siet by si to kopcila strasne dlho. ale tak staci nastavit ipcky 192.168.1.1 a 192.168.1.2 (maska podsiete bude na oboch 255.255.255.0 a predvolena brana a dns mozes dat to iste ako ip prveho pocitaca) ale len za predpokladu ze v sieti nic ine neni. potom das zdielat ten priecinok a v druhom pc si ho bud namapujes alebo sa k nemu preklikas cez siet. dost mozne ze bude treba vypnut firewall
inak najlepsie je ako bolo hore spominane. cez winrar alebo total commandera ak je to jeden iso subor to rozdelit a mas..
Obrazkovy navod tu nejdem davat ale napisala si jednu zavaznu chybu. Nesmu mat rovnake IP.
Jednemu daj napr 192.168.1.1 s maskou 255.255.255.0 a druhemu 192.168.1.2 s maskou 255.255.255.0
Musia byt na rovnakej sieti nie s rovnakou IP adresou
@kosmiklove Neviem ci to chce z NB do NB alebo ako. Ak z PC do PC tak nieje problem.. tak isto aj z NB do PC.
No na NB-NB a PC-NB je potrebna nejaka rozdvojka alebo ako si spominal reduckia sata-usb.. Ja ju mam doma ale tak ja niesom ona..
Na windows XP to bolo asi najlachsie.. Ziadne komplikacia pri miestach v sieti. Videl si druhy PC, dal si si zdielat co si chcel a tahal si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nevyse ak by sa jednalo o nb
plus su aj take programy co splituju velke celky na mensie, takze sa to da spakovat a rozdelit aj nezavisle od raru .. ale naj je to uz winrar ci zipom rozdelit
Je to podla mna menej prace ako sa snazit rozbehat sietovanie, ked nemas tucha
» features.en.softonic.com/how-to-split-up...
ta googli, ked nevies, nemozem ti tu pisat obrazkove navody a pod., a zbytocne ked je takych na nete tona ...
@kikki cez siet by si to kopcila strasne dlho. ale tak staci nastavit ipcky 192.168.1.1 a 192.168.1.2 (maska podsiete bude na oboch 255.255.255.0 a predvolena brana a dns mozes dat to iste ako ip prveho pocitaca) ale len za predpokladu ze v sieti nic ine neni. potom das zdielat ten priecinok a v druhom pc si ho bud namapujes alebo sa k nemu preklikas cez siet. dost mozne ze bude treba vypnut firewall
inak najlepsie je ako bolo hore spominane. cez winrar alebo total commandera ak je to jeden iso subor to rozdelit a mas..
Jednemu daj napr 192.168.1.1 s maskou 255.255.255.0 a druhemu 192.168.1.2 s maskou 255.255.255.0
Musia byt na rovnakej sieti nie s rovnakou IP adresou
No na NB-NB a PC-NB je potrebna nejaka rozdvojka alebo ako si spominal reduckia sata-usb.. Ja ju mam doma ale tak ja niesom ona..
Na windows XP to bolo asi najlachsie.. Ziadne komplikacia pri miestach v sieti. Videl si druhy PC, dal si si zdielat co si chcel a tahal si.
Vyzdielaj priečinok vo Windows-e a hotovo.