Ma niekdo z vas skusenost s rekonstrukciou starsieho domu? Chcem prerobit barak priatelovho stryka Kolko z hruba vychadza nove kurenie cize vymena 5 gamatiek za radiator plus podrezanie domu..atd nemam paru ci sa mi to oplati moj limit je 25tis
@majmarad ale ma ani nestartuj tak kolko kurenie 5 litrov max ratam to neni velky dom podrezat a podkopat zaklady kolko 4000? Boa to musim spravit do 25 ak keby som nehchcela... Ci
Hlavne hľadaj niekoho, kto to spraví dobre. Na ostatné sa vyser. je to ako hľadať ihlu v kope sena. Ja už pol roka hľadám dobrých odborníkov na strechy a všetko to zatiaľ boli šuflikanti. Kvalitu hľadaj.
S tymto nemam sice skusenosti, ale poradim aspon tak vseobecne. Dost som sa s prerabkou bytu teraz nedavno trapil.
Poriadne si vyber firmu / remeselnika.
Draha firma nerovna sa dobra firma.
Zmluva o dielo je fajn, ale nie vzdy pomoze.
Sympaticky pristup pred zacatim prac sa moze velmi zmenit, ked je potrebne veci dokoncit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Slecna, napis mi spravu a z kadial si.
nvieš čo s peniazmi? 25k je malo na to aby si opravil stary dom. to sa ti oplati postaviť novy.
Poriadne si vyber firmu / remeselnika.
Draha firma nerovna sa dobra firma.
Zmluva o dielo je fajn, ale nie vzdy pomoze.
Sympaticky pristup pred zacatim prac sa moze velmi zmenit, ked je potrebne veci dokoncit.
Dobre referencie su zaklad.
Prerábali sme normálne radiatory na podlahové kúrenie a vymienali aj všetko okolo kúrenia.